Möhippa!   Ville bara vara så snäll att snabbt slänga ut 3 bilder ifrån möhippan jag varit på idag, ska skriva in i minsta detalj imorgon för nu har jag tänkt kasta mig ner i sängen och kolla på film med min lilla sambo för det har jag saknat idag, det går så när man drömmer mardrömmar, vaknat i gråt och blivit tvungen att vara borta hela dagen då vill man bara hem och mysa och det är preciiiis vad jag ska göra nu så ni får höra alla bravader imorgon, håll er till tåls :)

Mother to be...

...jag skulle vilja gå till ett spa och bli lite ompysslad, ringde Hälsostudion igår som jag vet har en så kallad "Mother to be" med produkter framtagna för just gravida. Men de har ju bara en timmes telefontider på morgonen och det är mellan kl 9-10 när jag sover som djupast så det var ju bara att glömma.

   Mailade då Spakällan som jag fick svar ifrån på direkten, med ett gott skratt därtill lär tilläggas, då hon som skrev mailet till mig heter samma sak som jag men måste ha läst fel för hon trodde jag ville ha en behandling till min fru. Tyckte jag var lite kul jag menar Jari är rätt feminin av sig *skratt*

  Nej idag händer inte mycket ska ha ett ljusparty ute i Ärla hos glada Maria sen bär det av till det underbara jobbet, börjar bli himla seg i ryggen nu så jag hoppas verkligen det inte är allt för körigt idag. Drömmer vilda drömmar gör även jag, är lite fundersam över det då det sägs att alla gravida börjar drömma mycket av någon anledning nu, vad beror det på, man trodde ju att drömmar var något personligt inte alla som drömmer ju. Men när det gäller gravida i dessa veckor som sagt är det rätt vanligt, skumt måste bero på hormonerna.

   Nej nu ska jag duscha...

PÖSS!!!

Rekommenderat tjejspel till PS3, Heavenly Sword!   Ett spel till PS3 som påminner om God of war, ursnygg grafik och rätt så lättstyrt spel som passar mig alldelels utmärkt. Då jag ej tycker om att spela ett spel som man får gå igenom hundratals olika banor och sitta framför tvn i 20 timmar. Detta är ett spel som passar dig som tjej, killar får självklart spela detta men som tjej som ej vill sitta allt för länge, ha mycket spänning samt snygg grafik med enorma tempel, buggha statyer, vackra träd på höga berg i är detta ett spel för dig!
 
   Huvudpersonen Nariko är en rödhårig ung kvinnlig väktare till ett svärd som sägs ge bäraren oerhörd makt, något som självklart Kung Bohan som är den onda i detta spel har intresse av samt alla hans anhängare.

  Slagsmålen är inte det enda som detta spel handlar om, mellan varven får man även spela som Narikos bäste vän, Kai. Kai är ett adoptivbarn precis som Nariko, inte lika kraftfull men däremot väldigt skicklig med pilbåge. Man kan styra pilarna genom luften med  den rörelsekänsliga handkontrollen. Du får köra vissa så kallade minispel där du skjuter på lönnmördare eller varför inte gömda prickskyttar. När man styr pilarna genom luften kan man ta ut skott på väldigt långa disstanser och det tar tyvärr ett tag innan man lär sig tekniken men en liten rolig detalj tycker jag.

   Svårighetsgraden i detta spel är inte så svår som den verkar, man dör sällan och slipper spela om banor allt för ofta, jag är en människa som uppskattar dessa spel då jag tyvärr vill ha det lite enkelt för mig men det är ifrån person till person. Det finns fullt av urnor med livskraft i och när man väl klarat av en strid belönas man med full hälsa. Så vill man ha en liten mer utmaning skall man ställa in en svårare svårighetsgrad än den som kommer som standard!

   En liten rolig detalj de har i detta spel är de engelska rösterna då den som gett ut sin röst till kung Bohan är ingen mindre än Andy Serkis, för er som är vet vem han är, så är det han som spelar Smeagol i sagan om ringen filmerna.

   Inte så himla verklighetstroget detta spel men som sagt är man ett fantasyspel så är detta ett måste anser jag!
  
    Jag som tjej som ej finner så mycket intresse av att spela pang pang spel eller monster spel på PS3 anser att detta spelet är ett av de bättre jag spelat!

http://se.youtube.com/watch?v=lxVl8x4nOtc

Gravid i v 24!


Barnet


   Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne.

Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan.

Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 700 gram.


Mamma 


   Din livmoder har växt så att den når över naveln. Nu kan du känna hur det spänner och trycker ju mer magen växer. Du kan få en del krämpor som halsbränna, ryggont och ont i benen. Du kanske också måste gå och kissa oftare. Många drömmer livliga drömmar nu. En del gravida samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Lägg upp benen på bordet eller stolen och vila dig. Du kan också använda stödstrumpor.

   Livade drömmar har jag ju fått gott om denna period vill jag lova och ryggen börjar värka nu men en dag i taget som man säger : )

   Fakta hämtat ifrån: http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?c=3953


Nytt tillbehör till Wii!!!


   Nu är jag glad, när detta verktyg skall komma till Nintendo Wii! En vikt som man lägger Wiimoten i. Kan användas till Wii fit eller om man vill träna lite extra med vikter i Wii sports, det enda negativa är väl att ingen vet vad de kommer att kosta, när de kommer ut eller varför det ej finns en liknande vikt till Nunchucken men detta har jag sökt efter då jag använder vikter till Wii Fit!!! Väntar förväntansfullt!
   Kommer att komma i två olika vikter 0,9 kg eller 2,25kg!

   Fakta taget ifrån programportalen via Aftonbladets hemsida: http://www.aftonbladet.se/pryl/prylportalen/article4272503.ab 

Mutant Ninja "Poodle"   Jag säger då det, fick denna bild för en tid sen ifrån min lilla vän Anders Albihn: http://nagadez.blogg.se/
och det är ju en bild jag skrattar åt ofta så nu måste jag ju bara vidarbefodra den till mina vänner också så även andra får sig ett gott skratt..

  Stackars hund : )

Nya inköp!   Dessa extremt söta skor är nyligen inköpta ifrån Scorett som jag tänkte matcha ihop med att sy en klänning i samma rosa nyans i satin till bröllopet jag ska på i Februari.
   Väskan är en liten nätt handväska som man bara kan hänga runt handleden ifrån guess.
   Riktigt nöjd med dessa inköp må jag säga då har jag något att se fra emot att få bära runt till våren, lite vardagslyx sådär.

Morgontrött hamster...

Den sötaste hamstern på jorden, ingen "Harry the hairy hamster" här inte... För er som fått den till mobilen så är den himla söt *ler* Så här pigg vill jag vara när jag vaknar för just nu känner jag mig som ett collie!!!

   Ska simma imorgon med Poffen och kidnappa henne så jag kan åna henne som provdocka till min nya klänning/tunika jag ska ha på bröllopte jag ska på den 14e februari i Ludvika!

   Nej nu ska jag på äventyr sen visa alla mina fina inköp jag gjort den här helgen men kaffe först!!!

Tyra 1 år!


Tyra och Tyra igen med med Monster moster Lisen inför pyjamasen här nedanför!


Tyra blev hela 1 år igår och här är lite bilder på Tyra, kusiner, min broder med fru och sen var jag ju bara tvungen att lägga ut hårbollen som är på bild med min underbara sambo som ligger och sover nu när jag skall bege mej till jobbet och slava här..

PÖSS på er!!!

Bäbisens utveckling v. 23!

BARNET:

   Barnet är nu så stort att du kan känna de olika kroppsdelarna. Barnet fortsätter lagra fett men huden är ofta rynkig.

Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Barnet börjar även varva perioder av vakenhet och sömn.

Redan nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 600 gram.

   Jag själv känner av mycket sparkar när jag vaknar på morgonen.

MAMMA:

   Du har kanske gått upp fem till sju kilo, om inte mer. Många kommenterar magen och säger att den är stor eller liten. Lyssna inte så noga, din barnmorska stämmer av att allt är som det ska. Känner du när barnet hickar? Det kan kännas lite roligt som ett regelbundet pickande som pågår någon minut. Långt ifrån alla känner när barnet hickar.


Jag själv har som sagt bara gått upp 4,5 kg men det blir nog mer såklart.

Detta är hämtat ifrån: http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?c=3953

Gravidfashion? & folk som läser mellan raderna.

Dagens outfit, tänk om det fanns lite fashionbloggar för gravida det hade varit fint finnt inte så mycket av det har jag märkt. Ska nog åka och ta lite pics och lägga ut så får vi se om någon är intresserad av att läsa den.

   Tycker det är roligt när man ibland pratar o min blogg här eller läser vad folk skriver och kommenterar för de måste ju verkligen läsa mellan raderna och få det till sin sida av saken när jag menar något heeeelt annat. Exempelvis, min lilla syster tycker inte om min sambos val av pojknamn har hon skrivit på sin blogg när jag endast skrivit vad mina favoriter bland pojknamnen är till min bäbis och vad andra har kommit med förslag, man får det till vad man vill som sagt. 

  Och nej Anna jag har inte heller tänkt att ta ditt namn som du ska ha på ditt föl eftersom det tydligen är äganderätt på namn idag, har redan skrivit vad bäbisen skall heta om det blir en tös men det är det ingen som lägger märke till, icke då! 

   Nej idag ska jag ha ett stycke ljusparty här hemma har jag tänkt och tjäna lite pengar får hoppas att folket är på shopping humör bara, ska lägga ut ett inlägg ikväll sen för nu skall jag ner i badet som är klart här!

PÖSS!!!

Gravid i 23 härliga veckor!

   Godmorgon eller eftermiddag det beror ju faktiskt på hur man ser det. 23e veckan idag, det går sakta men säkert frammåt så nu när man gått lite över halva tiden tänkte jag skriva lite angående min graviditet för de som vill läsa.

Små FAKTA:
   Fick reda på att jag var gravid den 24e september.
   Sambons fina kommentar: "Ja då har vi ej roat oss i onödan" , tror han skojade såklart men det lät roligt.
   Har gått upp 4,5kg sen jag blev gravid.

Mitt lilla TILLSTÅND:  
  Slapp morgonillamåendet, så jag kännde mig inte gravid alls den första tiden.
  Hade däremot väldigt mycket yrsel kan det bero på att jag har lågt blodtryck kanske.
   Är lite lättirriterad och lättstött, något kännslig med andra ord : )
   Foglossning i v 12 följt av symfyseolys i v 18 som är ungefär samma sak bara att det sistnämnda sitter i magen vilket gör ont när det sätter den sidan till.
   Har ett lätt hjärtfel sen födseln så de oroar sig lite för min förslossning men det skall nog gå bra, ska göra massa tester och EKG samt träffa en läkare den 17 Februari så får vi hoppas det löser sig.

Bäbis FAKTA:
   Beräknad födelse är 27 maj - 2009
   Första sparken kännde jag vecka 20.
   Smeknamn i magen: Monstret, Odågan.
   Tilltänkta namn, om det blir en tjej så har min sambo redan bestämt att det är en Tilda, jag tycker om Tilia men man får väl skaffa fler barn. Om det blir en pojke är vi oense, Sander, Kimi är några av mina favoriter.
   Vad andra tycker barnet skall heta: Oliver, Liam, Alvin, Isak, Algot, Hampus och tjejnamn är Tea, Nåva, Yrla, Isa etc.

INKÖP:
  Har fått en ny GRACO Duologic bilbarnstol från 0-4 år och en ny grå BRIO barnvagn kombi, sen har vi köpt ett mörkt skötbord i antikbets så bara BRIO sängen kvar.
   
ÖVRIGT:
   För övrigt så tror jag att jag får en flicka och Jari tror vi får en son, innan mina syskon fick barn så sa jag ju att min syster skulle få en dotter och min bror få en son samt när jag väl blev gravid så skulle jag få en dotter, de två första aningarna slog ju in så då borde min också göra det : )

Det var det lilla, vill ni veta mer så fråga.

PÖSS!!!


Moder, bäbis och simhall!

   Satt och tänkte på moder hela vägen hem inatt när jag åkte ifrån jobbet här, hur kommer det sig alltid att Mimmi promt skall komma och lägga sig på tangentbordet när jag skriver *suck* jo som sagt satt och tänkte på moder när jag åkte hem, funderade på hur och när jag skall ta mig dit upp som jag planerat, vill ej köra bil med magen och det tar ju 9 timmar till Trondheim i Norge så jag måste göra det när jag går på havandeskapspenningen.

   Kom på att vi ej hörts av på en månad, känns trist vi kunde prata i telefonen jämnt förut men nu blir det lite svårare rätt dyrt att ringa till Norge idag tyvärr. Saknaden blir ju inte mindre för det tyvärr. Hoppas hon tyckte om sin födelsedags present hon fick *längtar*

   Mitt monster har vaknat i magen, så fort jag kliver upp ur sängen så vet jag att jag har en bäbis i magen för odågan sparkar så, det betyder att det är dags att äta om jag ej vill må illa, himla tid att börja göra det i vecka 23 men som sagt jag mår bara illa det blir inte mer än så. Inte konstigt att man ger bäbisen mat var o varannan timme när den kommer ut när man endå måste äta likadant när den är i magen : )

   Så fin var den magen.

   Ska släpa mig iväg till simhallen idag så jag får lite mer motion än att bara roa mig med yogan, ska vi bara få liv i lilla Sofie också, sen har jag hört att jag ska få finbesök idag av madelojni så det ser jag också fram emot. Får hoppas min sambo kan komma hem och sova, stackarn var vaken vid halv 2 när jag kom hem inatt och han som skulle upp klockan 5 på morgonen kan inte vara så pigg nu!

"Den som gapar efter mycket tappar ofta hela bävern" Vad fel dessa bävercitat blir alltså...

Topptipset, "Little big planet" och Poff!

   Måste ju bara får bråka vidare med min sambo här, kan ej sova så tänkte slänga utt ett inlägg ska roa mig med att skriva ett till sen när jag endå håller på. En annan van ju över sin sambo i att tippa rätt på topptipset i lördags, känner sig mäkta stolt över det vill jag lova då annars Elvis som vi nu döpt odågan till vinner i allt annat! Topptipset är ju då 8 fotbolssmatcher man tippar på och jag vann, blir en ny rad på lördag tror jag.

   Max Payne so jag tänkt skriva en liten resencion om blev ju inget vidare då jag aldrig fick se klart den, ska gå med Elvis på "The day the earth stod still" istället och hoppas på att jag får se slutet på den.

   Vi spelar dock ett roligt nytt spel här som fått 10 av 10 på alla sajter, "Little big planet" till PS3 och det är ett spel jag rekommenderar för det är himla kul och man kan spela två på det, du börjar med att springa runt och lära dig de olika funktionerna som finns i början av spelet, man kan samla på sig olika stickers alltså klistermärken som man skall klistra lite här och där fast på saker under spelets gång och lyckas man med det så får man antingen nya outfits till gubbarna eller varför inte lite inredning. Ett himla charmigt spel faktiskt som jag ifrån början trodde skulle vara lite väl larvigt för min smak men jag har fastnat i det även fast vi ej spelat på ett tag nu, får kistra fast mig och min sambo framför tvn och ta en runda på en av banorna sen.

   Det är lite charmigt att man i detta spel kan bygga egna banor med olika hinder i så ingen bana blir den andra lik, sen år man utmana sambon i en duell när man gjort klart en aban mycket pyssel bara med all inredning ochuppbyggandet av banorna. Ett spel värt att testa på!!!


   Poff var det ja, var ju på en liten sammankommst/fest i lördags hos Sofie, vi spelade hur f*n visste du det, himla kul att se att lilla Jonte kan så mycket om vissa pinsamma sjukdomar här i världen *asg* spelade singstar och första ronden vann ju damerna, då åkte jag hem för att umgås med min odåga när jag senare fick veta att damerna vann nästa omgång genom att få alla poäng, måste ju varit för jag fösvann ifrån laget för jag är inget vidare på det där!Sofies små kattodågor Kurage & Alfons, Jag o Poff, Oskar med respektive Malin & Skogaholmare (Oskar Jonte & Jessica) 


                    
"Jag är inte den som är den"


Ögonstenar, Elvis & radering!

                                                                
   Två av mina ögonstenar, Mimmi omnade i mina armar idag det är ju som att ha en alldeles egen liten bäver! Sen min underbara Lilla, Jari goes Elvis, stäm mig ej nu bara...

Var tvungen att radera guldlocksbilden då purjolöken hamnade på omslagstavlan på jobbet, stackars lilla Peter men söt var han *ler*

   Dagens bravader, J tyckte det var himla skoj att skrapa rutorna på bilen det var ju bara det att istället för att göra en ren ruta där jag som förare satt så fick jag ett fint smileymärke med hål för ögonen så jag såklart kunde se ut, man tackar för det. Nytt skötbord blev det idag och ett par assnygga adidasbyxor för hela 149 kronor, har alltid tur med kläder tror jag. Köpte ett spel till J oxå så nu hoppas jag han är lyckig för en vecka eller så.

Nej nu ska vi kolla på Max Payne så jag återkommer med recensionen av den sen, nu blir det popcorn.

PÖSS!
Mouziee - In search of a beaver!

10:30, Försäkringskassan & att göra en bäver!

   Min odåga säger att man läser något nytt varje dag klockan halv elva, igår fick jag lära mig att alla mackar som oftast börjar på Q där kommer n´bensinen ifrån Kuwait så som Q8 och idag fick jag lära mig att man får mer pengar ifrån försäkringskassan än vad man tror då man får för alla dagar och ej de som man är schemalagda på, har aldrig sagt att jag är så värst smart av mig.

   Så nu ska jag och sambon ner och göra en bäver, vad nu detta är vet jag inte ännu men jag ska banne mig ta reda på det och återkomma.

   Min purjobild gjorde succe igår hörde jag iallafall på stackars guldlocks arbetsplats så nu skall jag bara komma på en ny bravad eller en ny utmaning, kankse ska ta och skriva om allt tokigt man har gjort i sitt liv när jag kommer hem sen. Intern humor är bra!

PÖSS!!!
"Hellre en bäver i handen än tio i skogen"

"Dagens outfit", äventyr med Poff & finbesök!

Dagens outfit var det ja elr ja lite fusk är det för det är faktiskt gårdagens outfit. Man kan komma långt även om magen ej får plats i alla kläder man har på sig men vad gör det när man har lite fantasi.

   Var på äventyr igår med Sofie och det var ju menigen att jag skulle uträtta en massa ärenden men det gick ju inte som planerat för jag glömde ju helt bort var det var jag skulla göra men hon fick en klippning, inga hål i öronen däremot som planerat men vi färgade håret istället.
   Måste se rätt kul ut när vi springer halvnakna här hemma och bara slöar i väntan på att vi ska ta tag o börja med att ordna med håret sen när vi dessutom sätter oss i soffan och myser under samma filt i ett hörn så måste det ju se rätt misstänksamt ut så det blev en hel del av våran favorit humor här hemma som allt leder till... *censur* skämten alltså så få inga ideer.
   Förstårinte att Poffen står ut med mig fick ju ärn att äta middag med hennes familj som så fint bjöd med mig på kina i tosdags och jag pladdrade ju på som vanligt, stackars folk!

   Idag kommer Natta på besök ska bli kul, odågan åkte till jobbet arg som en bäver eller söt som en beror på hur man ser det, har hört att man ska köra med bäverskämt så det är bäst jag gör det, humor som ingen annan förstår är ju alltid lika tilltalande.
   Ett stycke bad kanske sen blir det film kan man hoppas eller en utmaning i lite tv-spel. Ska ta och skriva lite recensioner ikväll tror jag har ju gått igenom en del.


Dagens citat "Jag följer dig till döden men INTE ett steg längre"

Sommar 08 med utomjordingar och odågor!

Var ju bara tvungen att sätta in en bild på min systerdotter och min odåga till väninna Sofie ifrån i somras, Tyra ser alltid lika allvarlig ut med sitt V i pannan hon får när hon är bekymrad en riktig liten utomjordning det där, synd bara att sis inte fick so hon ville och gav henne namnet Darth Vader, gick inte sambon med på tyvärr : )

Gravidbilder, v 21 & barnnamn!?

   Mycket pysslande med utseene på bloggen har det blivit det går ju sakta men säkert frammåt. har varit och fikat med Madelojni idag himla trevligt vi fick ju något i munnen iallafall, ordagrant :)

  Är redan i vecka 21, vad tiden går fort och himla livat är det där inne, ett envist monster det där!

   När jag får ordning på allt skall jag roa mig med allt jag tänkt skriva om här, ordna lite nya gravidbilder tänkte jag då det börjar bli dags och kanske några fashionbilder när jag endå håller på för det verkar det vara dåligt om ute på nätet, mode för gravida, dagens outfit och hur magen växer ska jag väl också roa mig med. Letar ideer till de gravidbilder jag vill ta, en gravid kvinna är ju trots allt i mina ögon det vackraste som finns i sig men jag vill ha något annorlunda för att inte alla bilder skall se likadana ut så är det någon som hr ett förslag på så kallade "teman" på dessa bilder så är ni välkomna med ideer.

   Har fått en hel del förslag på flicknamn så som: Tea, Nåva, Yrla och får min sambo som han vill så kommer ju barnet få heta Tilda. Det är ju bara det att jag vill ha med "Kristin" elr liknande i mitt flicknamn efter min moder då jag som sagt heter Kristin och mamma heter Kristina, man skall då också observera att mitt förnamn är Matilda, så man kan ju tro att vi har brist på fantasi eller något annat :)

   Nu något jag vill ha hjälp med POJKNAMN så släng iväg en kommentar med något förslag!

   Nu skall jag till jobbet.

PÖSS!!!

Dagens citat som kom väl till pass idag:
 "Den enda rättvisan vi har här i världen är tiden för alla har vi 24 timmar om dygnet!"
så ta väl hand om den och ta ej tid för någon annan, den är kanske dyrbar!

Mouziee - My littleone´s gone!!!

HAHA...

...minnet är bra men kort, se där så fint det blev en bra början iallafall. Får väl tacka så mycket för hjälpen av mi lilla sambo här som hjälpte mig göra om hela headern, vilket jag lär göra om igen men se så fint det blev :)

  Nu kan jag lägga mig nöjd och glad, och nej du Madde det är inte några graviditetshormoner som spökar inte, jag har varit irriterad länge att det inte finns några mammakläder då jag letat till syster men man blir inte gladare när man står där själv och upptäcker att det faktiskt inte finns någointing i hela stan, vad är det för stil.

  Lindex tog bort hela sin kollektion och HM har kollektionen i katalogen dom väljer bara att inte ha den på stan. Säger då det.

Sussa sött era odågor! ZzzZzz...

"Var dig själv alla andra är ändå upptagna"

Mammakläder, Liverpool & åter mammakläder!

   Vad trött jag blir ibland är det inte meningen att folk skall få skaffa barn här i världen, försäkringskassan är ju bra rolig, tillåter inte folk vara hemma när de får havandeskapsförgiftning som faktiskt kan kosta liv, vad är det för liv, inte ett liv som är värt att levas tydligen eller snarare inte ett liv som är värt att få börja!

   Blev himla arg här igår när jag upptäckte den stora bristen på mammakläder i Eskilstuna city, är det meningen att man skall få beställa alla kläder ifrån nätet för att sedan få krångla med att få skicka tillbaka dom då passformen ej är som den bör, har upptäckt att jag pendlar mellan 2 storlekar hela tiden och då är det svårt att finna ett par byxor man behöver.

   Finns dock inga mmakläder på hela staden och HM som har en mammakollektion har den såklart inte inne i city för vad ska de ha dom till nej då får man åka till Tuna Park, åh jag blev så sur så jag kan inte ha varit trevlig. Sen när man står i kö för att bara ställa en enkel fråga och kolla i andra affärer om de ens har mammakläder så går tre gamla damer förbi mig i kön och handlar och så säger det att ungdomar ej har något hyss, så jg fräste så fint att det finns oförskämda människor här i världen som ej vet hur ett kösystem fungerar sen gick lilla jag...

   Lite bitter är jag nog men det är ju bara så himla irriterande när man ej kan ha sina kläder och att det inte finns några nya att köpa... suck!!!
 
   Liverpool kunde inte spela för att vinna igår heller, startade utan Torres igår vilket jag inte förstår och tog bort Keane ifrån startelvan, sen fumlade Reina lite väl mycket i målet igår, vet ej vad han tänkte på. Nej hela matchen var bara en stor besvikelse när den endå slutade 0-0 och när Liverpool faktiskt hade 80 % av bollövertaget vissa delar i matchen kan inte förstå varför det ej sätter bollchanserna de har. Topptipset gick ju inte heller så bra med tanke på att de såklart skulle lotta matcherna för planerna var frusna.

   Jag tog mig ett bad istället och får väl överlåta det mesta klagandet till min sambo som är lite mer insatt i fotbollen än vad jag är men men.. alltid kul att ha något att se fram emot på helgerna men denna helg var dock en besvikelse och snart skall jag bege mig till jobbet här :)

  Ska nog gå ut och vara social för idag har vi ju faktiskt fin besök när JARI, observera Jari har bjudit över en stycke arbetskamrat, himla trevligt må jag säga.

PÖSS!!!

Ett sant ordspråk "Om man inte kör vlse får man aldrig se världen"

Därav att jag fick en gps i julklapp med prislappen kvar haha..


Mouziee - In search of a dragon

Försäkringskassan, ledighet och ja bra fråga...

   Får man sitta i kö i 20 minuter innan man ens kommer fram till försäkringskassan som endå inte vet någonting. Det är bra att deras otroligt snabba behandlingstid av ärende är på 5 veckor för då hinner man ju vara borta ifrån jobbet i ett par veckor innan man får veta att man ej får pengar för den tiden man varit borta, känns bra. Och då går jag endå halvtid. Inte meningen att man skall få föda barn här i sverige som kvinna tror jag.

  När till och med chefen säger att han tycker det är dumt att riskera ett ofött barns liv för det tunga arbete vi har eftersom min arbetsplats är alldeles för hårt och tungt, blir ungefär mellan 5000-7000 kg man släpar på per dag. När han säger det och läkaren säger det vad ska man då göra, det är inte som så att jag ej vill jobba för då kunde jag ju vara hemma jämnt men det är hårt och det är tungt och man ska hinna med i alla andras tempo me men en dag i taget.

   Väntar på remissen på sjukhuset så de kanske nån gång kan se över mitt hjärtfel jag har så jag slipper oroa mig över det vilket inte hade behövts om det inte var för att medicinavdelningen på mälarsjukhuset tappat bort alla mina journaler hur man nu i hela friden kan göra en sådan sak. Usch vaknade på fel sida idag så som jag klagar men nån gång ska vara den första också, nej frukost nu sen ska jag släpa mej till jobbet en sväng.

   Sen är jag ledig i hela fyra dagar ska bli skönt att äntligen få orka med att göra något hemma, skulle behöva städa litegranna så då ska man kankse passa på, kolla lite babysaker som vanligt kankse och fundera vidare :)

   Bra fråga ja, ärman inte lite bitter nu elr så, vet ju att vi klarar oss ska ju inte direkt klaga på våran ekonomi om man säger så det känns bara så tråkigt när man inte vet vad man skall göra med allt men men en dag i taget sen får jag ju barn med världens underbaraste och mer därtill *hånler*   Mouziee- In search of a dragon

Trött, jobb & singstar

   Trött, trött, trött sover alldelels för mycket nu men de sägs att man ska göra det när man är havande så vad vet jag, så är det säkert men jag hinner ju inte direkt göra allt jag vill göra, diska o lagat mat har jag gjort men inget roligare än så som att ordna med bloggen som jag tänkt, får väl ta det en dag nu när jag e ledig sen.

   Sitter och lyssnar på lilla bamern utanför som Jari försöker få igång, man kan ju tro att den där bilen fryser fast när det blir för kallt för att röra sig är inte det den har lust med alls, får se hur det går för stackarn, måste ju komma te jobbet sen.

   Ska släpa iväg mig till jobbet här sen ska bli himla spännande, får gå och fundera på något annat så jag har tankarna på annat håll när jag är där, går ju endå i min egna lilla v'ärld där så. Men inte så långt kvar nu, ska i o för sig iväg te läkare och dona hit och dit med remisser till läkare och annat men jag räknar dagarna nu för nu har jag ju faktiskt gått halva tiden, så skönt så.

  Igår, fick ja ett litet mess ifrån grannen 7 hus ner, arbetskamraten Martina som hade kommit på en spontangrej att bjuda över oss ifrån jobbet och sjunga singstar. Himla intressant spel det där särskilt när man inte har en mellan ton utan bara kan sjunga över och understämman, man får inte mycket poäng för det vill jag lova. Det var jag och min stand in sambo Tompa i ett lag, Martina och Jakob, Jenny och Mathias och lilla gullefjuns Peter och Janette. Martina som är van att sjunga vann ju såklart och det gjorde inte saken bättre att Jakob var en naturbegåvning.

   Många skratt blev det, det där gör jag gärna om får åka över till Sofie och öva tills nästa gång : ) ska fixa upp bilderna imorn så ska ni få se hur roliga vi ser ut.
Mouziee - In search of a dragon

Fundersam, BRIO & Liverpool

  " Fundersam som få minnet är inte vad det var minns ju inte hur man ändrar alla html koder så man kan ändra stilen på bloggnamnet man har, färger och bilder kan jag läögga in men inte ordna med det, himla typiskt.
Inte det enda jag tänker på dock mycket i tankarna nu,

   Fick en BRIO vagn igår och en stycke bilbarnstol så nu e det dyraste köpet köpt, känns bra, blev bjuden på Akropolis av min odåga här idag bara för han e så go. Lite jobbigt bara att min mage inte var med på det hela, den bara värker och bråkar hela tiden men vad e det man säger en dag i taget sen skall nog det går bra oxå tror jag.

   Liverpool spelade idag, Gerrard är ju en pärla, sista minuten och han skänker ett mål till Torres, tyckte jag var kul att se att även stjärnspelare kan vara så. "

   Ja så här går det när man ska bege sig ut för att handla och sen glömma bort att skriva klart sin blogg, blev ju inte mycket och inte klart heller för den delen för det här skrev jag igår och skulle lägga ut, attans bananer...får la lägga ut den här så länge och sen skriva en ny..hehe...

Årets, Jarified & Monster Tyra!

ÅRETS...

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Blev gravid med mitt första barn.

Höll du några av dina nyårslöften?
Brukar inte ge några. Och kommer inte på några heller för den delen.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min sambos kusin och min syster
Dog någon som stod dig nära?
Nej tack och lov.

Vilka länder besökte du?
Bara Finland för första gången med Jari min sambo. 

Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Barn? =) Lite studier och andra tidsfördriv 

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
24 september när jag fick reda på att jag var med barn.

Vad var din största framgång 2008?
Haha, att jag kunde än en gång hålla det hemligt för min fader och ge honom en stor surprice att han skulle bli farfar kankse.

Största misstaget?
Att vara klantig, har haft sönder glas som e Jari´s för 1000kr så d skulle väl vara det då!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inflammation i ryggen och symfyseolysen har nog varit värst.

Vad spenderade du mest pengar på?
Möbler till nya lägenheten.

Bra låtar 2008?
Enrique och Ciaras: taking back my love....

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
LYCKLIGARE!!!

Smalare eller tjockare?
Allt för dmal men den trenden vände i slutet av året ;)

Rikare eller fattigare?
Var rikare blir nu fattigare men vi klarar oss bra endå.

Hur tillbringade du julen?
Hemma med Jari´s föräldrar, sambon samt moster och kusiner. På kvällen kom Far o Sol.

Blev du kär i år?
Är alltid förälskad i min lilla odåga.

Hur många one night stands?
Noll som alltid.
Favoritprogram på TV?
Dexter, The 70´s Show, Two And A Half Men.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Idioter finns det alltid.
Bästa boken du läste i år?
Har bara läst i en bok, "århundratets olösta mordgåtor"

Något du önskade dig och fick?
Ett monster i min mage
Något du önskade dig men inte fick?
Ja, inget märkvärdigt dock.

Årets bästa film?
The Dark Knight sticker ut, Iron Man likaså.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer sol, mer snö, och mindre hudbesvär för min sambo som hämmas av eksem.
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Helt beroende på vilket humör jag vaknade pä.
Vad fick dig att må bra?
Min lilla, ravin rabbids, systerdotter Tyra, Kåkå och allt annat smått och gott.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha, himla bra fråga, min barndomsidol kankse..skratt såg ju hans gamla filmer, Jean Claude Van Damme...
Vem saknade du?
Min moder och småsyskon som bor i Norge.

De bästa nya människorna du träffade?
Nya men kortvariga arbetskamrater.

Bästa sporthändelser 2008?
Liverpools ligaledning just nu...

   Min kära sambo som tyckte jag skulle göra denna så jag passade på idag när tiden knappt finns till, börjar jobba kl 17 men det e bra pengar röda dagar. Smyg in på hans blogg vet jag www.jarified.blogg.se

   Ett sådant här monster vill jag ha i maj!  Tyra Myra Saltsyra!
Mouziee - My littleone´s gone!


RSS 2.0