Jag är Thildas MONSTER!

Bara så ni vet, min dotter har gett mig ett nytt smeknamn, hon springer och gömmer sig och ropar ibland på att farmor eller farfar skall komma och leta efter henne men när hon vill att jag skall komma skriker hon, "monster...moooonster..." och när jag kommer skrattar hon så hon kiknar och skriker, "nej monstret kommer..." Haha de är väl trevliga :)

Retuscheringsdag idag..

Idag är jag faktiskt "ledig" och med ledig så menar jag att jag är ledig från skolfoto då jag kände att jag nog behöver det. Men denna dag går ut på att sitta vid datorn och gå igenom mängder med retuscheringsjobb så jag är väl inte ledig trots allt men jag slipper sitta i bilen iallafall :)

Imorgon är det fredag och bara en förskola att fotografera men sen är det helg och självklart är jag uppbokad hela helgen med fotojobb. Men att få fotografera bebisar är ju sååå underbart :) Så jag kan inte låta bli ;)

Mycket jobb nu...

Det blir väldigt lite bloggande just nu när man jobbar so jag gör. Det blir mer sen det lovar jag ;) Varje vecka sen den 15 augusti har jag kört ca 100 mil/vecka och jobbat ibland 12 per dag, då är man rätt död när man kommer hem och lägger sig helst med lilltjejen och myser innan sängdags.

På helgerna har jag dessutom tagit på mig ännu mera fotojobb så jag jobbar alla lördagar och har gjort sedan dess med ett x-antal sessioner per helg. i lördags var det barnfotografering i Stockholm för att sedan rusa hem och ha ett höstbröllop i Mellösa. Så gårdagen gick åt till att vara med familjen och städa hela huset som behövs när man ej hinner det i veckorna, denna morgon bar det av till Nyköping och jag satt och skrev detta 5 på morgonen, nu blir det kaffe. KRAM!!!

Oövervinnerlig :)

Igår var en dålig dag då kände jag mig otillräcklig och ville bara klona mig, idag är en annan dag och idag är en bra dag nu när jag fått pyssla med den här bilden:

Bara älskar att få fotografera små små bebisar, helt underbart är vad det är :)


i ska iväg till min syster som fyller år idag men först skall jag nog vila mig lite innan jag förskönar mig, och vilken styling jag skall ha idag sen då ;) vänta ni bara :)

Dagens thilda citat:

"Herregud, den är smutsig"
- Säger Thilda när hon lyfter av locket på hamburgaren och upptäcker dressingen, haha barn :)

Godmorgon huset...

Idag vaknar jag först av alla, jag trodde faktiskt att jag skulle sova bort hela dagen. Mår inte så bra i hlasen känner jag idet heller. Har jobbat i Sthlm precis hela veckan på ett högstadie där alla har varit helt underbara men jag har varit helt död när jag kommit hem.

Man måste ju åka in innan rusningstrafiken för att slippa 3 mils kö och då häckar man istället på skolan i en extra timme när man kunde ha sovit. Lite trist men det har gått jätte bra trots det. Idag är det städdag har jag bestämt, imorgon kommer jag få ha 2 fotograferingar här hemma i studion, en nyföddfotografering (Då ska hängmattan invigas) och en modell för en dag/mor dotter fotografering, detta ser jag enormt fram emot ska ni veta. Så man får göra något annorlunda om dagarna.


Nej nu blir det frukost :)

Jag har sagt upp mig..

Nu är det snart en vecka sen jag faktiskt tog modet till mig och sa upp mig ifrån Skogaholms. Ack så skönt det kändes ska ni veta, att slippa ha en stress i kroppen som säger att jag måste få mitt företag att rulla för att ej gå tillbaka dit. Men det slipper jag nu :)
Idag är första lediga dagen sen jag började jobba heltid som fotograf och vad jag har jobbat kan jag söga. I torsdags kom jag hem halv nio efter att ha setat fast på E4an i 3 timmar, himla spännande ;) u ska jag faktiskt ta och rymma in i duschen för jag ska till Biedermans, de ringde mig igår och frågade om en intressant fotoide som jag skall kika på, spännande ;)

RSS 2.0