Hett chips tips:

Handgjorda, haha goda som faen!


Kusinträff i Katrineholm

Det är kalas i Kateineholm då kusinen blir hela 4 år & det firas med ett bad med kusinerna.

Innan vi åkte bestämde Thilda att " pappa ska ha klänning & mamma en tröja" när vi frågade vilka kläder vi skulle ha :)


Jag, Kåkå & Zelda säger godnatt

Men det är bara marodören som vill medverka på bild ;)Nostalgi - Bumbibjörnarna

Nu kan hela familjen vara samlad för att med glädje kika på tecknat. Nu fattas bara Darkwin Duck, Luftens Hjältar & Greve Duckula :)


Trött trött..

Idag var en tröttsam dag, den gick ut på att få besök av fader, städa hela huset och föreviga en gravidmage så nu är jag helt slut här. borde kankse gå och lägga mig men har så många måsten :)
Så mysigt att få se en sådan stor mage som jag fick se idag, längtar tils jag får min, då skall jag fotografera hela tiden. älskar gravidmagar och små bebisar såklart ;)

Gravid i v 23

"Barnet Barnet är nu så stort att du kan känna de olika kroppsdelarna. Barnet fortsätter lagra fett men huden är ofta rynkig. Nu utvecklas bukspottkörteln som producerar hormoner och insulin. Insulin behövs för att transportera blodsockret till kroppens celler. Barnet börjar även varva perioder av vakenhet och sömn. Redan nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer. Vikt 600 gram."

Hämtat ifrån: www.vardguiden.se


Jag har gått upp 2 kg är trött så fort jag äter och har börjat fått svårt att sova. denna vecka blev det mellan 5-6 timmars sömn VARJE natt så känner mig lite sliten...


Thilda har övergått helt till att vara en "liten bebis" på mornarna & leker att hon byter blöjor & har sig. Rätt vanligt har jag hört när man får tillökning.


Nu ska jag ut på äventyr, ska fotografera ballerinor :)Pappa sa att det regna

Så det blev ett paraply för att få iväg tösen idag. Fullspäckat schema idag med :)

Ska ha ett möte med LillasysterE som säljer smycken på internet & igår car det möte med Frozza.se för att fotografera deras smycken. Ska bli sååå spännande. Sen är det bildvisning för bröllopspar.

Ingen annan som gör något skoj idag?


Thilda ska bli målare..

..när hon blir stor. Man kan ju iallafall tro det :)
Vi målar för fullt här hemma i alla vråer & hörn, i detta fall var det dock svärfar som stod för målandet & Thilda skulle såklart hjälpa till.


Såhär kan man oxå fördriva tiden 12 på natten...

Nu blir allt äntligen vitt, sen har jag varit snäll & köpt en läslampa för 500 kr till detta ändamål, nedrans om han ej blir nöjd över vad jag gör!


Fotboll is the shiiit!!!

Det är iallafall vad våran tokiga lilla viting tycker här hemma. Vi har så roligt år henne så vi har inte mage att skälla på henne. Dumma lilla katt :)


Njursten någon?

Idag blev det en tripp till akuten efter att jag fick en plötslig smärta i höger sida på magen när jag låg i sängen & pratade i telefon med mor min.

Såg att det var en stort ras på 2 km i Trondheim Norge, inte långt ifrån där hon bor så måste ju kolla upp vad som händer.

Väl inne på akuten så blev det en till liten dejavue, varför händer det alltid något när jag är gravid?!

Fick hjälp fort trots att det var dagen efter nyår. Nog för att vi ringde innan, tur var väl det.

Väl inne blev det ett ultraljud för att kolla att bebisen mådde bra & monstret sprattlade så glatt så. Sen undersökning & prover, jo men visst jag har inte njursten ännu men njutstenskristaller som nog ej riktigt vill slinka igenom. Nu håller jag tummarna för att ej få feber så jag får njursten för det här är illa nog.

Hem med pizza & smärtstillande sen hägrar sängen.

GODNATT!!!


RSS 2.0