Hemmapyssel för en sjuk mamma.

   Nu ligger jag här i sänen och kan inte sova, Thilda sover för fullt vilket är underligt med tanke på mitt nysande och snörvlande. Nu är jag verkligen sjuk! Det är grymt skoj när man är hemma vid barn kan jag lova. Vet inte riktigt om jag orkar det här, bara jag inte får feber så ska det väl gå bra. Plus att Jari jobbar dag så då kan han ta henne när han kommer hem sen så kan jag gå och gömma mig under en sten. Hoppas bara Thilda klarar sig utan att bli sjuk!

   Trots at jag gick runt som en zombie igårkväll så fick jag faktiskt ihop min första dreggellapp igår till lilltösen. Fattas bara att sätta på en knäppning på den så den sitter kvar runt halsen, vad tycker ni? Jag är förvånad själv över att det blev med färg, brukar vara rätt tråkig på den fronten. Men denna är en av många som skall sys!

   På tal om sys, jag är lite skamsen idag, har glömt att skicka iväg Maddis spjälsängsskydd som jag lovat henne, det är det första på min lista när jag är frisk sen det lovar jag!



Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Okej så tråkigt hoppas du kryar på dig snart. Aldrig kul att vara sjuk och inte när man har en liten att ta hand om då oxå.

Det är ingen fara ta det när du har tid. Men ska försöka mig på att maila över bilder till dig så du har det oxå. Krya på dig nu

2009-10-27 @ 08:25:27
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Tompa

Krya på dig!



Mvh,

Tompa

2009-10-27 @ 11:18:15
URL: http://thomasphotography.blogg.se/
Postat av: Nadja

Men stackars dig...krya på dig gumman! Och du...superduktig du är på att sy dreggellapp! =)



Och en sak till, dina naglar är så fiiiina! Känner mig lika grå som vädret har varit senaste tiden när jag jämför med mina haha

2009-10-27 @ 12:01:12
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Malin

krya på dig vännen! och vilken himla fin dreggellapp du sytt, vad duktig du är!!

2009-10-27 @ 16:35:08
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Maddis

Kramar om en sjuk Gördis!! Ingen brådis gumman!! Nellie sover inte i spjälsängen ännu ;) Så ta de lugnt o krya på dig!!

2009-10-27 @ 18:18:21
URL: http://miixs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0