Idag förlorade vi en ängel!

Idag lämnade ett änglabarn oss & jag kan inte göra annat än att skänka all min kärlek & försöka ge de kvarlämnade mer kraft & styrka att fortsätta!

Till alla er som förlorat ett barn eller känner någon som förlorat sitt, sänder jag min kärlek & önskar det fanns någon rättvisa i världen, föräldrar skall inte få begrava sina barn, bar
n skall få vara barn!
Min käre gamla vän jag beklagar verkligen sorgen och jag hoppas du har kraften att orka gå vidare kunde jag skulle jag göra det åt dig. Känner mig egoistisk som fäller tårar över detta då det ej är det minsta synd om mig men jag kan inte få bort klumpen i magen och jag har skakat som ett asplöv idag för jag tycker det är så otroligt hemskt när barn far illa. detta är den 3e saken som skett bara under denna vecka som har med barn att göra och jag vet inte riktigt hur man skall hantera en sådan situation.


Ögoninflammation här hemma

Åh suck, Thilda slapp ju magsjukan men nu har hon fått ögoninflammation istället så hennes ögon varar alldeles förskräckligt. Feber och förkyld på det, fast det är ju såklart vanligt i kombination men vad ska man göra.
Hon är iallafall mammas lilla tjej när hon är sjuk för hon ska alltid vara hos mig, somnade i min famn idag, riktigt mysigt! Så nu blir det mys med sambon och en lugn helg väntar. Fast jag har kundmöten imorgon och en del att göra så vi får väl se hur det går med den saken men man kan ju hoppas :)

Efter en lång dag med fotografering & skapandet av min Hemsida

Så passar jag på att lägga ut en bild på min älskade trollunge som fastnade framför blixten här ikväll :) GODNATT nu skall jag räkna mufflonfår!

Lilla vilda Thilda
Fotograf & Retuschering: Kristin Lundberg

Världen ÄR inte rättvis när barn far illa.

Jag har vara lite off de senaste dagarna plus att internet har spökat så det har ej gått som jag velat med mitt bloggande.

I helgen fick vi tråkiga nyheter, känns som om de avlöser varandra hela tiden. Det finns en pojke på dagis som thilda leker med varje dag när jag kommer och hans syster kommer alltid och leker med dom när hans mamma skall hämta upp honom så vi brukar stanna lite längre så de får leka av sig. Han är bara några år och har nu drabbats av leukemi och ligger nu inne på Uppsala sjukhus för cellgifter.
Barn skall få vara barn och få växa upp i en trygg värld. Blir tårögd varje dag nu när jag lämnar Thilda på dagis för jag tänker på honom.
Om inte detta är nog så fick jag även veta igår morse att en klasskompis barn som hon precis blivit mor till har fått diagnosen SMA typ 1, detta är en muskelsjukdom som gör att han inte kommer att leva (enligt statistiken) till sin 6 månaders dag.
Så denna vecka är lite tung, sitter och kikar på mina bilder där jag fotograferat just barn, det ger mig en lugnare sinnesstämning och jag försöker få fram ett leende men vad finns det att le emot när barn inte får vara barn?!

Nu sover hjärtat..

...om nätterna iallafall just för tillfället ligger hon och protesterar för att vi lagt henne mitt lilla monster. Vi har lekt järnet här ikväll och det bästa som finns måste ju vara barn skratt. Man blir helt varm i kroppen när man hör henne sätta igång, känns som om det inte finns något slut. Det värsta och det bästa är ju att hon fått tillbaka sina ökända prinsess skrik som jag döpte dom till, DE är höga kan jag säga ;)
Annars vandrar allt på i lugn och ro. Fick äran att leka med sambon här om dagen något man inte gör ofta, oj vad fel det kan låta men nu menade jag framför kameralinsen där han hamnade samt blixtarna så åkte upp såklart och jag har bara en sak att säga "Gudfadern":
Jari
Fotograf & Retusch: Kristin Lundberg - Photography
Måste ju även länka till min portfolio ;)

Thilda sa en hel mening - 4 ord!

Hihi, har ju glömt att skriva om den "stora" händelsen. Pappa bytte blöja på lillmonstret när hon gnuggade sig sådant i ögonen så han frågade om hon inte skulle sova lite till. Nej fick han till svar med´n gnuggandet fortsatte så han frågade igen, varpå Thilda svarade: "Thilda viiiill inte sova!"
Och detta missade jag, attans bananer, jag får gotta mig i att jag idag har spikat och bokat min första bröllopsfotografering i år! Så nu är jag en lycklig tös i maj när jag skall få föreviga ett bröllop.
Åh vad hon växer man vill ju vara med hela tiden så man inte missar en sekund. De säger på dagis att hon lär sig otroligt mycket ord nu som hon snappar upp här och var. Har sluppit nattskräcken här ett tag vilket jag är riktigt lycklig för, för det var riktigt hemskt.
Nu skall jag lägga mig, det blir en lång dag imorgon!

Då var man brunett igen :)

Vilken dag den bara rusade iväg. Har varit iväg med bilder som en familj beställt extra idag, brottom brottom. Sen har lillmonstret haft sin första familjefilm på tvn, Fantasia 2000 blev det och hon dansade så glatt.
Hon var himla söt idag när hon fick träffa en liten bebis som skulle sova. Så när vi kom hem och hon slukat kinamaten som hon älskar i vanlig ordning så gick hon runt i lägenheten och sa "bebis sova, shhhh" Då gäller det att vara tyst ;)
Nu har jag haft ett ryck och städat järnet för att sedan nästan slå ihjäl mig vid återvinnings stationen där jag kastade en hel del skräp. Och nu blid´r det mys framför tvn med en film, älsklingen och lite popcorn. Tackar hjärtat för att han färgat håret på mig idag här precis, nu är jag brunett igen :)

Lugn & ro idag?

Får vi se om lilltösen vill sova idag men tyvärr så har ni nog rätt. Vilka nattmaror jag kommer att ha, stackars liten :(
Blir inte mycket bloggande alls idag, mer bilder däremot som kommer upp på fotobloggen. Jag har idag fotograferat och stylat Sofie för en session, lovely! Haha ja roligt hade vi och bra resultat blev det så jag är nöjd.
Sen bar det av till att städa dagis, hann inte mer än hem och lagade mat till mig och lilltösen och nu har jag retuscherat två bilder så nu går jag och lägger mig i sängen för nu orka inte jag mer så pöss och godnatt!!!

8 natten i rad..

...som Thilda vaknar mitt i natten och gallskriker. Jag får henne knappt lugn och välling skall hon ha men jag skall mest hålla i den mer än att hon skall dricka den. Förstår inte vad det är med henne om hon växer för mycket eller om hon drömmer mardrömmar eller varför inte en kombination!?

   Tycker bara det är tråkigt när hon är såhär och vi inte förstår vad hon vill eller vad det är med henne. Inte roligt att vakna mitt i nätterna och tro att hon gjort sig illa eller åh jag vet inte vad, har testat att ge henne välling, alvedon, låtit henne varit uppe längre sovit mer på dagarna, sovit mindre på dagarna, vad skall man göra?

   Nej nu skall jag ta hand om tösen här som ligger på en kudde i soffan och bara myser just för stunden, vi har suttit i köket en kvart för att kika på månen, tydligen det enda som för stunden fått henne lugn.

Tänk att något så litet kan göra en så glad :)

Försöker ju få ihop en vettig portfolio och det känns som om man är på bra väg när man lägger upp en bild eller förlåt snarare ett kollage men jag råkar tycka att dessa bilder passar bättre ihop när man har detaljbilder än när de visas var och en för sig. Pratar om mina newborn bilder på Elliot som jag tagit och lagt upp på fotosidan.se.
Då kan man inte bli annat än rörd när man loggar in där efter en timme och får se att någon först och främst redan valt den som sin favorit bild samt att få se att den är bland favoriterna på fotosidan idag. Nu kan jag sova i 13 timmar till och hoppas jag blir friskare till morgondagen ;)

Magsjuk istället - Jippie

Då när familjen äntligen är frisk blidde lilla jag magsjuk, jippie! Spytt som en räv har jag gjort och sovit heeela dagen. Det känns något tungt när jag hör Thilda utanför dörren som ropar efter sin mamma. Men vad skall jag göra. Fick iallafall mysa en stund med henne idag när hon åt välling annars har hon varit med pappa.
Nu skall jag krypa ner i sängen och hoppas att jag får sova dessto mer denna natt.
Kram på er!!!

RIP - Rebecka du finns alltid i mitt hjärta!

Igår kom den dåliga nyheten som vi alla väntat på. Rebecka orkade inte längre och jag hann inte riktigt tänka på det så mycket igår eller jag tror snarare att jag inte ville det. Hade precis kommit fram till Malin och ville bara få tankarna på annat håll men idag känner man fortfarande den där klumpen i magen.
Hon var ett år yngre än mig och efterlämnade sig två barn. Livet är så orättvist ibland. Kan inte göra annat än att tänka på hur det skall gå för hennes familj nu men en sak vet jag, hon kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag tänker på henne i tystnad.
Att sitta och gråta framför Thilda gör inte saken bättre då blir bara hon nere och ledsen så jag får fundera på detta under kvällarna när hon sover som tyngst.
Vila i frid Rebecka den kamp du kämpat har nu slagit sig till ro och jag tror att din kropp kände att nu fick det vara nog så vila i frid du finns alltid med oss!

Katrineholm hägrar i skymningen!!!

Jahapp då skall man ta och hoppa in i duschen efter en så produktiv morgon. Har suttit och retuscherat hela 16 bilder nu på lilla Elliott i färg och i svart vitt, det ni :)
Har tagit en brake med en powernap och nu skall jag in i duschen för jag skall iväg och plåga min suýster i Katrineholm som har tvingat med mig ut på äventyr. Vi får se hur bra det går den här gången förra året när vi var ute var det livat ;)
Ses imorgon PÖSS!!!

Nu är det godnatt..

Nu vecka och nya tag, har inte gjort så mycket mer än att spenderat helgen med familjen. Jari var ju sjuk på nyår så det var mycket tid med lilltösen då istället men det är himla mysigt det med.
Var i o för sig på Tuna en snabb sväng idag och hälsade på Jacqueline som sprang förbi, skall minsann fotografera tösen i veckan, mouhahaha.. Jag har modellbrist eller snarare brist på annat så då plågar jag mina stackars vänner när jag får tid över. Köpte en ny vinterjacka till Thilda, ett par jätte fräcka byxor och en body för hela 300 kronor idag, inte illa ;)
Imorgon bär det av till Fazer för att jobba, skall börja dagen med en kopp kaffe så jag kankse är på hugget när jag vaknar.
Godnatt!!!

RSS 2.0