"Det är Robin Hood jag vill ha.."

   Igår försvann hela kvällen då vi ordnat med barnvakt för att gå på Robin Hood, vilken film! Jag har u inte skrivit recensioner på ett sekel här så det är väl kankse dags nu, blir så när man fyller dagen med så mycket annat ;)

   Alldeles strax är det duschen som hägrar och skolan som skall vandras till, elr ja tåget först såklart. Usch detta vandrande, jag klagar egentligen inte på att gå fram och tillbaka till tåget men så här tidigt på morgonen nej ve och fasa. Såg att jag missat skriva om det ljuva 60-talet men får allt ta det när jag kommer hem för nu hinner jag ej det.

   Idag hoppas jag att jag mår bättre än vad jag gjort i helgen så jag kommer hemifrån en sväng som jag planerat annars får jag ta det en annan dag, får se hur jag känner när jag kommer hem. Min mage är inte riktigt med mig denna helg.Därav att jag sitter och äter Activia och dricker Viagra som jag så fint sa igår när jag egentligen menade Proviva, haha. Tänk så fel detkan bli ibland ;)

   Nej nu ska jag rusa. PÖSS!!!

Kommentarer
Postat av: jenny

det har jag gjort!

2010-05-17 @ 07:01:59
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: Sanna Ek

Sv; Ja, vore jättekul att ha med en make up artist och göra något galet/roligt/klassiskt :DFototräff 29e? Hallstahammar!? :D

2010-05-17 @ 12:38:16
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: PHOTONERDEN

Vill också se den filmen!!

2010-05-17 @ 21:53:46
URL: http://photonerden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0