Avslutar året med ett bröllop!

Efter en underbar julvecka med magsjukan här hemma kunde jag till slut bli frisk och få vara med att dela denna stora dag i Strängnäs Domkyrka klockan 13:00 idag.


Vi var dom första som fick äran att få fotografera i deras bibliotek med böcker ifrån 1200-talet. Det var historiskt och roligt vill jag lova.


Önskar alla nya & gamla kunder (till Kristin Lundberg - Photography) ett GOTT Nytt ÅR med årets absolut sista bröllopspar förevigade för 6 timmar sedan.
Annica & Cristoffer 2011 - 12 - 31

Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Nta familjemdelemmen behöver ett namn...

Några förslag? :)När ballerinorna invaderar..Är enda gången min dotter är intresserad av att bli med på bilder i studion ;)
Haha!

Förvärkar - Usch

Har börjat fått förvärkar, något som inte känns så bra just u men får ringa till min barnmosrka på måndag och höra vad jag skall göra. min mardröm vorre ju om detta eskalerade så man får åka hem och äta samma tabletter som senast för att sedan ligga i sängläge i 10 veckor eller i detta fall 20!!!

Usch inget jag vill genomleva men men jag får vänta att se vad som händer men tanken har ju slagit mig kan inte säga annat.


Har handlat alla julklappar nu iallafall så känner mig riktigt nöjd ;)

Sjukgymnastik - Ja tack

Idag skall jag börja på min sjukgymnastik och idag går jag över till vecka 19.

"Nu kan man känna livmodern under naveln och den är ungefär lika stor som huvudet på ett nyfött barn. De flesta känner att fostret rör sig vilket brukar kännas extra bra om man tidigare har haft svårt att tro att det verkligen finns ett barn där inne. Man mår ofta bättre och känner sig piggare eftersom graviditeten går in i ett lugnare skede.Fostret är nu ungefär 22 centimeter långt, väger runt 280 gram och kan knäppa sina händer. Fosterfettet är tjockt och täcker hela fostret. Huden över hela kroppen har även fått små tunna hårstrån, som kommer falla av innan fostret är fullgånget. De har också till uppgift att skydda den känsliga huden. I magsäcken och tarmarna börjar den vätska bildas som kommer att behövas för matsmältningen. Bakom anlagen för mjölktänderna finns nu även anlagen för de permanenta tänderna som barnet ska få senare i barndomen. Flickfostrets äggstockar har redan fått anlag till hennes framtida äggceller." Funnit på 1177.seHär är det livat varje dag i magen kan jag säga, inget illamående men höfterna började krångla tidigt denna gång, jag ska på sjukgymnastik som sagt sen få börja med akupunktur så det ska bli lite spännande att se vad de säger och på fredag är det ett till ultraljud inbokad så den som väntar på något gott ;)

Bli aldrig fotograf...

...om ni vill föreviga era barn för jag kan GARANTERA att de vägrar ställa upp på bild. Är så arg har hållit på med Thilda i studion i en timma idag för att få till ETT julkort och nu ger jag upp.

Attans unge!!!


Thildas citat:

Jag berättarv för Thilda att vi skall köpa katt varpå hon svarar: "Den ska ha fyra ben, svarta ögon, vara en tjej och heta ROSA!"

Thilda vaknade imorse och kikade ut över den vita grannbygden: " Åhh mamma det snöar då kommer tomten och man får godis & pepparkakor"


Jari var på stan med Thilda som sa att vi skulle kolla på en stor gran (den på torget), vi kommer till torget och hon säger "Åååh, till mig! Men jag är så liten, jag kan inte bära den. Pappa du kan!"


Sen bara så ni vet så vill hon få en stor bror som heter Per! så det så :)

Årets NOLLA - Det är jag :)

Igår var fotografmiddagen på Södertuna slott utanför Gnesta. Underbara människor, god mat, mingel och en hel del utmärkelser för detta års prestationer av alla fotografer. Jag fick ett pris som jag inte var förberedd på alls eftersom det är mitt första år.

Förra året kallades det årets nolla tills de kom på att det kanske blev lite dumt för nollan står för noll fel inte att man är en ;) Fel som kan hända när man åker ut som skolfotoraf kan ju vara att man ej kan ställa om vitbalansen, ordna med en snygg bakgrund, ofokuserade barn på bilderna, ocentrerade eller att man från planeringens sida är sen till ett jobb, ej har kommit överens med något barn och fungerat tillsammans med barngrupper. Jag gjorde några misstag tyckte jag sen när jag började fundera så kom jag på mig själv att jag alltid klarat upp situationen med ett leende på läpparna hur stressigt eller kämpigt det än varit, varit otroligt noga med gruppuppställningar och porträtt för som man själv minns skolfotoporträtten så tycke man ej om dom, jag ville ej vara en sådan fotograf.


Nu är denna bild tagen med mobilkameran men jag måste säga att jag är en gnutta stolt över mig själv att jag under denna period haft NOLL fel och gjort NOLL misstag, då VET jag att jag är duktig på vad jag gör :)RSS 2.0