The Haunting in Connecticut, filmrecension!

   The Haunting in Connecticut handlar om familjen Campbell vars tonårsson Matt (Kyle Gallner) är svårt cancersjuk. Sjukdomen kräver specialbehandling, och de långa resorna är tunga. Därför skaffar familjen sig ett hus nära sjukhuset, trots att man har det tufft ekonomiskt. Det visar sig vara ett stort misstag. Huset har varit en begravningsbyrå och gamla kvarlämnade fotografier skvallrar om att det finns en hemsk historia innanför dess väggar. Överallt knirrar och knarrar det och genom rummen vandrar något osaligt med en hemsk historia bakom sig. Allt börjar oskyldigt med tallrikar som flyttar på sig, du ser mörka skepnader och Kyle drömmer en hel el om vad som hänt under alla åren i huset.

   Virginia Madsen som spelar Kyles mor, Sara, Tror ifrån början att hans syner han ser beror på sjukdomsbehandlingen han får, enda tills det händer underliga saker för hela familjen. En natt hör hon Kyle skrika och när hon rusar ner för att kolla vad som står på så är finner hon Kyle hysterisk i sin säng med en hel del underlig text inristad på kroppen i djupa sår och de beger sig då till sjukhus för ifrån början så tror hon ju att han har gjort detta emot sig själv.

   Detta är en film som jag kan tänka mig att många relaterar till "The house of Amatyrville " eller "Huset som gud glömde" där av att de fått så dåliga recensioner i tidningarna men eftersom även denna film är baserad på en sann händelse om underliga ting som sker i ett hemsökt hus så är det väl självklart. Men jag måste endå säga att den är helt klart se värd för detta är den första film som jag hoppar till och blivit en smula rädd för på åratal i denna changer.
Kommentarer
Postat av: Cissi

Huuuu, den filmen e otäck!Jo det går la framåt här... Kryckorna hänger med än.

Hur e det själv då, med kameran högsta hugg? :)

Ska strax sticka å hämta nya soffan, tjohoo!

2009-08-24 @ 14:07:29
URL: http://ellaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0