8 natten i rad..

...som Thilda vaknar mitt i natten och gallskriker. Jag får henne knappt lugn och välling skall hon ha men jag skall mest hålla i den mer än att hon skall dricka den. Förstår inte vad det är med henne om hon växer för mycket eller om hon drömmer mardrömmar eller varför inte en kombination!?

   Tycker bara det är tråkigt när hon är såhär och vi inte förstår vad hon vill eller vad det är med henne. Inte roligt att vakna mitt i nätterna och tro att hon gjort sig illa eller åh jag vet inte vad, har testat att ge henne välling, alvedon, låtit henne varit uppe längre sovit mer på dagarna, sovit mindre på dagarna, vad skall man göra?

   Nej nu skall jag ta hand om tösen här som ligger på en kudde i soffan och bara myser just för stunden, vi har suttit i köket en kvart för att kika på månen, tydligen det enda som för stunden fått henne lugn.

Kommentarer
Postat av: Weronika

googla nattskräck och se om det verkar stämma in... :( men det är ganska vanligt, vet flera stycken som har så med sina barn...

2011-01-12 @ 22:25:52
URL: http://mammalutt.blogspot.com
Postat av: Hanna

Googla på nattskräck. Det har båda mina barn haft. Kram

2011-01-12 @ 22:37:49
URL: http://hannasfoton.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det kan vara nattskräck, det har mina barn haft. Brukar försvinna med åldern, men upplevs ganska skrämmande för barnen är SÅ upprörda men vet inte vad de vill för dom sover. Och föräldrarna vet ännu mindre. Oftast brukar man inte behöva/få göra så mycket mer än att vara hos dom tills det släpper.

2011-01-12 @ 22:40:10
URL: http://hannasfoton.blogg.se/
Postat av: Ingela

Vi har precis samma problem med vår son, detta är nu inne på sin 5:e månad men vi har kommit fram till att han är täppt i näsan och vaknar för att han har svårt att andas! Detta kom vi på efter 3 långa månader tackvare att BVC tippsade oss om att testa nezeril. Då sov han HELA nätterna igen!

2011-01-13 @ 17:12:47
URL: http://www.anglaliv.blogspot.com
Postat av: Malin

Jag hoppas det ger med sig snart vännen! Jag har ingen aning om vad det kan vara, tyvärr... men nattskräck låter troligt. Kramar

2011-01-13 @ 22:39:24
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Tanja Paronen

Halloj! Va ett tag sen jag kikade in på din blogg. Vet inte riktigt hur gammal din tös har blivit nu, men när Robin var typ runt året eller ett och ett halvt hade vi några långa veckor där han vaknade och var hysterisk och vägrade somna om på två tre timmar. Det enda som funkad va att gå omkring och bära på honom eller sitta i soffan med honom i famnen. Gick man in i sovrummet fick han panik. Det gav med sig av sig själv tillslut och jag hoppas det gör det för er med. snart! Kämpa på!!

2011-01-17 @ 22:43:21
URL: http://tanjawijola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0