Ska krypa ner under täcket och tänka på Stollans ängel...

Dagen har varit både glädjande och tårfylld så jag avslutar min redigering och koncentrerar mig på morgondagen i värmen av min älskade!!!


Drar nu igång eget företag som Fotograf & Make Up Artist!

Drar nu igång eget företag som fotograf & make up artist.
Tillsammans med fotografen Sanna Ek så promotar vi våra NYA företag imorgon klockan 13 genom en fotosession, på gågatan i Eskilstuna - om vädret tillåter, kom och kika!





NU KÖR VI!!!


Jag får en överasskning av Wysteriia - Jippie!!!

   Igår fyllde tösen år och hade en tävling, jag som hade planenrna på att skrivaihop något helt fantastiskt bra för att vinna hennes tävling kom inte på ett dyft utan skrev det som föll mig in igår. Och visst fick jag en överasskning för det, nu är jag GRYMT nyfiken kan jag säga. Ska maila henne så fort jag kan.

   WYSTERIIA´s blogg...

   Sen är jag också grymt ego så för er som INTE kollat in min fotoblogg, gör det och KOMMENTERA för tusan, lite kritik vill jag ha så jag vet att jag gör något rätt eller fel med mina foton. Makeup är som vanligt gjort av mig och tack underbara Jacqueline för hjälpen igår!

Thildas nya viloplats är på nya favoritkud...

201010281157 (MMS)

Thildas nya viloplats är på nya favoritkudden innan vi skall sova för natten. Kudden är för den delen egentligen Kåkås kudde ifrån börjas som Thilda lagt beslag på. Nu är det godnatt!


Inte min dag idag...

   Vaknar upp och det känns som om jag blivit överkörd av tåget, får meddelande ifrån min bokade modell på söndag för ett event mitt i centrala Eskilstuna, hon ligger på sjukhuset, nyopererad och dan och kan såklart inte komma på söndag, stackare. Då står jag HELT utan modeller på söndag, skulle varit två. Min andra hälft som jag planerar stort med här i världen eller i Eskilstuna iallafall, hon ligger sjuk som en bäver och frossar så henne lär jag nog inte heller se röken av denna vecka tror jag.

   Vilket innebär, inga flyers, visitkort, eller andra tillkännagivanden den här veckan, himla trist. Vad gör man då. Suck, jag orkar inte tänka alls på det här just nu skall jag lägga mig i sängen och känna av att tåget körde över mig igår och hoppas jag vaknar med sprudlande ideer och med en glad Jacqueline som skall ställa upp och modella för mig idag, hoppas bara inte det går åt hädan med :(

"Ops, Busted!"


Dagens Lady Gaga citat:

"Don't call my name. Don't call my name, Paparazzi.."
- Pelle S

Hahaha...


Thilda handlar i mammas ställe...

201010221149 (MMS)

Det är skönt att man kan koppla av och låta någon annan sköta shoppandet ett tag :) Hon fick en klocka av sin far idag när vi var på Tuna hon som är så galen i klockor och det tog nog inte mer än 30 sekunder så hade hon slockat i bilen påväg hem så det var bara att lägga tösen..


Thilda hitta mammas framkallade fotografie...

201010221147 (MMS)

Thilda hitta mammas framkallade fotografier. Vilket monster :)


"Min sambo är minsann en kvinnlig Rambo. Respekt"

   Dessa fina ord gjorde min dag idag kan jag säga, underbara sambo, anledningen till detta är för jag lyckades med något fint igår och han tyckte att det jag gjorde av situationen gjorde mig till Rambo ;)

   Detta lyckades jag med:

"They call me Rambo, I sliced my finger, who needs medical care when you can glue it together by yourself?! :)"

Mitt lilla hjärta!

   Tack för alla varma ord ifrån er underbara! Saknar mitt lilla hjärta nu som skall hem till sin kompir Lovisa idag då hennes mor skall fotografera en annan familj och städa dagis, det ni, det blir jobb idag från klockan 10 till klockan 19 en hel dag :)


När det skär i hjärtat vet man att man lever...

   Jag älskar alltid att jag har blivit förälder det är det största som finns i livet men ibland börjar jag fundera på om jag har sådana här dagar för att jag ÄR förälder eller har blivit. Jag är blödig, det är en blödig dag. Detta innebär att jag just för tilfället sitter och tänker alldeles för mycket på människor jag saknar som jag känner att jag åsidosätter litegranna nu då jag har så otroligt mycket att göra och det skär i hjärtat.

   Jag jobbar så mycket just nu för att jag ska nå ända fram till min dröm vilket betyder att jag kräver väldigt mycket av min familj, det enda Jari får höra när han träffar mig är all min planering och våran egentid kan vi glömma för den finns inte. Thilda får inte all den uppmärksamheten av sin mor som hon förtjänar men dessto mer av sin farmor och farfar som tar mer hand om henne just nu än vad jag gör känns det som.

   Hur kommer sig detta nudå, jo för att nå sina drömmar får man ibland offra en del och just nu offrar jag ALL min tid åt min dröm som blir verklighet om ett par veckor. 

   Så till min bättre hälft och husgud som ändå aldrig läser det här, mina syskon och mor i norge, syskon som aldrig hör av mig i Katrineholm, far och sol, mina modellmammor, Puffen och Niffert. Jag lovar det kommer att vara värt det i slutändan då jag får göra det jag vill av mitt liv och ändå få tid till er. 

   Glöm inte bort mig nu bara för jag har inte glömt er!

Bakom kulisserna när Sanna fotograferar mi...

201010181134 (MMS)

Bakom kulisserna när Sanna fotograferar min profilbild till våra flyers...


Little tiny feet - Newborn foto

   Nu delar jag ju med mig på den här bloggen med bara för er som ej hittat min rena fotoblogg ännu. detta är något jag älskar att göra, fotografera små bebisar. Tösen är bara 2 veckor, UNDERBART!!!!


Sista arbetsdagen..

  För denna period. Usch för att gå upp klockan 6 en söndag, sen kan jag nästan garantera att denna dag så kommer Thilda sova till 10 bara för jag skall till jobbet och Jari är hemma med henne, så är det alltid ;)

   Detta är dock den sista söndagen på väldigt länge, nu har jag "semester" ifrån mitt ordinarie jobb men tro mig jag kan sysselsätta mig trots det ;) Har inte en ledig dag den här veckan med mitt hemliga projekt. Men det händer grejer hela denna vecka iallafall och det är ju skoj.

   Nej nu skall jag bulta på mig och borsta tänderna, det är ju inte direkt varmt ute...brrr...

Fotar vovve med en D40 ;)

Idag var jag över hos min väninna Margiot ifrån jobbet som råkar ha världens sötaste hundra. Himla keliga var dom iallafall ;) Jag tog INTE med mig kameran för jag vet hur jag är och skall fotografera allt. Hade ändå fullt upp med att hålla koll på mitt lilla monster. I vilket fall som så har Margot en Nikon D40 som jag lånade för att jag trots det ville ta kort på hennes hund som låg på soffan. Jag kan säga att när man är van med en D300s där alla funktioner sitter på kameran så är det inte så lätt att hitta slutartider och annat på en D40 men till slut fick jag till en bild. Brukar fota i RAW men denna gång blev det i JPEG vilket innebär redigering från scratch.

   Här är ialladall före och efter bilden ifrån min bild, vad tycker ni?


Imorgon skall det fotas en två veckoras bebis, jippie!!!

Pustar ut..

   Idag har det varit fullt ös från morgonen fram till kvällen och morgondagen ser likadan ut men ack så spännande livet kan vara när man får göra det man älskar :)

   Thilda hade fotografering på dagis idag och var väldans glad nu när den lilla tanden äntligen kikat fram så jag hoppas vi fått ett fint "klassfoto" med tösen. Sen har jag umgåtts med underbara Sanna hela dagen och spridit onda planer för frsmtiden, blivit döpt till husmor och matat tösen med vindruvor. Inte illa ;)

   Nu blir det varken redigering eller annat för nu skall det minsann sovas...

   LOVE!!!

Planerna skrider till verket!

   Jag säger bara 4 veckor! 4 veckor kvar sen så sätter vi fart på livet :) Åhh vad jag är hemlig, hihi. Ska faktiskt umgås med sambon nu för morgon dagen går ut på en hel drös med planering och anra möten som skall avklaras.

   "Can you guess!?!?"

   PÖSS!!!

Grinig liten tös..

   Idag har tydligen Thilda varit himla grinig på dagis. Kan tro det när jag plockade upp henne imorse och frågade om hon ville gå till dagis skrek hon "nejnejnej!!! mamma" så hon var inte så sugen på det. Hon har ej ätit som hon ska. usch jag hoppas det bara är tänder som spökar för dagis skall ju ha fotografering på torsdag och det vill vi ju inte missa.

   Trodde hon skulle sova en stund nu då hon är så grinig här, förstörde mina planer med att gå ner på stan som jag tänkt men Jari får ju klippa sig iallafall då är en familjemedlem glad. Nej nu skall mor och dotter mysa i soffan!!!



Höstbild, tagen igår!


Höstbild innan läggdags här :)

   Det blev några snabba bilder ikväll innan solen försvann för natten och här är en bild av mitt älskade charmtroll och min bättre hälft. Mer höstbilder skulle sitta fint, underbart att få fota ute bland alla vackra färger.



Modeller: Jari & Thilda
Fotograf: Kristin Lundberg


SMS-inlägg

201010111132 (MMS)


Frukost ;) nej då men en attans god efterr...

201010101130 (MMS)

Frukost ;) nej då men en attans god efterrätt :)


SMS-inlägg

201010091120-001 (MMS)


NHL - premiären, here I come!

   Idag bär det av till Stockholm för mig och min kära. När han fyllde, låt oss säga jämnt ;) så ville ha egentligen åka bort men så blev inte fallet. Istället slutade det med att han bokade biljetter till NHL premiären som är i Stockholm i år i globen och dit ska vi. Ska bo på Globen hotell som har ett genomskinligt badrum, det ska ju bli intressant.

   Sen ska vi kika på Terrakottaarmen och imorgon bär det av till Fotografiska innan hemresan då jag vill gå på utställningen som är där. Thilda kommer att vara hos farfar och farmor så vi får ej se henne förrän imorgon
:( men det är den andra lediga helgen  jag och Jari har tillsammans. Nu blir det frukost!

   PÖSS

Nya visitkort!

  Har idag ränt runt överallt, varit i studion, fixat visitkort, levereat gravidfoton och bröllopsbilder OCH fått 2 nya jobb, jippie! Imorgon är jag egentligen ledig ifrån allt jobb men jag har såklart ordnat så jag jobbar extra på Make Up Store bara för det så idag planeras smink. Har ju köpt mig lite nya produkter som skall invigas ;)

   Har precis avnjutit en portion med sushi och skall nu njuta med lite glass i sommaren och känna att jag gjort ett otroligt bra jobb idag med tanke på den responsen jag fått, känner mig riktigt lyckligt lottat att jag får hålla på med det jag gör :)



Detta är mina nya visitkort som jag snart skall beställa. PÅ baksidan skall jag nog ha en bild på mig och kanske en prislista elr vad tror ni?


För mycket redigering - Znark...

   Nej ingen blogg idag bara en massa redigering så nu ska jag lägga mig här så jag kan leverera mina bilder imorgon som väntat. Love, love LOVE!!!

Citatet

"In the midnight hour i say more, more, mooore..."

Godnatt mina plommonhjärtan, sängen hägrar... ZzzzZzzz...

Och ja, I SAY passade mer in än hur låten går, sa aldrig att jag citerade en låt ;)


Jag har inget liv - Redigeringen är mitt liv

   Detta är det ENDA jag sitter med om dagarna och jag älskar det, tänk om man kunde få "do this for a living"! Love it! Vilken utveckling sen när man började med detta kan jag säga. Ser fram emot 1 år till med min älskade kamera för att se vart jag står då!



Modell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Vardagslyx!

  Sitter här i vanlig ordning och rdigerar, man får passa på när tösen sover och Jari jobbar eftermiddag. Har dock redigerat klart mina gravidbilder så jag ska faktiskt ta och lägga mig alldeles strax. Då passar det utmärkt med lite vardagslyx, detta är favoriten :)


Ska man visa en modellbild från gårdagen kanske ;)

   Precis hemkommen från jobbet och har fått en hamburgare och sitter och småspanar på liverpool matchen, usch säger jag bara. Tror jag ska gå och lägga mig istället för jag blir bara förbannad när jag ser på tvn, ska det behöva vara såhär, ska de förlora mot Blackpol av alla lag i ligan, nej skämmigt är vad det är.

   Men men innan sömnen drar ner mig i djupet ska jag visa även här vad jag gjorde igår...



Modell: Sofia C
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Modellfoto och makeup hela dagen lång.. :)

     Klockan 11 i förmiddags anlände min länge bokade modell till Eskilstuna, vi hämtade upp Gina en annan make up artist, elr blivande snarare då hon utbildar sig just nu, sen bar det av hem till mig där husguden bjöd på kaffe.

   En enkel makeup blev det till att börja med för några beautyshoots ute i Rothofsparken sen bar det av hem igen. En lite mer trendigare och mer extrem makeup i svartskimrande toner, det är dessa dagar jag bara älskar att fotografera. Särskilt med den underbara assistansen och modellen som man får jobba med. Då kan det ju inte bli annat än bra, blir måttligt glad om fallet ej skulle vara så.

   Tack tack alla underbara för dagen nu skall det strax ätas grekiskt som husguden skall bjuda på men först en liten kik på dagens bilder ;)

Thildas nya ord..

   Har märkt att lilltösen lär sig ord väldans fort här. Dagens ord hon snappade upp idag var BIL och här om dagen var det ramaskri när jag skulle duscha så Jari fick stå utanför med henne i famnen så hon fick se mig, då sa hon mamma uschar... Så söt så. Annars började hon prata om nanan när hon skulle till dagis igår vilket då är banan som hon får på frukstunden. Hon har även precis lärt sig att Kåkå inte är namnet på alla katter utan på den lilla svarta här hemma för den andra kallar hon nu för MImmi, äntligen :)

 Nu ska vi ut en sväng här innan pappa kommer hem och tar fröken för jag skall iväg och fota lite nya äventyr.

   Har era barn några "förmågor" som ni märker att de lär sig snabbt från eller av? Jag ska nog ta och börja slänga in några finska ord i hennes ordbok så blir pappa glad ;)

Hemma med Thilda idag..

   Idag är en mysig hemmadag med den nysande, hesa och icke att förglömma hostande Thilda. Hemma från dagis är hon bara för att hennes mor vill kunna vara med henne denna dag. Tänk om hon kunde vara lite bättre i kroppen bara, tänkte gå till lekparken med henne men vet ej om jag tycker det är en sådan bra idè när hon låter som hon gör här.

   Men mysig är hon, ska sitta i knät och ger mig leksaker för fullt här som jag ska leka med. Leksaken hon fick när hon var sjuk i måndags är ju favoriten ;) Just för tillfället är det mammas kvitto som gäller.

  Nej nu blir det mor och dotter tid, vi höres sen!

   PS, om ni undrade vad jag gjorde igår så tycker jag ni ska gå in HÄR! Skänk mig gärna en kommentar eller två. Ds.

RSS 2.0