Filmrecension, Hangover!

   Har inte du någon gång vaknat upp efter en svensexa och undrat varför det är en tiger i badrummet, du saknar en tand, har ett armband ifrån sjukhuset, en baby i garderoben och en försvunnen brudgum?!

   Detta är vad som händer när Doug (Justin Barta ifrån National Treasure) skall på sin svensexa i Las Vegas i 2 dagar innan sitt bröllop, med sig har han barndomsvännerna Stu (Ed Helms) och Phil (Bradley Cooper). Alan (Zach Galifianakis) som är brudens bror är nästan lite medtvingad på denna resa vilket man förstår då det inte verkar vara rätt ställt i huvet.

   Eftersom brudgummen är försvunnen så tar denna trio upp jakten på vad som egentligen hände dagen innan genom att följa upp de ledtrådar de faktiskt har. De bådar inte gott när de skall hämta ut bilen då de funnit ett kvitto när de tömt sina fickor ifrån hotellets parkering och bilen de får tillbaka inte är sig lik, det är nämligen en etulen polisbil!

   Detta gav mig en hel del skratt och var ett himla virrvarr av spydiga kommentarer och lustigheter, när man väl tror att de skall vara slut så kommer något nytt oväntat flygandes runt hörnet. Tyckte den var helt okey och sevärd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0