Lilla vilda thilda ska bli storasyster!

Då var man snart i vecka 16 och nu är det verkligen på tiden att jag startar upp denna mammablogg igen så imorgon skall vi börja med en bloggdesign och lite annat smått och gott sen ska jag vara duktig och blogga varje dag.

Thilda säger att hon vill få en pojke och att han ska vara jättestooor och hennes mamma hoppas ju dock att så inte blir fallet.


Denna början av graviditet har mest gått åt till en massa funderingar, funderingar vad det gäller mig företag som jag försöker jobba upp, funderingar kribg hur vi skall göra här hemma i det nya stora nya huset som jag ej hunnit göra någonting med då jag jobbat som skolfotograf alldeles för mycket.


Graviditeten började med en konstant hungerkänsla och jag passade på att väga in mig när jag fick reda på att jag var gravid och invägningen var hela 59 kg samma som sist med andra ord. I torsdags vägde jag mig för andra gången för att kolla hur det gått då man ätit lite sämre än förra gången ;) och vågen stod på 59 kg, jag förstår inte, jag förstår verkligen inte med tanke på allt jag stoppat i mig, alla nätter jag fått gått upp på nätterna för att äta för så har det faktiskt varit denna gång. därav att funderingarna går i att det antingen är tvillingar i magen eller en stor pojke som Thilda så fint säger, men betvivlar tvillingar teorin.


hur som helst detta är bara ett första inlägg där jag bara skriver lite kort för nu skall jag lägga min stora tjej och jobba vidare med lite bilder som måste retuscheras. sen får vi se hur mina två små vilddjur mår imorgon, lilltösen verkar lite sliten och odjuret i magen lever sitt egna lilla liv ;)


Tills imorgon, PÖSS!!!Snälla Moster hjälp mig, mamma är dum ;)

Detta är då min dotter som skriver för er som inte vet det, det är såhär vi berättar på Facebook ;)

Den nya bloggappen fungerar ICKE!

Har försökt blogga sen förra helgen då jag mestadels varit på resande fot och har haft iMacen nerpackad så har jag ej kunnat blogga. Den nya appen som kom tänkte jag skulle sitta perfekt så jag iallafall fick blogga men tji fick jag för det.

Hockeyn jag var på gick ej att blogga om inte heller mina andra små "äventyr" och fotograferingar jag roat mig med den här veckan. fick i o för sig hoppa in på extra jobb då ordinarie fotografen var sjuk men ändå. Idag bär det av till Sthlm där jag ska fotografera B-foto och sedan ha 3 timmars håltimme innan nästa fotografering. Vettetusan vad jag ska roa mig med då :(

Godmorgon Tisdag!

Snart har jag jobbat klart alla mina veckor på skolfoto och då blir det en lång och underbar soooovmorgon kan jag lova. Är helt slut i kroppen det enda man gör när man kommer hem är att sova.

Idag ska jag få ihop först 35 stycken 9-12 åringar på en och samma bild sen 45 stycken 5-8 åringar som alla skall titta in i kameran samtidigt och gärna skratta, fixa det om ni kan! Har alltid varit morgoonpigg men nu är jag tusan slut i kroppen av att gå upp såhär tidigt för att sedan resa 20 mil/dag. Inte roligt alls.


Jag hoppas mig kunna blogga lite mer när det här väl är över för just nu har det varit lite dött på senaste tiden och jag har ju sååå mycket att berätta, det händer ju en hel här borta i huset men det får vi ta en annan morgon ;)

RSS 2.0