Har tappat rösten!

   Vad ska en pratkvarn som jag göra när jag tappat rösten och vart i hela friden skall jag finna den? Usch och jag som måste till jobbat idag och disskutera schemat inför nästa vecka, lätt när man inte har något man kan säga :) Lite honungsvatten på det här sen kan vi hoppas att den sakta men säkert finner sig tillbaka till min hals. Har ingen lust att bli sjuk så jag hoppas verkligen att detta bara är halsen som spökar och ingenting annat.

   Idag ska jag faktiskt fixa håret innan jag ska till dagis med lillan, vilket lyx :)

   Testade att lägga Thilda för första gången igår klockan 19:00 och hon har sovit HELA natten och vaknade nyss här, halelulija det funka! Får se hur denna dag går men det hade ju varit underbart om hon kunde vända sina tider lite. nu fattas det bara att hennes mor skall lyckas med samma sak.

   Men nu skall det drickas honungsvatten :)   Fick henne dessutom att ÄNTLIGEN hålla flaska igen själv så hon kan dricka sin välling som hon ska. Det gjorde hon när hon var 4 månader gammal sen la hon av med det, mitt lilla bus! Sen invigde hon sin nya otroligt snygga pyjamas (om mamma får säga det själv då det är mina färger, knallrosa och lila ;) ) 


Kommentarer
Postat av: Weronika

skönt att du hitta ett :) leah har oxå blåa regnkläder :)

2010-09-14 @ 08:29:12
URL: http://mammalutt.blogger.com
Postat av: Nadja

Oj oj har du tappat rösten, de måste vara extremt tyst hemma hos er nu ;-)

2010-09-14 @ 09:45:49
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Malin

Nämen, hoppas rösten kommer tillbaka snart!Fick du mitt sms om lördag?Kram!

2010-09-14 @ 16:23:31
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Malin

Nehe? Jag har då inte fått något svar! :-( Jättekul att du kan komma en stund, iaf! :-) Ta med dig det du vill dricka! Kram

2010-09-14 @ 19:57:49
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Malin

Hmm, torsdag slutar jag kl 17, så det kanske blir lite sent. Fredag slutar jag nog runt kl 16... Annars är jag ledig på söndag :-) När kan du?

2010-09-14 @ 21:28:51
URL: http://andthroughitall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0