Virrpannan är hemma!

   Idag ville jag ha en modell att sminka, har släpat allt smink hela vägen hem me icke. Antingen är alla sjuka eller så är de ute på äventyr. Men hallå jag är också sjuk och jag sminkar ju ;) Nej då jag får öva på mig själv helt enkelt.

   dag skall det hända grejer, jag skall tvätta en drös med kläder, ordna med håruppsättningar, planera smink och styling till helgen, beställa visitkort och göra klart alla smycken och håraccesoarer som jag håller på med. Nu har jag för många bollar i luften igen.

   På det skall man vara sjuk också, inte den bästa kombinationen kanske. Bara för det skall jag förbereda mig med en lång powernap, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Hoppas att du känner dig bättre snart!

2010-05-27 @ 15:22:25
URL: http://notimetocry.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Daaah, vem vill inte?!Rekomenderar er stark att bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja (!!) Statestiken & kommentarerna kommer Direkt! Haha det är sant! Varit medlem på den ett bra tag nu, och som sagt har jag rejält många läsare! Så.. varför inte dela med mig av mina secret-tips?! Nu när jag faktiskt inte behöver dom längre! Du blir lätt medlem http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja.Lycka till.. ;)

www.lanjas.blogg.se

2010-05-27 @ 15:30:42
Postat av: Alexandra

krya på dig!! <3 nu har jag lämnat min lills komentar =) ses imorgon

2010-05-27 @ 15:59:48
URL: http://mrsalex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0