Jim Carrey i största allmänhet!

   Är det nån merän jag som fastnat för denna allt för galna människa!? Hans två riktigt första skruvade komedifilmer som han var huvudskådespelare i är två av min absoluta favoritfilmer. Han har självklart gjort fler filmer innan men inga som dessa tro mig!


Ace Ventura - Pet detective
, en mycket udda roll där han får spela ut all sin humor i en helgalen film som handlar om en djurdetektiv som spelas av jim Carrey. Han blir indragen i att få leta upp snowflake som är en delfin och en mycket känd maskot till en känd amerikansk fotbollsklubb. Ingen tror att han skall klara detta uppdrag och det finns många inom poliskåren som vill se han misslyckas men Ace är inte den som ger upp så lätt och sätter alla på plats i denna helskruvade komedi ifrån 1994. SE DEN!

Trailer, fattas lite på slutet men denna trailer är ju för underbar!
http://se.youtube.com/watch?v=_zbne0I_LI0


Ace Ventura - When nature calls
  Uppföljaren till förra filmen och denna gång är han ute i djungeln på jakt efter den vita fladdermusen, det enda djur som Ace inte avgudar. För att inte urinvånarna skall ut i krig så måste han föra tillbaka den ökända fladdermusen till sitt näste som blivit bortförd utan vare sig förfrågan om lösensumma eller annat, en uppgift som inte alltid är så lätt särskilt inte om man har tidsbrist men jakten fortskrider.

Trailer:
http://se.youtube.com/watch?v=p9o45ApqjSo&feature=relatedBruce - The Allmighty
: Vad skulle du göra om du fick vara gud för en dag? Det är vad som händer Bruce Nolan, en nyhetsreporter som försöker bryta sig in och bli nyhetsankare nummer 1, När allt går emot honom finns det bara en man kan skylla på och det är Gud spelad av Morgan Freeman. Men när man inte får som man vill och man klagar för mycket kanske man skall tänka två gånger om man inte tror sig kunna göra det bättre själv. Gud låter då Bruce ta över alla hans krafter för att visa att det är inte så lätt som det ser ut alla gånger och man skapar sig sin egen lycka. Jennifer Aniston som här spelar Bruce´s sambo Grace gör här ett roligt inhopp när hon får stå ut med Bruce´s olika galenskaper. Film ifrån 2003.

Tralier:
http://se.youtube.com/watch?v=QAK5sJ77J78


Fun With Dick and Jane 
När man förlorar sitt jobb, sitt liv och sin karriär och dessutom är på gränsen
till personlig konkurs så måste man dra till drastiska åtgärder. Frun blir även hon indragen i allt som är påväg att hända spelat av Tina Fey. Tillsammans blir de, de nya Bonnie and Clyde med alla diverse utklädnader som hör till. Denna film finns i många olika versioner då den har varit väldigt populär att göra remakes på. Denna version ifrån 2005.

Trailer
http://se.youtube.com/watch?v=ubWVznIj_xg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0