Manchester United loosade emot Liverpool´s Fc ; )

  

   Gerrad efter straffen!

   Mouhahahaha!!! Glädjetårar blev det av denna match, vilken vecka det har varit, lite synd bara att de spelat så otroligt bra emot storlagen och uselt emot de mindre bra som de förlorat emot. Ligatiteln skulle ha setat fint här annars. De e ju bara 4 poäng efter.

   Efter Ji-Sung Park fällning i straffområdet som gav Manchester en straff som Ronaldo satte säkert så blev man besviken efter så få minuters spel. Hellre ett spelmål än en straffspark!

   När Torres satte fart och sprang förbi den bortspelade Vidic och satte bollen i nätet så kom hoppet åter tillbaka sen blev det ju som sagt lite svettigt med alla frisparkar liverpool fick emot sig. Halvtidsvilan var ett stenkast bort när Gerrard fälldes i straffområdet av Vidic´s miss igen och fick straff som han själv satte, lite osäkert dock men den gick in då skrek vi här hemma.

   Liverpool sprang ut på plan efter halvtidsvilan som mästare med samma självförtroende vilket var kul att se då spelet blev bättre och roligare, än hur de spelade sin första halvlek. När Fabio Aurelio satte frisparken sen då rös jag! Att sedan Vidic fick rött kort som jag tyckte han förtjänade denna match då han drog väldigt mycket i spelarna istället för att koncentrera sig på bollen, det var inte hans match helt enkelt.

  Att Dossena sen fick komma in och sätta in bollen i nätet i slutminutrarna kändes bara ännu bättre då det var en evighet sen de dundrade in så många mål på Manchester. Han gjorde ju detsamma emot Real Madrid i veckan så det känns skönt att man kan ha sådana inhopp i laget!

   Krokbens Lukas spelade helt okey idag då han verkar lära sig av misstagen och inte fälla folk i onödan. Och missen av Gerrard i slutminutrarna var lite dålig faktiskt. Tycker han borde fått sista bollen på mål iallafall!

   Nej en rysare till match i början, underligt bara att det blev så folktomt på Old Trafford´s läktare emot slutet : )

Kommentarer
Postat av: Big sis

Tyra hälsar att ert nitendo wii är borta... hon har gömt det...;) Har inget med att hennes mor å far har hårda golf turneringar på kvällarna....Pöss

2009-03-14 @ 20:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0