Fulham - Manchester United 1-0, YES!!!

   Scholes utvisad i 17e minuten, rött kort direkt för hands i straffområdet och då sätter Fulham 1-0 emot Manchester United genom Danny Murphy våran gamla Liverpool kille som kallades Manchester dödaren när han spelade i Liverpool  tack vare att han kom in och sänkte Manchester med sina mål, vår hjälte : ) . Det känns bra! Med andra ord sitter jag och kollar på den matchen min odåga är ute och pratar med grannen så se vad han missar. Så nu hoppas vi att detta håller i sig, skall följa denna match nu och hålla tummarna.

  Ju sämre det går för United dessto bättre chanser har ju faktiskt Liverpool.

   Van De Saar verkar inte vara med i matchen alls idag, himla mycket slarv så Fullham har 7 målchanser emot 1 efter bara 24 minuter.

   Livat är det i England idag, bombhot försenar match derbyt mellan Tottenham - Chelsea till 16:30 då en bil misstänks innehålla en bomb i närheten av White Hart Lane.

   Och Gerrard friad ifrån misstankarna om misshandel, denna dag är en bra dag!

  Uppdatering 17:50.

  2-0 till Fulham och Rooney utvisad i Manchester United. Nu sitter jag och kollar klart på Tottenham - Chelsea då Chelsea ligger under med ett mål. Skulle vara skönt om även dom tappade poäng. Sa ju att det var en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0