Alla hjärtans dag presenter!?   Någon som vill ge bort en rolig alla hjärtans dag present så har jag ett tips: www.bluebox.se

   Boken för gravida köpte jag där, en liten charmig bok där man kan skriva vad som händer med magen och modern vecka för vecka, himla mysigt att faktiskt komma ihåg allt man går igenom i gravioditeten, så ett tips till den blivande mamman. Man får skriva hur man mår, vad man tänker på och även fader har några rader att lägga till sina tankar i. Finns även en bok om kärleksförklaringar som man själv kan fylla i!

   Vododockan är min favorit, köpte den i silver, den matchade köket : ) ett knivställ för den vågade med knivar som e riktigt bra faktiskt!

  Brödstämpel. En liten kul detalj om du skall bjuda på fruksot på sängen, en bild säger ju mer än tusen ord sägs det. Man stämplar bara på brödet innan rostning för att säga det man allra hellst vill ha sagt denna dag.

   Och för den som tycker om gamla filmer och vill bli lite nostalgisk så är ju Psycho drapperiet ett måste till badrummet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0