Det är mitt hjärta som får mig att vandra vidare...

När man bara ligger hemma och försöker läka sig själv finns det inte mycket man kan glädjas åt mer än denna underbara varelse. åhh jag älskar min dotter :)


Jag har legat i 4 dagar :(

Jag har en inflamerad höft och gör inte mycket väsen av mig, har legat i 39 graders feber och idag försökte jag jobba men det gick sådär så nu är jag hemma igen. Jag får vänta tills på tisdag till att gå till min läkare som skall röntga mina höftleder på Mälarsjukhuset så nu hoppas jag verkligen de finner vad felet på mina höfter är som jag lidit av de senaste 4 åren. Vi kan ju hålla tummarna om det iallafall.

Så är det någon som är sugen på fika, är jag hemma, liggandes i soffan med smärtstillande och antiflammatorisk men ack så social :)

Hatar sjukvården just nu - Gräv ner mig!

Jag har inga vackra ord som kommer ut ur min mun just nu. Inatt vaknade jag med 39 graders feber och kunde knappt stå på benen då jag får sådan yrsel. det slutade i en 4 timmars sömn på köksgolvet då jag ej orkade resa mig upp när jag väl satt mig. feber och yrsel kan jag ta men det jag inte klarar av det är mina förbannade höfter. Det är som att leva igenom min graviditet när den var som värst igen och jag blev beordrad sängläge.

I 4 års tid har jag haft problem med mina höfter i mer eller mildrare drag. Jag har sökt hjälp ett antal gånger och blivit hemskickad med ett sjukintyg och en drös med smärtstillande som gör en helt död. Nu har jag faen tröttnat. Efter graviditeten sa de att jag skulle besöka en naprapat, vilket jag gjort, en sjukgymnast vilket jag också gjort samt att det bara är foglossningen sedan graviditeten som härjar. min dotter är nu över 2 år och inte fasen har jag foglossning nu, nu får ni ge er!


Imorgon bär det av till vårdcentralen och förhoppningsvis så får jag denna gång bli skickad på utredning för jag klarar inte av att ha såhär ont, jag blir bara en ledsen och grinig människa som ingen vill ha att göra med. Så nu skall jag snyfta vidare här och hoppas att sambon kommer med värktabletter snart. Kram på er!

Min mormor har cancer & jag kunde inte bry mig mindre :(

Min mor ringde mig och berättade att hon skulle komma till Sverige (Hon & mina två småsyskon bor i Oppdal under Trondheim i Norge). Anledningen var för att ormor har fått bröstcancer i båda brösten. Jag känner mig som en hemsk människa men de som känner mig vet att min mormor är inte bland de underbaraste människorna på jorden. Självklart kommer jag att gråta floder när hon försvinner men just nu är jag bara tom i sinnet och känner mest ilska över allt hon sagt och gjort genom åren. Men jag är inte hjärtlös så som sagt, såklart kommer jag att gråta.

Men att jag skall behöva känna ilska med någon som nästan ligger för döden är ju riktigt beklagligt. MEN en människa som inte gör annat än att trycka ner sina medmänniskor och gärna sin släkt är inte värd mycket i mina ögon, usch jag blir bara argare och argare ju mer jag tänker på det. Uttrycket "Går du ut genom den där dörren så är du som död för mig" som hon uttryckte till min lillasyster då hon ej ville vara kvar hos henne i höstas för att min käre mormor satt och söp hela dagarna istället för att umgås med sitt barnbarn har etsat sig fast i mitt sinne. FY Mormor du skall vara en varm och god människa och känna dig äskad vid slutet inte ratad!!!

De är så söta..

201106131662 (MMS)

Lovisa är nog Thildas styvsyster för de beter sig som syskon, de bråkar, de myser, de busar och är allmänt söta, tack Frida för du tog hand om minstingen idag när mamma roade sig med att ta truckkort :)


Truckkort!

Igår fick jag reda på att jag mellan klockan 8-16:30 skall få ta truckkort på Fazer, bra planering där med Thilda kan man tycka, tur att jag har Frida så nära som hämtar tösen på dagis en timma :) Sen älskar ju Thilda att vara där och leka med Lovisa som tur är. Dock så fick Lovisa feber igår efter födelsedagsfirandet, lite trist så jag hoppas hon mår bättre idag.

Trött aom få är jag men jag skall banne mig inte ligga på latsidan, en kopp kaffe och sen skall jag leverera bilder samt sminka mig innan jag åker till dagis med lilltjejen och jobbet för att "plugga" :)

Grattis käre brudpar! :)

Detta har jag gjort idag :) Så idag vill jag bara tacka Monika och Johan för jag fick medverka på deras stora dag och föreviga detta vackra brudpar. Önskar er all lycka och välgång i livet :)

Och vet ni vad regn betyder tur så regn och åska måste vara det allra bästa!
Monika & Johan
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Jag ska fota bebis imorgon, åååååhhhhh :)

Vad jag längtar trots att jag har haft ca 50 bilder att retuschera så kan jag inte göra annat än att längta tills imorgon. Skall framkalla bilder från 3 fotosessioner, leverera till 3 andra kunder, förbereda för ett bröllop som jag skall roa mig med på lördagen. Jag kan göra en hel lista men vet ni vad jag skall faktiskt gå och lägga mig för det är en jobbdag imorgon med!!! :)

SMS-inlägg

201106051656 (MMS)


Mer av Parken Zoo

Nu har tösen äntigen somnat, hon var gladare idag än igår kan jag säga. Har varit och kikat in en nystartad studio här i staden och hälsat på Alex som är ägaren av den, riktigt fint. Nu längtar jag till huset och min blivande studio som skall byggas :)

Sitter och letar efter lite nytt till studion, utrustning och inredning, något roligt kan jag lova :)


Men tills dess bjuder jag på en till favorit från fredagens äventyr ;) Ikväll skall jag mysa med hjärtat efter han kommit hem ifrån träningen och kika vidare på våran nya omtalade medeltidsserie som vi heeelt fastnat för :)


Fotograf & Retushering: Kristin Lundberg

Jag ÄLSKAR att fotografera :)

Igår var vi på Parken Zoo och självklart var kameran, sambon och lilla vilda Thilda med ;) Vilka underbara bilder man kan få och surikaterna är ju mina absoluta små djur att ftografera om man bortser ifrån de ljuvliga kattdjuren som aldrig verkar vara framme när man väl har kameran med. Men jag fick nog ett par bilder på både tigrar och geparder. Men jaguarerna tror jag minsann att parken gömt undan denna dag, trist :(

Nu MÅSTE jag bli bättre på att blogga, ber om ursäkt för detta :)


RSS 2.0