STOR shopping till lilltjejen!

Idag bar det av till Tunapark med svärmor, Jari och lilltösen. Vi hade bestämt oss för att köpa ett par skor till Thilda och när jag gick igenom Thildas kläder upptäckte jag att hon har maaaaassor med byxor i storlek 68 men inga "överdragskläder" som man drar över en body som hon nu lär behöva till vintern. Och EN enda body i den storleken så då fick vi minsann blodad tand för lite shopping.

Detta var vad vi kom hem med:
Detta var något min sambo ville ha, halva rea priset, då ska man inte klaga :) i storlek 74 dock så det dröjer väl innan hon kan ha det men det blir nog bra när hon kan springa runt med dessa på sig ;)Dessa små skor ifrån Scorett var vi ute efter ifrån första början då alla andra skor vi hittat till henne ej passat och hon tappat dom men jag tror nog de här kommer sitta, mjuka och bra nu till vintern när hon ändå inte använder sina fötter. Dressen var något Jari fann och tyckte tösen skulle se söt ut i så den slog han till på, på KappAhl!Dessa hängselbyxor är kanske inte världens vackraste till tösen men de var på halvareapriset och de var fodrade så det kommer bli jätte bra när det väl blir minusgrader ute. Blev även 3 bodys och så fann ju Jari såklart en Kizz body och det var ju som klippt och skuret för henne tydligen, de brukar kosta 199:- men av någon anledning kostade de bara 99 :-. Vi klagade inte.

1092,50 :- Skulle kalaset gått på men vi betalade 745 :- och det var väl inte illa det. Tänk om en annan kunde ha pengar till att köpa kläder till sig själv, suckar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0