Utsikten från huset - Lovely!

Kan inte klaga på utsikten ifrån köket när dimman ligger tät över fältet :)


Gömmer mig bakom dataskärmen, dags för kaffe kanske...

Idag har jag inte gjort annat än att retuscherat, det kommer kunder idag och skall hämta sina bilder och jag har roat mig med att granska deras bilder samt att retuschera en drös med bröllopsbilder. Även hunnit att fotografera lite rekvisita till hemsidan så man kan se vad jag har i min lilla studio.

Ska snart hämta min sötnos och idag ska hon få bada, något hon älskar, sen hoppas jag att jag får en bild eller två med henne i studion tillsammans med min bättre hälft. den som lever får se ;)

Familjesöndag..

Idag går det bara ut på att mysa med familjen så jag passade på att gå ut och ta lite kort på mitt lilla hjärta mellan städningesruschen jag hade hemma nu innan Thildas Morfar kom på besök.

Passade även på att föreviga vilddjuret Selma, en rottis som tror ho är en gigantisk knähund ;) Min dotter får jag ju aldrig annars med på bild så det gäller att ta lite mera aktivitetsbilder för att få med henne och leka en hel del, passade på när farmor körde pilkan :)

Vi ska faktiskt ta familjekort här hemma vrje vecka på magen, lilla vilddjuret och min odåga och sedan skriva lite varje gång och spara tills nästa barn växer upp, det givna idag att nämna inför fotograferingen är väl att Whitney Houston dog inatt men nu börjar jag med denna bild på mitt lillmonster:


Med i tidningen idag..

Idag är jag med i helgbilagan Evelinas bröllopstidning. Dels med bilder på min systers bröllop som var väldigt speciellt.

Inte nog för att jag var make up artisten, fotografen & toastmadamen utan för att mun syster är ej som alla andra. Hon red in till kyrkan & gick ut till Star Wars marschen.

Och så har jag bild på ett bröllopspar med två brudar, Åsa & Marika i Mellösa något som jag verkligen såg fram emot förra året att få föreviga.


Sjuklingen raddar upp..

Min kräksjuka raddar upp maten & sjunger blinka lilla stjärna. Nerspydd 4 ggr inatt & 4 h sömn fick jag. Lagom pigg är man så jag hoppas hon sover lite här i eftermiddag sen.

Stackars liten :(


Sjukhusbesök & kaskadspyor..

Dagen började med att jag drog omkull med min trotsiga dotter som landade på magen vilket gav mig en tripp till sjukhuset då det blev väldigt lugnt i magen som gjorde mig orolig.

Bebisen mådde iallafall bra men mitt blodtryck har gått bet till 91 över ?, minns aldrig det andra men det är otroligt lågt.

Väl hemma så fick jag ge upp tanken om att retuschera lite bilder till kund som planerat & agera mamma. Lillmonstret har spytt ner hela sängen i omgångar & blivit väldigt mammig så bu har hon somnat så sött i mitt knä hör efter många om & men.

Så jag kan inte låta bli att dela med mig av min favoritbild på min lilla skönining för det är ju trots allt en underbar bild även om den är gammal...


Förstå piken..

Inte ens när jag ställer skorna så odågan ej kommer upp för trappen förstår han att han har sisådär 5 par skor för mycket som man ramlar över när man kommer hem. Nepp vi flyttar dom lite till vänster så blir det bra...!


Fy bubblan vad jag är OFF!

Finner ingen ro till att blogga längre och sitter bara och retuscherar och försöker få ihop mitt leverne, riktigt trist måste jag säga när jag gick upp tidigare förut bara för att få vara med och blogga om dagarna. Många bollar i lften och bebis nummer 2 på G så nu bjuder jag på de enda studiobilderna jag har på mitt monster istället ohc hoppas jag är på bättre tankar imorgon!RSS 2.0