Hembesök av läkaren...och gårdagens befrielse!

...bådade gott för nu blev hon av med sonden och vilken befrielse det var. Kommer dock att bli en hektisk helg innan hon förstått att hon måste äta lite mer nu men det skall nog gå bra hon äter ju bra iallafal och hon hade gått upp i vikt till hela 2430 gram! I o för sig hade hon också ätit lite innan men 100 gram har hon gått upp och det är ett stort plus. De säger att alla små bebisar går ner 10% ungefär när de föds för att sedan vända och gå upp igen men denna dam lyckades vända efter 50 gram redan så ett matvrak är hon alltid.

   På tal om befrielse, igår var jag iväg en sväng utan sambo och barn för att leta prematurblöjor och hämta medicin. Kan inte påstå att världen är gjord för prematur barn då du endast finner dessa blöjor på apoeteketsjukhuset eller på Tunapark och de är inte många så jag passade på att köpa 3 paket på en gång!

   Den stora befrielsen var att jag satt i saaben för första gången på ett halvår, har ju kört automat annars. Fick växla och våga gasa lite sen det bästa av allt. Techno/Dance musiken som dånade i högtalarna. Kändes otroligt skönt även om jag bara var borta en timma men det gjorde mycket. Fick brottom hem dock då stackars J ej har några bröst det kommer mjölk ur och primadonnan var hungrig : )

   Nu ska här pumpas..pöss!!!

Kommentarer
Postat av: Josse

Tacktack, det är första barnet så det är ju väldigt spännande :D Vad bra att hon går upp i vikt och att hon fått slippa sonden!

2009-05-15 @ 13:45:20
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Postat av: Madde

Haru varit ute o slarvat? ;) Hoppas ni får en fin helg :) Kraaaam

2009-05-15 @ 15:20:07
URL: http://madeleineaxelsson.blogspot.com
Postat av: sofie

Skönt för henne att hon blev av med den obehagliga slangen! puss på er

2009-05-15 @ 20:45:30
URL: http://sofiemedpuff.blogg.se/
Postat av: Maddis

Va skönt för henne o er att ni blev av med sonden =) Jag hoppas att ni får en super bra helg =)

Puss o kramis

2009-05-16 @ 13:48:51
URL: http://miixs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0