Gå upp 5 KG!!!

Nu är det dags att börja gå upp i vikt här tror jag - Gymmet, here i come!

Dagens Thilda

201104291582 (MMS)

Favorit mössan och den nya bodyn matchades rätt fint med Thildas gummistövlar lite senare efter frukosten här, smaksinnet, något hon ärvt av sin far? ;) haha...


Dagens smink bild - är det vår så är det!

"Good damn it"
:)

Thildas födelsdag - Önskelista


Jag blir rörd!

Sitter här och läser en gammal väns blogg som jag lärt känna för sisådär 5-6 år sedan som han nu sa :) och numera är vi kollegor då jag ej modellar så mycket som jag gjorde innan utan har bytt sida och står nu mest bakom kameran.

Han har skrivit ett inlägg och hyllar mig i sin blogg, något som jag VERKLIGEN uppskattar d detta är en fotograf som jag känt mig inspirerad av och som jag ser upp till.
Nu vet jag att jag självklart måste utveckla mig mer och lära mig nya saker men det är roligt att på så kort tid känna att man åstadkommit något, det sporrar en att fortsätta :)
Thomas Lönnström

Thilda har skrivit en önskelista på sin födelsedag

Och när jag kommer hem skall jag dela med mig av den men det mesta går att köpas på Baby Smart så ett presentkort sitter ju inte helt fel det heller ;) Hennes mor skall köpa världens sötaste liten docka till henne då hon hört att det ryktas att farfar och farmor kommer att köpa en vagga till tösen och Thilda äskar att leka med dem på dagis så hon skall faktiskt få en docka. En VETTIG docka inte en bebis, usch! Ratar!
Nu ska jag åka till jobbet denna underbara måndag när alla andra är lediga men inte jag, kul va?! Har en hel del arbete att se fram emot denna vecka då jag kört ett antal fotograferingar denna helg från fredag till söndag men attans så skoj det var :)

Jag satte TOPPTIPSET!

Haha inte alla dagar man sätter topptispet! Blev lite sugen igår när Jari och svärfar tippade stryktispet och gjorde ett topptips tvärt emot dom som idag resulterar i 2000:- extra i kassan denna helg, hell yeahh!!!
Det ni!

Thilda fastnade i filmen vi satte på här p...

201104231549 (MMS)

Thilda fastnade i filmen vi satte på här på morgonen, hon tänkte gå i mammas fotspår och börja gilla disney ;) Kogänget sitter på tapeten just nu och hon är helt inne i den.


Pappa lär Thilda svordommar - Attans bananer

Idag när kära lilla Thilda sitter ute i hallen för att pappa skall klä på henne då vi ska gå till farfar ich farmor för att göra tipset hör jag en vacker svordom komma från Pappa J´s mun, "Fy fan!!!" Varpå Thilda inte är långsam på att snappa upp och uttrycker sig så vackert: "Fy fan, skooon!" med nappen i mun!. jo jag tackar jag.
Thilda 1 - Pappa 0 och ett slag på fingrarna!

Ibland får man vara lite EGO :)

Kort skärpedjup och svartvita porträttbilder det är min filosofi :)

Barnkalas idag - Thilda är helt slut nu :)

Tänk att det kan vara så krävande att få leka med andra barn, äta gott och bara få leka. Thilda slocknade på två röda här när vi kom hem ifrån Nadja Och Noak som firade sin dotter, Angelinas födelsedag idag. Thilda har dessutom fått sin första puss ifrån en liten pojke vid namn Adrian. Han måste känna sig lyckligt lottad, är ensam kille bland alla töser ifrån mammagruppen som föddes ungefär samtidigt ;)
Nu skall jag kika klart på Arsenal mot Liverpool och bara koppla av efter en lång arbetsdag och kalasfirande :)

Idag blir det inte mycket familjetid.

Sitter här och kikar på min glupska tös som promt ska ha yughurt varje morgon med veteringar i, det är gott tydligen :)

Sen ska vi sparka upp sambon ur sängen för jag skall ner och fotografera modell för en dag idag så får vi se hur det blir idag för det vet vi inte riktigt ännu ;) Har lite att göra innan bara, måste dona med allt smink och kameran såklart en hel vetenskap det här.

Min blixt har blivit avmed en lampa då den lampan tydligen ej har fungerat ända sen jag köpta blixtarna, suck. Men jag har beställt ny som kommit nu lagom till fotograferingen.

Imorgon skall det jobbas på skoga sen är det besiktning på måndag, det ni ;)

Mitt lilla liv - Thilda min stora kärlek

Min kärlek till henne går ej att ta miste på, sitter och saknar henne otroligt mycket just nu, mitt lilla hjärta...

Varje dag är ett äventyr..

Himla rolig dag idag, not! Har sprungit runt på jobbet som en tok så när man kommer hem och skall koppla av så får Thilda för dig att förstöra kvällen genom att vara sur,tvär och himla grunig, usch vilket monster hon har varit ikväll. himla skönt var det iallafall att hon somna i soffan så sött.
Idag har det inte hänt så mycket ävetyr om man bortser ifrån att jag läst om mitt reportage som var med i VLT igår :) fins en hel del nya sköna bilder på hemsidan och en hel sida tillägnad till lördagen reportage om mig och min modellfotografering så bara att gå i där och kika för er som är nyfikna.
Mitt äventyr idag går ut på att jag faktiskt inte just för tillfället vet vad som framtiden har att erbjuda och vad som händer imorgon förutom att det händer en hel del de nästkommande veckorna. Både på det jobbrelaterade planet och arbetsplanet kan man ju hoppas. Mer än så vågar jag faktiskt inte säga så den som "läser" får se :) Nu ska jag ta och slänga mig i sängen och kika på Rocky tror jag allt ;)

Stumpen talar ut ;)

Idag blev jag upprings av läkaren för en tid att kika på min fot. åkte dit ifrån jobbet och fick såklart sitta i 45 minuter innan jag fick träffa läkaren, suck. Sen blev jag skickad på röntgen för att de skulle kika ytterligare på min fot då de hade funderingar på att något inte stod rätt till.
Väl där fick jag åter igen sitta i 40 minuter innan jag kom in blev röntgad och det visade sig att inget var brutet men förmodligen en liten spricka så jag blev hemskickad och skall bara ta det lugnt. Med detta sagt så åkte jag till jobbet och fortsatte jobba.
När jag sedan kom hem med Thilda så ringde läkaren upp mig och frågade om jag brukade ha ont i fötterna? Ja sa jag det har jag väl alltid men jag går mycket på jobbet. Då kom nästa fråga om jag hade skadat foten något innan. Ja det kanske jag har tänkte jag och funderade på vad i hela friden han undrade det för. Nu visar det sig att jag blivit ivägskickad till ortopeden med mina röntgenplåtar då något inte ser ut som det ska på plåtarna, wtf!?
Det är något fel på min fot eller fötter det får vi väl se, tänk vad som kommer fram när man minst anar det. Hade jag ej varit inne för en röntgen på måndagens skada hade de nog inte funnit vad det var för fel så nu är jag fundersam vad som händer härnäst då jag inte tyckte det lät så bra när han började prata om operationer och grejer beroende på vad de finner hos ortopeden. men jag vet ju hur läkare är så förhoppningsvis är det inget fel alls utan de är bara extra försiktiga. Usch nu blir det till att vänta :(

Dagens reportage i VLT

Idag är jag med i tidningen är det tänkt, hade en modell för en dag plåtning i Hallstahammar i lördags där jag fick besök av en reporter ifrån VLT. Han var med för att se hur det går till att göra en sådan fotografering och funderade på hur det kommer sig att folk vill göra en sådan. Jag hoppas verkligen att reportaget gick som vi planerat och att bilderna blev bra.
De finns att beskåda på min hemsida: www.kristin-photography.se
2 modeller var med denna dag, Sofia som jag har fotograferat förr och Ellenore som är en helt ny modell för mig men det är ju så det skall vara, när jag åker ut på jobb för att fotografera vad jag kallar det "Gör om mig för dagen" så känner jag ju direkt inte kunden.
Nu bär det av till jobbet sen hoppas jag att jag skall få se mitt reportage så får vi se om det blev som jag tänkt eller ej :)

Vart finner man en vacker aftonklänning/balklänning?

Vill ha en utomordentligt vacker aftonklänning och vart finner jag en sådan till ett bra pris?

Shh - Jag har en hemlighet

Ni ska bara veta vad jag gör på LÖRDAG :) Åhh jag är så laddad och jag hoppas verkligen, verkligen att detta sätter fart på mitt företag nu, skulle betyda så mycket för mig skall ni veta.

Så håll tummarna för mig för på lördag skall jag uträtta mirakel ;)

Jag kallas för stumpen :)

Haha minns när Jacqueline slog i sin tå så döpte vi henne till stumpen. Nu är det min tur. Igår sprang jag rätt in med foten i en betongvägg, kan inte påstå att det var något av de smartaste dragen jag gjort i mitt liv för idag kan jag knappt gå. Och vad är doktorn ordination, jo just det ut och gå så du får igång blodcirkulationen är det inte bättre och du kan böja på tårna på torsdag så får du komma in så skall vi se om vi skall röntga foten. jippie!

Men foten är färglad iallafall, blå och röd är de färger som dominerar. Så att åka till jobbet idag var ju lönlöst då jag ej kan sparka min fot på pirran så jag kan lyfta alla brödtravar. Jäkla klantarsel jag är :(

Thilda har funnit kameran på min iMac :)

Och här sitter hon gärna och tittar på sig själv och säger Thilda, är hon sin mors dotter tro? ;) Got to love the camera :)

Sitter och funderar på om jag skall ha en maskerad i sommar, har funnit massor med roligt till lilltösen så då måste jag ju ha en ursäkt för att köpa en dräkt till min superhjälte tös ;)



Förresten så är 40-talet tillbaka ;)

And there it is, love it!

Vilken dag!!!

Idag har jag hunnit med att ha en studentfotografering dr jag sminkat och stylat en stycke student ;) haft möte med Lökens och träffat en nyfunnen bekant och riktigt duktig sångare, Simon Ericsson. Fastnade för hans låt direkt när käre Löken spelade upp den idag och sen ringde han ner lillkillen så det var bara att hälsa och vara trevlig :)
Sen har det varit "vårstädning" ich vilken städning sen i ska se lillans rum :) Så nu efter en heldag så kopplar jag av med sambon, kex och ost samt filmen Bodyguard ;) PÖSS!!!

RSS 2.0