Kvällen lider emot sitt slut.

   Och tiden har bara flygit fram. Casino Royale på tv nu men som det verkar så ska vi lägga oss här. Sofie var över och kollade på "Bedtime Stories" med oss. Adam Sandler lika överdriven som alltid.

   Sofie visade sin tattuering som hon har på ryggen över skulderbladet som jag ritade till henne. Den blev riktigt bra, större än förväntat. Jag vill också tattuera mig men det dröjer väl innan det tillfället erbjuds. Ett nytaget kort här nere, har börjar vilja ha pastellfärger nu när våren närmar sig så jag är lite mer färgglad än jag brukar. Och se vilken kulmage jag fått till, den är perfekt nu när man dricker dricka att ha glaset på magen, haha.

   Funderar på att klippa mig nästa vecka så man får fram vårsvallet nu känner jag mig mest bara som en risbuske. Förnyelse förnöjer och jag har iallafall planerat att bli en ny kvinna inom kort. En mor om inte annat. Nejska skriva ner lite funderingar sen lägga mig och sova bredvid min älskade.... godnatt!!!



Kommentarer
Postat av: Nathalie

Att vara gravid är nog det vackraste som fiinns. När jag va gravid så kände jag mig bara fet och äcklig osv. men så kikar man tillbaks och drömmer om att bli gravid igen. Jag har ju inte sett dig innan du blev "tjock" men du klär i din bebis mage. Är lite små avis:)

2009-03-30 @ 18:28:09
URL: http://finafrun.blogg.se/
Postat av: Annlo Maddis syster

Va fin du är =) Det är gott med lite kurvor =)

2009-04-01 @ 11:14:10
URL: http://chopandjay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0