Lilla vilda Thilda snart året!

   Lilla vilda Thilda fyller som sagt snart år och då skall det bli kalas. fundrar på att köpa en dammsugare till henne då hon är så kär i våran. Kan hon gå vid sidan om och städa ;)

   Hon äter hemskt mycket mat just nu måste jag säga. 1,5 portion gröt till frukost vid 10:00, sen sover hon oftast en liten powernap så då blir det mat igen vid klockan 13:00, burkmat, 150 ml. Sen en mellis som ibland blir så mycket som 200 ml beroende på vilket fruktsug hon har. Efter det blir det en eftermiddagstupplur på ca en-1,5 timma. Middagen då slukar hon 200 ml burkmat. Och kvällsmaten är 240 ml välling. MATVRAK!

   Hon har sitt egna språk tror jag för hon är inte så intresserad av att prata som oss andra trots att vi vet att hon kan för hon lär sig ett ord, säger det en gång sen är det bra sen känns det som ;)

   Somnar 20, vaknar mellan 9-10.

   Är JÄTTE pappasjuk nu men mammas tänder är ju kul att peta på för det gör vi varje dag.

   Ställer sig och klättrar på allt och ska gärna ta långa promenader här hemma vilket gör ont i ryggen för mor och far.

   Härmas med vilja så om vi pekar eller trycker på en sak så härmar hon efter.

   Har en liten stash med tidningar, cd-fodral & dvd-filmer som är hennes.

   Har 2 tänder på underkäken.

   Ställer till med rackartyg helt medvetet gärna när vi kikar på.

   Hon pekar mycket på allt nu istället för att slå på knappar så ska hon duktigt peka och trycka med pekfingret.

   Hon ÄLSKAR när folk går härifrån, haha, för så fort de är ute i trapphuset och inkar hek då, då skriker hon så man tror hon skall spräcka glasdörrarna i vardagsrummet.

   Mammas mobilficka är ju det ABSOLUT bästa som finns, när hon väl fått den så är det bara att hon behåller den annars blir hon arg.

   Hon har börjat säga ifrån ordentligt nu, så kul att se att det är sådan skillnad på skrik och gnäll nu för som ett exempel om något barn klättrar på henne som de brukar göra i mammagruppen då säger hon för första gången ifrån ordentligt. Mycket vilja i tösen.

   Som sagt det här skulle lagts ut tidigare idag men det inlägget vägrade publiceras, nu kommer jag ej på något mer så är det något någon är nyfiken på vilket jag betvivlar om min lilla tös så är det bara att säga till.

   GODNATTPÖSS!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0