Nu bär det av till Tunapark..

Och där skall jag stå hela dagen och se glad ut med all min fotograferingsutrustning, det skall bli spännande. Håller på att plocka ihop för fullt här, hoppas väl att allt skall gå bra idag. nu ska jag bara få upp sambon så han kan leka med lilltjejen så jag får något gjort. Det skall packas och gås igenom all utrustning och så måste jag såklart göra mig själv snygg så man kan vara representabel sen skall jag hämta upp både Frida och Sofie som hjälper mig idag, man tackar man tackar :)
På återseende vi ses på tunapark!

Jag var sugen på en liten sötsak..

201102261401 (MMS)

...och kom hem med en gigantisk cupcake :) Detta kommer att sitta fint på kommande barnfotograferingar med start för imorgon då jag står ute på Tunapark med den här ljuvliga lilla pallen. Denna pall med förvaring under locket kommer ifrån Bombadill!


Är det såhär ni känner er när ni blir fotograferade av mig?

Jag skrattade gott idag när jag fann denna bild, sitter här mitt i jobbet och retuscherar barnbilder för fullt som jag skall skicka iväg för tavelmontering men jag ville få en brake och gick igenom lite andra bilder som jag skall retuschera när mina betaljobb är slut och då fann jag denna sköning. Var ju ute efter att få till en sminkbild så då fann jag denna modellen som så snällt ställde upp sen att hon gav mig den här minen har jag ingen aning om varför :)
åter till retuscheringsbordet :)

Bad hair day ;)

201102241400 (MMS)

Bad hair day ;)


Thilda säger godmorgon :)

Hon sitter här bredvid mig och säger hallå, för 5 minuter sedan var det prosit när mamma nös och sen svarade hon med att mamma skulle ha kaffe. Unge att prata hela tiden :) Lite roligt att de börjar prata så otroligt mycket och lära sig ord som en annan inte ens visste att de kunde.
Nu skall Thilda få välja kläder till dagis sen blir det mer jobb för min del :)

Älskade lillasyster..

...har äntligen åkt hem ;) nej saknar henne redan så här bjuder jag på en galen bild sen helgen och nu hägrar duschen efter mitt zumbapass. Attans jag missade ju "The Mentalist" *morrar*

10 timmars arbetsdag att se fram emot

Imorgon skall jag få äran att retuschera 30 bilder, det är ca 10 timmars arbete och inte mycket annat till liv man hinner med då. men jag får ta 5 timmar på morgonen och 5 på kvällen annars lär mina ögon förblöda framför datorn.
Det är lite mycket arbeta jag har framför mig men det är himla roligt måste jag säga, så man vet att det händer saker i livet. På torsdag skall jag få fotografera en 1 års liten tös innan jag återgår till all min retusch jag har sen förbereda mig för helgens bravader om allt går som det ska vill säga. På söndag bär det av till Tunapark där jag skall stå och fotografera lite samt promota mitt företag, OM allt går som det ska vill säga man vet aldrig nu för tiden.
Saknar mina "modellmammor" pratar alldelels för sällan med er :(
nej nu skall jag ta en runda med Zumban sen en snabb dusch och bums i säng säng :)

Nu har lillasyster åkt hem

Och jag är tokslut, var 8 man kort idag på jobbet så jag var helt körd när jag kom hem. Blev bjuden på pizza av underbara sambon och nu skall jag vara så trist att jag ska gå och lägga mig. Har gjort ett bildkollage på en hel del nyheter men är ej klar så får återkomma med den imorgon, fy vad värdelös jag är på att BLOGGA!!! Morr....

Min syster är en biltjuv ;)

Känns det bra när man lämnar lillsyrran i bilen för att gå in på systemet och låser bilen i vanlig vana. Sen går billarmet eftersom hon sitter däri och folk kommer fram och frågar tösen som dessutom sitter i passagerarsätet om hon försöker stjäla bilen. Haha stackars liten :)

Ögonblicksbilder är väl för ljuvliga :)

Farmor och lilla vilda Thilda - What a team!

Lillasyster på besök ifrån Norge :)

Så nu har man fullt upp, detta innebär INTE att vi sitter vid varsin dator i vardagsrummet och hänger på fejjan, icke vi är sociala spelar sällskapsspel och helt underbara ;)
Hade dock totalt glömt bort att tösen skulle komma eller snarare mina planer för helgen, skäms sådant. Ibland är jag för hemsk och tankspridd vad gör man åt detta?
Usch har varit helt död i två dagar nu när jag jobbat på Fazer måndag tisdag så jag somnat på två röda, men vad gör det när man blir väckt mitt i natten av ett litet monster som ej vill sova. Inget tränande, inget städande, inget retuscherande har jag hunnit med vad i hela fridens liljor gör jag på min fritid?
Idag har jag iallafall fotografert modell, retuscherat lite och just nu sitter jag med little sis i vardagsrummet, kikar på criminal mind och retuscherar, nej dags att gå och packa ner sig i sängen för imorgon är en annan dag och den dagen skall jag blogga mer vettiga saker, det looovar jag!

Im kicking his ass ;)

201102121373 (MMS)

Im kicking his ass ;)


Nya visitkort gjorda och beställda idag :)

Nu har det bara blivit en hel del datatid för mig då jag betällt banderoller, visitkort och skyltar. För söndagen den 27e februari så kommer jag att stå på Tunapark och fotografera lite för de som vill samt göra lite reklam för mig och mitt företag. Så är du i trakten så tycker jag att du skall kika förbi :)

Nu blir det en kopp kaffe här för nu skall jag dona med min tidningannons :)

En stressande vecka...

Det enda jag gör är att sitta vid datorn och ändå hinner jag inte med någonting. imorgon skall jag sy lite rekvisita till lördagens barnfotografering och jag har inte ens hunnit tänka på min och älskades 6 års dag!
Attans vad hemsk jag känner mig :( men jag måste få ut min annonsering, banderoller och nya visitkort skall beställas oxh en hel drös med annat roligt att dona med så vad skall man göra. då får man flytta på privatlivet, lite tråkigt men på lördag kanske vi kan klämma in en mysdag ;)
NU skall jag iallafall lägga mig så jag orkar med morgondagens stress ;)
PÖSSSSSS!!!

Thilda är på flygande utflykt :)

201102081372 (MMS)

Eller hon var för just nu sover hon som en stock :) Och hennes mamma är lika trött hon så det blir inte mycket datajobb för imorgon börjar en lång och hektisk dag :) Händer en hel del de kommande veckorna skall ni veta ;)


Sjuk sambo, modellfotografering och barnvakt.

Idag var det meningen att jag skulle fotografera en liten tös som tyvärr fått samma bekymmer som min smabo, ögoninflammation, det tror jag iallafall så dagen slutade med att sambon låg däckad till klockan 16 idag och Thilda stannade kvar hos farfar och farmor där hon är även ikväll så jag hade inte den blekaste aning om vad jag skuke göra.
Hämtade min portabla bakgrund som jag har beställt och kidnappade stackars Sofie min lilla Eskilstuna ballerina. Detta resulterade i en hel del lek med våfflat hår och slutade med många skratt vietnamesisk mat och en del modellbilder som nu ligger ute på min fotoblogg.
Kan garantera att jag kommer börja sminka mig med vit eyeliner för det var attans snyggt kan jag lova!
Nu skall jag faktiskt ta och lägga mig i sängen för imorgon så bär det av till jobbet, riktigt roligt va ;)

Mina bilder var i tidningen idag...

Det var ju en fin överraskning. Både i eskilstuna kuriren där katten baccardi gjorde en fin entrè och i VLT där min modellbild på Sofia från hallstahammar var med från höstens alla bilder som togs, det var ju ett stort plus för dagen.
Min kära väninna Malin fyller år idag, gamlingen ;) längtar tills fredag när vi skall träffas allihoppa igen det var så himla länge sen nu, skall spana in matsedeln bara och spåna på en bra present till tösen.
Sen kan jag avslöja att nu när jag har många bollar i luften så har jag även två små/stora hemligheter på G och ingen av dom har med alla hjärtans dag att göra, det ni :) Men det kommer hända saker till våren kan jag säga. Skall nog ta tag och börja blogga lite mer har varit så mycket med hemsida donande och fotografering i övrigt så det har inte riktigt prioriterats.
Hemsida ja, just ja har ju gjort klart min hemsida, kom gärna in och kika på den:
www.kristin-photography.se
Där kan ni finna många fina bilder och erbjudanden :)
Nu hägrar fotbollen här.
PÖSS!!!
PS, varför hoppas alltid min text ihop som en klump för!?!? DS

Rösta på min barnbild:

Klicka HÄR och rösta på min bild på lilla vilda Thilda:


RSS 2.0