Filmrecension, PUSH!

   Detta börjar med att Nick (Chris Evans, Flamman i Fantastic Four), ser sin far mördas av Byrån i unga år. Han liksom hans far besitter superkrafter. De med superkrafter indelas i olika kategorier, Nick är en "mover" en som kan flytta saker med tankekraft. Han liksom så många andra som har övernaturliga krafter jagas av Byrån för de vill använda sig av deras förmågor till att bygga en ny super soldat. Problemet är bara att Byrån ger alla med dessa krafter en spruta och hitills har ingen överlevt dosen. En dag får han besök av Cassi (Dakota Fanning)  som letat upp Nick för att få hjälp att finna en flicka. Cassie är en Watcher en som kan se in i framtiden och hon vet att de måste leta reda på den här flickan för att en gång för alla stoppa Byrån och komma åt den väska fylld med pengar som denna flicka skall ha i sin ägo. 

   Efter åratals sökande så finner Byrån till slut Kira (Camille Belle, ifrån filmen When a stranger calls), som överlever dosen och mot alla odds rymmer ifrån anstalten hon hölls fången i. Med sig får hon en av dessa sprutor. Efter sig får hon Henry (Djimon Hounsou Blood Diamond) som tar upp jakten på Kira och han besitter samma egenskap som hon själv, han kan kontrollera andras tankar och få dom göra saker som de normalt inte gör. Även ge dom minnen dom aldrig genomlevt. 

   Detta är starten för kampen mellan det goda och de onda! :)
Kommentarer
Postat av: SoffiZ- Oliwers mamma

Haha vet vad du menar. Har hur mycket bilder som helst. Helt sjukt. Spec sen jag köpte nya kameran!Du får gärna adda mig på msn om du vill. Den adressen som jag har skrivit nu. Icke den vanliga mailadressen.

2009-08-16 @ 09:56:34
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ny tävling hos mig igen:http://uj76.blogspot.com/2009/08/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html..med chans att vinna ett presentkort på 500kr från en jättefin barnbutik! =)

2009-08-16 @ 10:38:13
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0