Vilken helg!

Ingen datatid alls. I fredags var det julbord med jobbet, igår var jag i Linköping och fotade min älskade väninnas examen sen kom jag hem vi 22 och la mig direkt. Jobbade idag 7-16 och sen har det varit katastrof här hemma. Skulle besöka pappa idag hade jg tänkt då han åker till thailand på tisdag men så blev det inte.

   Inte nog med att jag haft en usel dag så passade jag på att bränna bort min lugg när jag skulle tända ljus. This day sucks så nu skall jag bara lägga ut min prislista sen gå och sova :)

SMS-inlägg

201011251226 (MMS)


Decembers fotoerbjudande - Barnfotografering

   Detta är det bästa som finns, att fota små underbara ting. Fann en bild igår som jag inte kunde låta bli att retuschera, kika in på Kristin Lundberg - Photography så får n se om ni tycker om bebisars små händer.

   Och för att jag älskar att fota de små så mycket så kan jag ju såklart inte låta bli att starta mina erbjudanden via mitt nystartade företag med en jullfotografering. Ikväll kommer det även en hel prislista och erbjudande om familjefotografering för er nyfikna ;) Nu börjar äventyret :)

   Nu skall jag till studion, PÖSS!!!



Sitter bara och finslipar min prislista..

...hela tiden det känns som om det är det enda jag gör. Nu har jag iallafall ett erbjudande som skall ut i pressen sen hoppas jag att jag får många underbara små barnfotografrringar bokade i jul för det är nog det bästa som finns att få fota små bebisar :)

   Nu blir det inte så mycket roligare än såhär i min blogg ikväll för nu är jag trött och u skall jag ta och skicka iväg lite mail sen ta och lägga mig så godnatt på er :)

Och den italenska glassbakelsen var server...

201011191221 (MMS)

Och den italenska glassbakelsen var serverad :) vårdaslyx för hjärtat och mig. Tackar farmor och farfar för barnvakten :) love!


Dagens tips Dr. Hauschka istället för Lypsyl!

   Idag gick jag runt på Tuna med en halvt vild Thilda, men hon är söt ändå ;) Jag var tvungen att handla välling till tösen och passade på att byta en tröja jag fått av Jari i fel storlek. Bra dag att gå på tuna med stor res på Bikbok och en thilda som inte alls ville sitta still i vagnen utan hänga över mammas axel för att kolla på vad som hände runt omkring. I vilket fall.

   Jag har haft rätt så trista besvär med mina läppar (Ja kära syster om du läser detta så sluta tänk dumt, det gör du alltid ;)) De har varit torra men ej så de flagar eller spricker däemot så de nästan svider och de har bara skrikit efter läppbalsma. Så jag ilade till KICKS för att köpa vad tusan som helst bara det inte är lypsyl, värdelöst man smörjer och smörjer och det är bara kletigt, beroende framkallade så man ej klarar sig utan det till slut och ger en dessutom inte mjuka läppar.

   Vad köpte då jag jo ett läppvårdsstift från Dr. Hauschka, trodde de skämta när de sa det men det är tydligen ett populärt märke med naturens helande krafter i ;)

   98:- gick det på så attans om det ej skulle fungera, I love it! Kommer nog aldrig köpa något annat nu för DETTA fungerar så det är dagens tips till er. Nu hägrar duschen och en värktablett.

   PÖSS!!!


Min första fiskbensfläta..

201011171215 (MMS)

Så roligt har jag när jag sitter och är uttråkad så jag tänkte jag skulle ge mig på den. Man kan ju hoppas att den blir bättre med träning ;) Ska nog testa den på min modell på fredag. Sitter och spånar på Novalie som ni ser lite smått i bakgrunden. Har ju fotat lilltösen i en hemmafotografering så la ut den på Facebook så får vi se om vi får lite feedback på det. PÖSS!!!


KISS - Keep it simple stupid!

   Bästa kommentaren idag och jag fick mig ett gott skratt, det tackar vi för. Vad som är mindre roligt är att jag förmodligen inte kommer att äta en räkmacka på en lååång tid. Ligger hemma och är sjuk nu, dags för det när alla andra blir sjuka fam och tillbaka hela tiden. Snuvig och dann men tur att man har farfar och farmor tvärs över gatan som kan ta hand om lilltösen iallafall det tackar vi också för idag :)

   Åter till en rolig sak innan jag får matlåda här är att jag iallafall såg att två av mina bilder blev publicerade i årsboken, boken som alla sveriges fotografer kan skicka in sina bidrag på bra bilder och få publicerade. Jätte kul. dessa två var det som kom med, två av mina favoriter ;)



Dagen innan..

   Och här sitter jag och saknar min familj, vet att jag förmodligen inte kommer kunna träffa dom en stund förräns på lördag, kan låta som en kort tid men jag har inte sett dom på hela veckan så det känns lite trist. Men å andra sidan så visste jag ju att det skulle bli såhär den här veckan.

   Detta är dagen innan den stora öppningen här nere i fotostudion och nervositeten har väl inte kommit ännu men den kanske kommer imorgon innan alla kommer. 2 modeller har jag till mitt förfogande och underbara vänner som ställer upp och hjälper till. Vi ska fotas modeller, jg ska sminka och styla dom, vi bjuder på tilltugg och dryck, har bildvisning i biorummet och såklart på våra kontor sen lottar vi även ut 2 fotosessioner till ett värde av 1700:- imorgon.

   Nej nu ska jag ta och äta lite emellan min montering jag pysslar med, ses imorgon klockan 13:00 på Nygatan 27A!!!

Kära 90-talet är tillbaka?

201011111199 (MMS)

Jag säger då det, haha :)


Idag var det lek med liten Anna i studion :)

   Idag har inte man haft en bra morgon men det är inget jag orkar dra upp nu för nu är jag för trött och ska släpa mig ner och gosa lite med älskade i sängen, imorgon bär det av med NYA bmw´n ;)

   Jag måste ändå få bjuda på charmören Anna som jag släpade ner till studion idag då hon dansar jazz så ville jag ha lite dansposer. Inte nog med att virrpannan fick ge sig ut i snöovädret en extra gång med cykeln då hon glömt alla kläder så bjöds det på en del plijbilder men jag bjuder bara på en denna afton för mer orkas inte redigeras :) Har ju en del att göra til helgen då vi ska visa lite bilder på invigningen så. Men här har vi, the one and only, Anna:

  





Fotograf & Make UP Artist är som vanligt jag :)


Härmapa! ;)

4 saker jag gjort idag:

Kastat
min favorit highlight i golvet så den gick i 1000 bitar.
Spräckt mina jeans när jag skulle plocka upp min dotter som satt på backen.
Tappat bort mina vantar
och stressat så mycket idag så jag bara fått 5 minuter med min dotter :(


4 andra saker jag gjort idag som motverkar de första 4 sakerna ;)

Fått en liten överasskning av Wysteriia där jag bland annat fått en ny highlight i EXAKT samma nyans, vad är oddsen för det ;)
Fått hämtmat av älskade (så jag kan spräcka ett par till byxor ;) )
Fått hem mina visitkort.
ÄNTLIGEN fått ett möte bokat på banken så jag får mer tid över till tösen då jag fått ALLT gjort denna vecka :)

Allt sker av en anledning ;)

Full helg var det :)

   Då var denna helg över. Hände en hel del denna helg kan jag lova och kul var det. Igår fotade vi våra stackars modeller på stan. Är lite roligt såhär i efterhand att höra vad folk faktiskt säger när de går förbi oss på stan. En kommentar var "Åh mamma titta hon ska gifta sig" medans en annan löd "Vad larvigt att stå på stan och fotografera när det finns studio att fotas i". Jag hade lagom roligt åt det här kan jag säga :)

   Det en del inte verkar förstå är att jag kan inte stå i en studio och fotografera för att dela ut flyers till människor, blir lite svårt när människorna inte ens vet att studion existerar och reklam i tidningen är dyrt.

   Usch jag hoppas verkligen inte jag BARA får stå i studion och fotografera senär så ju otroligt mycket roligare att stå utomhus och fotografera då bilderna blir mer levande och man får ut mer av fotosession. Fast å andra sidan så är det underbart att få fotografera vilda små barn och spädbarn i studion med, bästa som finns och det är sååå mysigt.

Nej nu skall jag gå och lägga mig brevid min älskade och kolla på EMA!!!

   PÖSS!!!

Ballerinan på dagis del 2

   Avslutar med en bild av thildas klassiska minspel, vad gör tösen :)


Ballerinan på dagis!

201011041168 (MMS)

Då var et dags för maskerad på dagis och Thilda fick vara en liten rosa fluffug ballerina. Jag själv var såklart hennes motsats, den svarta svanen. Har tagit ett gäng med bilder som jag skall sätta mig ner när jag nu skulle få tid till det och gå igenom på alla de små liven då jag fotade hela tiden jag var på dagis. Nu åter till redigeringsbordet!


Dags att inviga studion imorgon...

   Då bär det av till studion imorgon, skall testa blixtarna och jag får väl modella lite imorgon vi får se hur det går, det var ju ett tag sen. Nästa vecka skall Thilda få komma ner och bli fotad för full rulle :) Och nu är det inte lång tid kvar till invigningen. Tänk att allt går så fort nu och jag känner att jag ligger efter i redigeringen, inte skoj! Men men vad ska man göra. En sak i taget. Men det är skönare att ha det här att tänka på en på våran lilla familjetragedi. Familjetragedi är fel ordval kanske, inte mig och Jari det gäller, bara så ni vet!Har lagt det åt sidan för stunden för att ta tag i det när det behövs.

   Nu skall jag iallfall äta!!!

RSS 2.0