Eagle Eye film recension!   Är man ett liten fan av Shia LaBeouf och action så skall man bara se denna film där dom faktiskt gör en liten grej av USA´s övervakningssystem. Hur lätt det är att förstöra någons liv om man kan och vill genom att ha GPS i mobiltelefonerna och få folk att göra saker genom att hota deras familj.

    Michelle Monaghan spelar Rachel Holloman som tvingas på flykt med Jerry Shav som då spelas av Shia LaBeouf. De är för varandra två stycken helt vanliga främlingar som tvingas att jobba ihop tack vare ett mystiskt telefonsamtal de båda får ifrån en kvinna de aldrig mött som hotar dom till livet och deras familj. Den okända kvinnan tvingar dom in i olustiga situationer fyllda med biljakter och action. Kvinnan använder sig av all dagens teknologi för att få dom vidare till det hon vill att dom skall göra med alla medel som krävs.

  Under hela färden blir de jagade av FBI genom hela Usa och deras mål verkar vara Pentagon, varför de vet de inte bara att kvinnan på andra änden telefonen verkar veta allt om deras liv, familj och deras omgivningar.

   En fullspäckad action som får dig att fundera hela vägen fram till slutet, se den!!!

   Se trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=izKnAVUAXFA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0