Vilken sömnlös natt.

   Jag säger då det, har en sambo som inte kan sova så då får man klia honom på ryggen tills han somnar när såklart monstret i magen får världens hicka så jag ej kan somna av den anledningen. När väl hickan lagt sig och man börjar slumra till så börjar sambon som ligger bredvid snarka, jag kunde inte annat än att skratta åt det för vad ska man göra. Vill ju inte väcka honom då han skall upp klockan 5 och åka till jobbet medans en annan kan sova ut.

   Funderar starkt på att logga in på familjeliv och få ordning på min sida där då det finns mycket intressant att läsa samt att kika på gravidbilder, jätte kul att få se vad andra har gjort. Såg väldigt vackra bilder där igår så ska väl kika vidare på vad man kan hitta. Ska nog försöka fota en session nästa vecka ute i Sundbyholm om vi får till något bra, får se vad som händer.

   Annars händer inte mycket här på morgonen, ska försöka dra mig ner på stan till min frisör då håret ser ut som en risbuske. Får beskåda resultatet sen.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Jobbigt när ens anda hälft ska göra så att man inte får sova hehe ;-)



Tack så mkt för kommentaren om bilderna, är supernöjd själv! Så kul att ha som minnen sen när man (förhoppningsvis) är smal igen hehe



Går allt bra för dig och bebis? Kika gärna in på min bebis blogg: http://sweetladysoul.blogg.se/bebis

2009-04-03 @ 11:09:45
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Så fint det blev i bloggen med ny design (inte för att det va så pjåkigt innan heller)

2009-04-03 @ 18:38:29
URL: http://finafrun.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vad heter du på familjeliv?

2009-04-03 @ 18:44:46
URL: http://finafrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0