Underbara gåvor.

   Kolla vad söta Janette och Peter köpt till oss. Det är nästan så de vet att en annan älskar disney, haha. De hade samma spel sälva sa de så nu längtar jag efter att få spela det! Tack så mycket.



   Sen hade jag ju en snabbfika med höggravida Madeleine, hon ska få vilken dag som hellst nu. Ser fram emot att få se hennes lilla pyssling sen :) Hon hade funnit detta lapptäcke som hon så gärna ville att Thilda skulle få. Ett sådant man ger i arv till sina döttrar blir det nog eftersom det är rosa och fint. Tackar vi också för!



   Sen måste jag ju bara lägga ut bilder på det som vi fann på Malmamarken till tösen. Hon verkar gilla sköldpaddor har vi märkt så hon fick denna kudde. Kan köpas på http://www.mypillowpets.se/ helmysiga är dom och känns helt underbara! Och kläderna var ju bara klockrena :)



   Hon blir så bortskämd vår lilla dam!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Underbart lapptäke! Och kläderna var som du säger -klockrena. Ludwig fick en tröja med texten övningsgår på av sin mormor. Den är också lite rolig. ^^

2009-07-28 @ 07:55:28
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: bettan i Uppsala

helledudanedå, en liten linslus fick du allt, ett sånt vackert leende inför kameran, var må detta leda. Grattis så här lite sent i efterskott mv Bettan i Uppsala

2009-07-28 @ 12:21:21
URL: http://bettansblogg.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0