Wario till Nintendo Wii, Spelrecension!

   Nu har jag hunnit spela två världar i spelet Wario. Ett väldigt charmigt spel även om Wari själv inte är den charmigaste figuren i världen. I öppningsscenen så peter en tecknad Wario i näsan medans en stackars Merfle berättar att deras drottning i en annan dimension har blivit kidnappad tillsammans med en stor skatt. En skattpåse som aldrig tar slut på pengar. när man skakar på den, det kommer bara mer mynt ur den. Den är tagen av the Shake King och Merfle ber Wario att bege sig till "the shake dimension" för att rädda skatten och deras älskade drottning. Och det är så hela äventyret startar!

   Banorna påminner om de klassiska gamla banorna som fanns i Super Mario spelen. Uppbyggda på ungefär samma sätt men inte med samma fiender och detaljer såklart. Plus att grafiken är till det bättre. Men det går ut på ungefär samma sak, Wario är en oslipad lirare som får kraft av att äta vitlök, skakar sönder stenbumlingar och slår hårt i marken för att bedöva sina fiender.

   Med hjälp av dessa verktyg skall du i varje uppdrag leta reda på 3 skatter och försöka utföra diverse olika uppdrag, kan vara att klara banan på en viss tid eller slå sönder alla stenbumlingar du finner. I slutet av varje bana skall du på snabbast möjliga tid ta dig tillbaka hela vägen till start.

    Även om man ej lyckas finna alla skatter eller klara alla uppdrag så gör det inget för man kan alltid gå tillbaka till en bana för att söka efter nya s aker och ting och allting sparas så inget går förlorat.

   Tycker det är en relativt lätt kontroll,du använder dig av Wiimoten bara fast du håller den med längden emot tvn och inte tvärtom som det är på de andraspelen sen är knappsatsen ungefär densamma som det är till Super Mario spelen.

   Finns även en shop där du kan köpa nya kartor och nödvändigheter som hjälper Wario lite extra genom banorna.

   Köp detta e hur kul som hellst om man tycker om Super Mario spelen så tycker man garanterat om detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0