Ni har fel allihoppa!!!

   Jag tog fram lite av min kreaktivitet igår och fick för mig att göra ett blomsterarrangemang istället för att köpa ett, BETYDLIGT billigare och du släpper in våren om du lyckas. Mitt i min rundtur i Växtriket fick jag till slut 100 frågor om hur man gör och varför man gör på ett visst sätt!? (min egna moder är ju gammal florist så man har gjort ett antal sådana här i hennes affär en gång i livet).

   Sen fick min älskade sambo för sig att han minsan också skulle göra ett som han gav bort till sin mor och här är då resultatet

   Sammanlagt gjorde vi 3 större arrangemang för hela 319 :- med krukor, blommor & jord. Min består av en iris och min favorita favoritblomma, hjärtan på trån. Sen lite vit sten och en krona som ljushållare. Detta är två av dom för den tredje stod inne i lillans rum när jag fotade igår och idag har jag bara fotat solen och nu måste jag ju för bubblan vara en svensk och kolla klart på melodifestivalen, skål på er!!!Jag vet att det inte är världens bästa bildkvalite, ingen blixt och en glödlampa men jag ville ju bara visa vad min käre sambo gjort och jo han har även färgat mitt hår ;)


Kommentarer
Postat av: Malin

Så pyssliga ni är då!

2010-03-14 @ 00:39:43
URL: http://anglavra.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Jätte fint :)

2010-03-14 @ 10:10:56
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0