Nyårsblåsan, året som gått & nyårslöften?

 Nyårets outfit ser då ut såhär!             
   Blev en fin middag med sambon och vad är väl en finmiddag utan att Maddis ringer mitt i maten och att Gördis, lilla jag river en glasvas i golvet som går i tusen bitar för ovanligehetens skull, som sagt inget ovanligt alls för mig då jag brukar lyckas med att ha sönder saker, haft sönder Jaris finglas för 1000 kr så varför ändra trenden den anses ju ge tur :)


    Årets bästa minnen:
Systers födelsedagsmaskerad med mig och moster här på bild,
födelsen av min systerdotter här med min odåga på bild,
dansuppvisningen på teatern, discodans,
min kusin gifte sig här med man såklart
och sist min egna maskerad med disneytema där jag var goda fen!


   Och nyårslöften, ska man verkligen ge sådana,man ska gå ner i vikt man ska sluta äta godis elr sluta röka elr varför inte sluta dricka alkohol vad ska då jag ha för löfte när jag varken röker, dricker och jag kommer definitivt lägga på mig 10 kg till vare sig jag vill eller ej så någon med något bra förslag om ett sådant löfte eller varför inte min favorit en vadslagning!?
Mouziee - In search of a dragon

Troll, Födelsedag & Outfits!

   Vad irriterande det är när man skall söka efter en produkt och aldrig kan hitta priset, ska man behöva jaga i affärer och jaga personal så fort man vill veta vad en sak kostar på babyproffsen, börjar bli lite trött på det eller så är jag bara en gnällspik med för många frågor kankse vad vet jag.
Ska bara ta en vara och betala vad den kostar så blir alla nöjda och glada. Är nyfiken på priset på ett nytt skötbord i Troll serien med namnet Philippa men men får väl dra mig neråt affären och kika, igen :)

   Hade en trött liten Danne idag som messade när jag vaknade och undrade om vi skulle ta en fika på Tonfiskparken, när vi väl komr dit så visar det sig att han fyller år idag och han firar sin föelsedag med att springa runt med en yrhöna som mig, trodde han ville göra något roligare än det men känner mig himla hedrad må jag säga.
Daniel är då min danslärare som alltid springer unt med ett leende på läpparna, bara därför man drar sig till dansstudion och kankse för att lill slampan går där oxå :) min väninnas mindre hälft, lillasyster med andra ord, måste tyda på att Linda är STOR slampan då om stackars Anna är LILL slampan *asg*
Iallafall, grattis Daniel din odåga och tack för idag!

Ps, sök upp tokfaen i januari och skriv in er på dansstudion tycker jag ni lär inte ångra er!  www.eskilstunadansstudio.net

   Outfits ja, det nya i bloggen som i o för sig inte är gammal, fick ett litet tips så imorgon så skall jag ta en stycke bild på kvällens outfit och sätta ut, det är ju trots allt nyåroch då får man ju klä upp sig lite!

   Till alla fotbollsdårar, inte för jag tror det är många pojkar som läser min blogg men endå kankse ett eller annat Liverpool fan kikar in man vet aldrig

"Martin Skrtel - makes onions cry"
Mouziee- In search of a dragon


HYYPIÄ, Scanner & Skoga...

   Mötte Sofie idag hon som påstår att Tuna Park inte är Tuna om inte jag och Jari är där, attans då att vi alltid är ute på äventyr. Mellandags handlade lite idag, var ju så illa tvugna att ha tidspress då vår match var på tv och jag säger bara en sak, Hyypiä äger!

   35 årig Liverpool spelande back som vi trodde var slut förra året men det var bara en formsvacka, satte pengar på att han skulle göra första målet då han är så stark på hörner med sitt huvud men icke, Gerrard hann före sen minsann slog finnen till med huvet och gjorde 2-0 men det hela slutade ju 5-1 så en himla lyckad match må jag säga.

  Förbenade scanner att ej fungera jag som skulle skriva mitt monsters livshistoria, inte för underbarnet sett ljuset ännu men lever det gör den i allra högsta grad där inne och inte får man vara ifred för det. får ordna med ultraljudet imorgon för jag hinner ej idag.

   Ska iväg till det underbara slavarbetet jag har på Skoga, bara 5 h arbete dock men det e lika trist för det. Inte långt kvar nu innan man slipper vara där, klagar inte på jobbet i sig men det ska bli skönt att få vara hemma med sambon och vår lilla familj sen det är något jag längtar efter och längtat efter alldeles för länge ska bli mysigt.

  Se där då har man lyckats idag oxå att skriva ointressant vetande, känns som dagskvoten är fylld och jag skall nog överlåta resten till andra nu..

PÖSS!!!

"A santa sana scuash banana..."Mouziee - In search of a dragon

Invigning, julrush & släktträff!

"Tänk att få vara med mitt blant människor..."

   Bara för att det är jag, vilken film?

   Invigning av bloggen idag som har varit död lika länge som jag haft en vadslagning med min sambo som gått ut på att jag ej skulle köpa skor på ett halvår, jag vann och fick då ett par stövlar ifrån scorett julklapp, vilket tar oss direkt till ord nummer två i ordningen på rubriken..

   Julrush, vad är det med människor att bli som gamar när mellandagsrean kommer igång och handla skaer de egentligen inte behöver, gick förbi kick´s igår och de sleta i parfymspaketen då de var halva priset på dom, det roliga är att sedan när alla hade 10 paket var då minsann skulle de roa sig med att ta reda på om det var någon bra parfym de snott åt sig, jag säger då det, gamar, värre än pensionererna på kupongfton på Ekängen.

   Släktträff idag med kusiner och barnbarn, mormödrar och galna kort, kan det bli annat när vi skall samlas och försöka få vettiga bilder på oss, alla grimaserar ju endå när de poserar, utom Tyra, systerdotter som ser ut som ett monster endå, ett sött sådant bör tilläggas!

   Nu är då den stora frågan vad ska en blogg egentligen handla om, vardagsdravvel? har jag redan åstadkommit här ser jag, 3 ord i en rubrik är givet, vadslagningar och eskapader, då en annan inte är den smidigaste på jorden. Livets stora frågor och hemligheter, film och spelrecensioner då man är en filmfantast med alldeles för mycket fritid!

Någon som har nåot mera förslag nu när denna blogg är öppen för disskusion..!? Snarare jag som är öppen för förlag!

  Ja den är rosa inte av den anledningen för att jag älskar rosa, tvärtom det är min mest avskydda färg så just därför, varför göra som alla andra, gå emot trenden!

   Min avslutande kommentar får vänta då Sofie redan snott Jim Carreys idé "Take care now bye bye then..." men en sak är säker "Var dig själv alla andra är redan upptagna" och imorgon blir det tal om livet! Nu har inte jag tid med er för nu ska jag gå och spela trummar på world tour...!! Så det så!!
Mouziee - In search of a dragon

RSS 2.0