Thilda sjunger innan sängdags...


Mamma får skuldkänslor..

201105311647 (MMS)

Thilda ramlade och bet igenom sin läpp så det rann blod, stackars liten. då får mamma skuldkänslor så då blir det mys i soffan med en film, lite glass och en massa kärlek :(


Vill ha!!!

201105301646 (MMS)

Vill ha!!!


Nu är det MYCKET eller snarare många bollar i luften ;)

I fredags fotograferade jag två modeller och ställde själv upp som modellfotografering, min första på 1 år det ni :) I lördags bar det av tidigt tidigt för att först sminka en brud och sedan fotografera ett helt bröllop. Blev klar runt 15 och klockan 16:00 var det dags igen, denna gång för en gravidfotografering.

Sen var det faktiskt meningen att jag skulle tillbaka till Hallstahammar för att träffa en drös fotografer, make up artister och modeller men jag gav upp den tanken när jag kände efter fotosessionen att jag ej träffat min dotter på två dagar, mitt hjärta ville bara hem helt enkelt.


Idag har det varit jobb på Fazer och sen hem för att fira mors dag så lite kärlek för att ladda batterierna har jag iallafall fått särskilt nu när jg kommer ha en helspäckad vecka med bröllopsfotografering mitt i veckan, förlovningsfoto, hästporträtt samt en hästtävling jag skall medverka i och fotografera under helgen. Skall även hinna med och retuschera 3 fotosessioner och ta bilder på Fazers företagsfest som är enna helg.


Så om jag verkar lite frånvarande denna vecka beror det bara på att jag har FULLT UPP!!! :)

Nu åker jag till Hallstahammar för nya äventyr - Dagens bild

nu bär det av till fototräff och jag kommer åter ikväll sen blir det en händelsefylld helg :)

Snart kommer bebisen :)

Jag har kommit hem från en kopp te hos lilla Malin som skall få bebis om en och en halv vecka, jag längtar som en dåre på att få se miraklet och förhoppningsvis få äran att fotografera den lille parveln :)

Igår var även det en rolig dag, jag fotograferade Nadja för fitnessbilder till fitnesspolaren.se det ska bli himla roligt att se vad de tycker om bilderna sen för jag tycker de är helt underbara men det är bara jag det :)


Det händer en hel del denna helg, imorgon är det Hallsta träffen där jag skll få fotografera två uunderbara modeller för första gången det ska bli spännande sen på lördag skall jag hinna med att fotografera ett stort bröllop och en gravidmage så det ser jag verkligen fram emot.


Hur är eran dag?

Dagens roliga - Thilda säger:

Om man frågar Thilda vad hennes docka heter som hon fixk i födelsedagspresent, svarar hon "Jari"


Betyder det att hon ser sin fader som en kvinnofigur eller är han helt enkelt bara feminin ;)



Inte kunde man tro..

201105211635 (MMS)

..att vegetariskt kunde vara både enkelt och GOTT! :)


Idag skall det fotograferas möhippa.

Detta har jag att se fram emot, något som skall bli så skoj. Men först skall jag ner och fixa mina naglar igen så de är fina inför kvällen ;)

Igår var en underbar dag, först åkte jag till tidningen för ett jobb och sedan så blev det bio med mina älskade odåga som bara är för underbar (det gäller att passa på när man har barnvakt)


Pirates filmen blev det i 3D utan mina glasögon denna gång med det gick ju attans bra. Det finns nog ingen som Jack Sparrovv. haha (Och nej mitt dubbelv fungerar fortfarande inte, skyller på Thilda attans unge)


Sen en snackstallrik på puben, lite cider och kvällen avslutades i badkaret till Lady gagas nya skiva på högvarv, vilken kväll!

Syskonkärlek?

201105191631 (MMS)

Det är iallafall vad jag närmast kan beskriva hur Lovisa och Thilda leker och håller på. De är ju för underbara de två :)


På fredag skall jag jobba med Evelina ;)

blev uppringt av tidningen Evelina här om dagen som undrade om jag ville vara med och jobba för dom som make up artist och styla håret på deras modeller inför ett modereportage på fredag. SJÄLVKLART! Fanns ju inget annat val, ska bli så roligt att få göra detta så nu längtar jag tills morgon dagen :)

Annars är detta en trist dag, har haft världens huvudvärk så har försökt bli av med den, skall klippa mig idag. Skulle gjort det igår men det var en dotra som vägrade sova på dagis så det var bara att åka hem och lägga henne tyvärr men mysigt är det när hon somnar på mig sådär :)


Önska mig lycka till nu :))

SMS-inlägg

201105181625 (MMS)


Det går inte alltid som man vill..

...men nog får man ett leende av det iallafall ;) Godnatt :)


Landstinget SUGER!

Landstinget informationscentral kan ju gå & gömma sig! idioti säger jag bara, om ni bekräftar på mailen att ni ändrat mitt tfn nummer så läkaren kan ringa till min mobil då hemtelefonen är TRASIG så skall det väl för tusan INTE ringa i min hemtelefon heller. Tack för ingenting!

Mitt charmtroll säger godnatt!

Idag ä vi trötta och sega efter en lååång dag med Frida och lilla sjuka Lovisa så nu ska vi sova gott :)

Kristin kelar med föl idag :)

201105131617 (MMS)

En nyfiken liten kille störde mitt i min fotografering idag men söt var han ;)


Gravidfotografering

Då kommer sista diptyk bilden på Malin som jag gjort sen finns det en hel del andra bilder men detta är då de bilder som jag ville få ut av denna fotografering :)



Malin
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg

Dagens Thilda

En trött tös förevigades här om dagen när hon somnade i min famn efter ett långt barkalas och jag kunde ju inte låta bli att ta fram mitt macroobjektiv och fotografera min lilla Törnrosa.

Då var man med hus :)

Tänk vad livet rusar fram, saab, bmvv, sambo på vovlo ;) och barn samt två katter. Och nudå även hus, så nu skall det byggas studio! (mina dubbelv fungerar ej på denna dator tack vare Thilda därav de fina dubbelvvna jag får till)

I september så har jag fått ett kanonjobb som resulterar till att jag kommer ha råd att köpa en himla massa roliga saker till just min studio jag skall bygga så i min andra blogg, fotobloggen lär jag räkerligen dela med mig av allt jagskall göra därinne, här får i stå ut med min planering för Thildas sovrum ;)


Nej nu skall jag ta och skicka lite jobbmail :)

Dagens Thilda


Nyshoppat - Vårens outfit

Nu har amma handlat till sig själv för första gången på ett br tag och nu har mina underbara kläder ÄNTLIGEN kommit :) En svart jumpsuit och en väldigt lång kjol med hög midja som jag mer än länge letat efter kan jag säga. Det är ibland en förbannelse att vara lång med en mini midja för när jag ska köpa kjolar så är de alltid för stora i midjan om de skall vara hög midja på dom eller så är de för korta men jag tror mig slippa det denna gång :) Har även handlat ett par svarta shorts med hög midja från Gina Tricot för mina pengar jag vann på tispet så mig går det ingen nöd på just nu ;)
Detta är ifrån Nelly.se som dessutom har fri frakt och fria returer just nu!

Thilda hugger in på Slagstaglassen, nu är ...

201105101612 (MMS)

Thilda hugger in på Slagstaglassen, nu är det sommar! :)


Suck nu åker jag till jobbet bara för det :(

Sitter man och skriver världens logginlägg med bilder och donar ochhar sig och så går det inte att PUBLICERA! Nu blir jag fasen arg och åker till jobbet!
-Godmorgon!

Thilda hittar inte musen!

Nu spruínger lilla vilda Thilda runt efter en lång dag med besök ifrån sina kusiner och morfar som varit här. Hon letar efter "musen" som hon tror sprungit bort och försöker hjälpa pappa att hittar, under sitt letande så skriker hon "musen, musen, borta!?" och letar under soffan och i sina lådor samt den nya ugnen som hon fått.
Allt pappa ari sa var "Vart är musen nudå" då han tappat bort datausen till sin dator ;) underbara barn är ibland ;)

Välkomnar denna 24 h bebis till världen ;)

Titta vad som fastnade i linsen idag, vilken sköning även om han var lite blyg och hade en väldigt beskyddande moder som ej släppte mig nära med kameran som jag tyvärr ville. Men jag förstår henne det hade jag sjlv inte gjort de första dygnen ;)

Godmorgon Eskilstuna - Sjukling här

Men vad spelar det för roll när jag ändå måste åka till Strängnäs och sätta upp affischer :( suck men man kan ju hoppas man får lite jobb för slitet iallafall :)
Studentbilder och hundfotografering donar jag med som denna månads erbjudande, ska ut till eskilstuna hundklubb för att sätta upp en affisch också, sen kan vi ju hoppas att kära lilla malin kan guida mig i Strägnäs för där hittar jag ingenstans :) haha. Nej en kopp med honungsvatten tack!

Denna skulle min lilla gömt för mig, jag b...

201105041605 (MMS)

Denna skulle min lilla gömt för mig, jag bara ÄLSKAR dessa :) och nu är jag för första gången fast i ett sjungande Greys Anatomy, vad är detta?!


Thilda 2 år idag!

Idag blev vårat minimonster 2 år. Det firade vi med en familjedag och så kom lilla Sofie på besök men det sker alltför sällan :)
 
   Jag minns allt som igår, två år sedan låg jag på uppvaket efter att ha fött en dotter på 2300 gram och 42 cm via akut kejsarsnitt 4,5 veckor för tidigt. Jag hade inte ens fått hålla i henne och räknade minutrarna av att få se henne och Jari igen. Jagg vågade inte ens blunda av rädslan över att jag skulle somna och ej vakna upp igen.
Bedövningen hade gått upp för långt på ig så jag tappade känseln i händerna under kejsarsnittet och vad som visar sig sen är att jag tydligen är känslig emot den typ av bedövning vilket visade sig mer när jag ej kunde stå upp de nästkommande dagarna då Thilda låg på neonantal och Jari fick ta hand om henne plus den underbara personal vi hade för jag klarade inte ens av att stå upp.

   Tänk vad mycket (tro det eller ej) man tampats emot, först en jobbig graviditet som slutade i värkar, sängläge i 10 veckor, karpaltunnelsyndrom, samt att jag höll på att föda barn i vecka 26 bara för att jag ville jobba så gärna. tänk att något så litet kan ställa till det så stort och förändra en hel människa, en hel värld. Vårat lilla mirakel.

   Efter månader, MÅNADER av att de letade fel på henne i magen då hon var alldelels för liten, de hade trott att hon bara skulle väg 1750gram och inte 2300 som hon nu vägde. Men hon kom ut frisk och kry till världen och mådde bättre än både sin moder och sin fader tror jag allt!

   Jag har så mycket tankar nu och vet inte vart jag skall börja eller sluta men något vet jag och det är att det finns inget större än henne och jag kommer att älska henne oavsett vad av hela mitt hjärta, vår lilla skatt och mitt mirakel!
Så nu vet ni varför mina fotograferingar kallas för "Din lilla skatt" ;)



Det snöar på Thildas födelsedag!

Det var ju en syn man aldrig glömmer, det snöar när Thilda fyller 2 år. Därför jag håller på att bli sjuk kanske, min hals är svullen som få.
Tänk att det är två år sedan mitt/vårt mirakel kom till världen, att tiden går så fort. Kärleken till min lilla skatt kommer jag att bedyra mer när jag kommer hem för nu ska jag väcka födelsedagsbarnet som skall iväg till förskolan :)

Dagens Thilda 2 år imorgon

På vägen till farmor och Farfar fick jag till lite bilder på ett glatt vilddjur :)

RSS 2.0