Östnytt nästa..

   Jaha då blev man filmad av Östnytt idag som kommer at sändas nästa vecka på tisdag eller torsdag i samband med att "vi" satte våra lömska planer i verket jag och min elaka tvilling ;)

   Det är dock inget att se då det ej är något ljud utan bara våra ansikten som är med då vi råkade vara på den platsen vi var på. Vart var vi nu och vilka är vi kan man ju undra. Jag är lika hemlighetsfulls som innan kan ju inte avslöja alltför mycket innan något egentligen har hänt.

   Nu har tösen sonat och jag skall gå igenom bilder inför dagens fotosession med Wilgot 8 veckor som jag skall få äran att fotografera idag. Det händer mycket just nu och det är därför jag inte riktigt har tid att blogga så mycket som jag vill då jag har för många bollar i luften hela tiden, skall bli bättre på det jag lovar!

En händelsefylld vecka nalkas..

   Denna vecka känner jag att det kommer att ske mycket i mitt liv, är lite nervös över det hela men en dag i taget så skall nog allt gå bra och jag kan smälta allt och koppla av i helgen. Fast fira Poffen skall nog också hinnas med ;)

   imorgon skall jag få fota en underbar bebis igen, det bästa som finns jag hoppas bara jag ej gör föräldrarna besvikna. Sen har jag två andra projekt som ni faktiakt inte får veta något om förrän allt är klart men stora planer är det ;)

   Nu sover hela familjen här hemma, Thilda hade sönder sin glaslampa som hon rev ner ifrån fönstret, attans vad rädd jag blev trodde hon gjorde sig riktigt illa men hon blev mest rädd då den ramla precis bredvid henne och gick i tusen bitar.

   Skulle aldrig förlåta mig själv om det hände henne något. Att de är så snabba, stod precis bredvid henne och gjorde i ordning sängen då hon skulle sova, stackaren. Ny nattlampa på inköpslistan, nej nu skall det fixas naglar!

SMS-inlägg

201008291015 (MMS)


Eskilstuna city är avspärrat pga vad vi tr...

201008291012 (MMS)

Eskilstuna city är avspärrat pga vad vi tror är ett värdetransportsrån. Nu sitter man och fikar med mina älskade efter att jag letat efter dom i en halvtimma. Attans sambo att inte ha med telefonen, stryk ska han ha. Jobbat på make up store men vi blev evakuerade därifrån och de spärrade av hela området omkring butiken. Man blir lite nojig när man ska stressa och stänga ner allting kan jag säga. Fick träffa Jacqueline en stund innan dramat startade, hon är ju för rolig. Nu ska vi lägga tösen och smälta dagen lite istället :) PÖSS!


Thilda dansar i soffan med tvdosan till Mt...

201008281011 (MMS)

Thilda dansar i soffan med tvdosan till Mtv. Efter bröllops fotograferingen som var helt galen tog familjen en tur till Tuna. Så nu har Thilda en ny vinteroverall och nya kläder :) väl hemma somna jag som en stock tack vare frånvaron av sömn inatt. Så nu ska jag leka lite med tösen innan hon sommar för natten så ska jag se om det blev något att ha av bilderna sen. PÖSS!


Usch.. nu är jag blödig!

   Vad är det för stil att bara få sova 4 timmar sen vakna klockan 6 på morgonen! Ingen idè att somna om heller för jag skall ju upp och göa mig i ordning här vid 8 inför bröllopet som jag skall vara med och fotografera idag :) Så vad gör man när man går upp så tidigt jo man sitter och är blödig när man går in på naftonbladet för att läsa om detta: Mor väckte sin dödfödda son till liv - Kängurumetoden.
 
   Hemskt men underbart. Man får tillbaka blickar när Thilda kom till världen som var så liten och skör. NU om något saknar jag den tiden när jag fick ha henne så tätt intill mig, kängurumetoden som det kallas för, hud emot hud. Jag låg med henne nära nära och det är något av det mysigaste jag har varit med om så om jag får ett till barn kan jag garantera att jag kommer att göra likadant.

   Jag är dessutom redan inställd på att jag kommer få ett litet barn då det verkar ligga i familjen och jag är en av dom som kommer få små barn, sen kommer jag säkert få för tidigt igen. Tänker inte gå och oroa nig i onödan nästa gång. Men om man får höra i 10 veckors tid att de letar fel på ens barn för att det är för litet och undra vad som är fel med foglossning, symfyeolys och värkar på det då är det bara att ha en ugnae inställning nästa gång för att inse att man har sina begränsningar.

   Nej nu får jag sluta tänka på barn, tror jag eventuellt skall få fota en gravidmage här framöver så jag lär ju vara lagom blödig då med ;)

Vardagslyx! Fizibubelich som Jari så fint ...

201008271008 (MMS)

Vardagslyx! Fizibubelich som Jari så fint kallar det och choklad med vällingflaskan i bakgrunden. Fint inför kvällen med god mat som älskling lagade och nu blir det mys i soffan med en film. Imorgon skall det fotas bröllop så då har man anledning att klä upp sig igen ;)


Make Up Store

"Here I come!"

;)


Thilda har funnit lekhagen på Name It :)

201008261003 (MMS)

Thilda har funnit lekhagen på Name It :)


Ny dag & nya tag..

   Tror det är en deppvecka det här, trist. Men lillmonstret är sig själv iallafall, gladare än aldrig förr ;) Om jag kunde så skulle jag lägga upp en film jag spelade in på henne igår men det var på telefonen så det går inte men jag har wkrattat ett par gånger till den nu, hon är ju så härlig.

   Idag skall vi hälsa på hemma hos Charlie och kanske ta en bild eller två sen ska jag och min fotografiska väninna på starta eget föredrag på kvällen. Får se vad det har att ge.

   Känner att jag inte riktigt bloggar så mycket här inne men om jag skall vara helt ärlig, jag vet inte vad jag skall skriva! Vad vill ni läsa!?

Ett skepp kommer lastat... från fotokungen ;)

20100824999 (MMS)

Ett skepp kommer lastat... från fotokungen ;)


Dopet igår..

   Var ju på dop igår och fick fota den lilla tösen som döptes till Novalie. Dotter till en av mina äldsta vänner, kom på igår att vi känt varandra i 18 år. Då känner man sig lite gammal kan jag säga ;)

   Men mysigt var det och sminka Sarah fick jag också roa mig med, haha. Hann dock inte få i mig så mycket att fika då jag pysslade med en massa annat men här är några av bilderna jag fick till igår på den snart 4 månaders lilla Novalie. Nu ska jag plocka upp min tös här som sovit en liten powernap. Inga onda tänder som gnager längre ;)



Väntemusik

*Väntemusik*

Upp tidigt, lägga make, skynda med afmiljen till Sarah, sminka, åka till kyrkan, fota dop, fota bebis, försöka få den egna lilla tösen att sova, snabb fika emellan vaggningen, fota dopbebis, öppna paket, önska lycka och välgång, skynda hem, hel död, vila medans tösen ätnligen sover sen retuschera...


Thilda är på utflyckt & mamma är databeroende :)

   Idag var man uppe halv 6 och fick leka lite med tösen som inte ville sova :) det blev lite välling på det sen somnade hon om och svärfar väckto oss med ett litet samtal. Så nu är Thilda ute på äventyr med farfar och farmor så vi fårlite egentid här hemma. Haha Jag sitter vid daorn och Jari gömmer sig i vanlig ordning.

   Tror jag skall bjuda honom på pankaka så blir han nog glad igen.

   Ska få hjälpa till vid ett bröllop idag, lite spännande man lärde sig en hel del nytt igår så jag hoppas verkligen få fota nästa vecka för man blev lagom sugen igår :)

Stått och sminkat hela morgonen..

   Då har man fått äran att jobba med operfekt, underbara lilla fotograf. Och sminkat en modell. Snart bär det av på fler äventyr när jag ska med ut och assistera. Ska bli skoj. Så nu vet ni vad jag hålls med idag ;)

Uppe med tuppen...

   Då vaknade tösen här vid kockan 6 av någon anledning. Fick lite välling och lekte av sig lite men nu sover hon igen. Dår är frågan vad en annan skall göra, känns faktiskt lite onödigt att lägga sig. Kommer en modell halv 12 som skall bli sminkad och jag hade väl själv inte tänkt att se ut som ett monster så då måste man ju hinna göra sig fin innan tösen vaknar igen :)

   Ska ni annars hitta på idag?

Åh vad jag vill..

   Jag vill så mycket. Har så mycket planer, jag vill fota, jag vill jobba som make up artist och jag vill, jag vill, JAG VILL! Men det är så mycket som skall gå vägen för mig för att jag skall få som jag vill också, en hel del planer som skall genomföras. Suck, orkar snart inte tänka vidare på det här för jag blir inte mer eller mindre tokig än vad jag redan är.

   Vi kan börja med att jag förmodligen skall upp till Stockholm för att sminka inför en maskerdafest, jippe :) Sen blir det dop som skall fotas och sminkas mödrar på. Pusta ut när skall man det :)

Dagens make up..

   Nu sitter jag och väntar på att min modell skall dyka upp så jag kan börja "skapa", är så inspirerad idag :) Har haft e hemsk natt då Thilda haft så ont och gråtit halva natten. När jag väl somnade vid 3 inatt och fick lite sömn så vaknade hon igen efter en timme så då fick jag gå upp och leka lite med henne stackaren. 3 tänder på G att komma fram helt det gör nog ont.

   Men idag när hon sov middag var jag uttråkad så jag tänke ge mig på en riktigt udda makeup och såhär blev det till slut:



Fotograf & Make Up Artist:
Kristin Lundberg, Jag


Dagens citat, haha..

"Pula in gulan i ansiktet nu"
 - Svärmor...

Jag och Jari skrattade lite här då pula har en annan innebörd på norska som vi precis lärt oss ;)
Hon tyckte Rauno skulle trycka in fikabrödet han fått av henne och ej klaga på att den var så söt..


I vanlig ordning så fungerar ej MMS-tjänsten..

   Elr tjänsten fungerar men det kommer aldrig någon text med. Så vad gör man.

   Idag bar det av till Stockholm då där jag fick äran att sminka årets rookie inom designvärlden Ida Pyk. Hon hade helt underbart coola kläder i sin kollektion och jag är lite ledsen att jag missade visningen då jag var tvungen att åka hem. Dock var tåget inställt och det var bara tur att jag hann med bussen kan jag säga.

   Det har varit full rulle idag, ingen från min klass som var med men vår lärare i hudvårg Johanna hade hand om oss och två tejer till som gått på skolan var där. detta vill jag göra om så himla skoj.

   På vägen hem mötte jag dessutom en Make Up Artist, in progress, från Eskilstuna som jag kanske skall skapa mig ett sammarbete med kan vi ju hoppas. Bra dag idag men nu ska retuscheras i vanlig ordning sen sussa.

   PÖSS!!!

SMS-inlägg

20100805951 (MMS)


Pizza till premiären för Liverpool mot Ars...

20100815985 (MMS)

Pizza till premiären för Liverpool mot Arsenal i premier league! Nice.


Kalas i dubbel bemärkelse.

   Igår firades det på baksidan här, hela dagen gick åt till det :) Grannen fyllde 25 och vi var självklart inbjudna på grillat och annat gott. Så Thilda passade på att charma alla i vanlig ordning och skrattade så hon tjöt. Åh vår lilla älskling kan man älska någon så mycket so sitt eget underbara barn?

   Nu ska jag sätta igång och städa hela hennes rum för min släkt kommer hit idag och skall fira min födelsedag. Ska se om jag kan få lite kort på alla vilda barn här sen för det lär bli en drös ;)


27 år idag!

Alla säger att fredag den 13:e är en otursdag och att man skall hålla sig inne. Jag tror inte på sådan gammal skrock. Har en bra anledning till det. Idag skall jag ut och omfamna dagen för idag är min födelsedag och denna dag är MIN dag! ;)

   Det börjar vi fira med att lägga ut ett ego inlägg här på bloggen som faktiskt även det handlar om foto och bild. Innan jag började fotografera och innan jag ens hade tanken att utbilda mig till Make Up Artist så var jag faktiskt modell, bildbevis här nedanför. Och som alla andra år så måste jag ju under min födelsedag som sagt få en liten egoboost med ett litet bildkollage, håll till godo:

   Detta inlägg är ursprungligen från Mouzieephoto, klicka för att komma till fotobloggen :)


Thilda jagar sten - Bildbevis

   Och nu ska här målas klart sen ska jag ligga och vänta på att min dag skall skrida till verket!


Pysselmamman är i farten igen...

   Nu har jag möblerat om här igen och ska packa ner alla Thildas gamla kläder så de ej ligger och skräpar i hennes rum något mer. Man kanske skall sälja lite på tradera, finns ju en del som man INTE vill spara på. Både lilla och jag har förnyat våran garderob inför hösten här, längtar redan tills att få använda dom :)

   Sen har mn gamla urfula pall/förvaringsutrymme bytt färg och platsi hallen. Har precis målat den vit. Den skall in i Thildas rum så har hon lite mer förvaring men får torka över natten så får man lägga på ett lager till efter det.

   Är helslut nu, fick ju inte sova så mycket inatt, hoppas verkligen lilltösen sover som hon ska inatt. Fick en alvedon innan hon la sig så jag hoppas hon sover bättre. Nej nu ska jag sätta på en film i sovrummet. Godnatt!!!

SMS-inlägg

20100811977 (MMS)


Cafe Opera på måndag!

   På fredag fyller man år och på månsag bär det av till Sthlm. INte illa ;) Blev erbjuden att jobba på modeveckan i Sthlm för ett par veckor sedan som Make Up Artist och det tackar man inte nej till. Idag ringde min gamla lärare så jag fick lite information. Vi är bara 3 Make Up Artister som jobbar så ska bli kul att se om det är någon ifrån gamla klassen som skall jobba.

   18 modeller sammanlagt, underbart! LÄngtar redan efter att få åka dit. Thilda skall då få åka till styvmormor och leka av sig.

   Det kan hon behöva för inatt har hon vaknat 3 gånger, tänder på G. Sista gången fick jag gå upp och leka med henne vilket jag gjorde till klockan 5 så jag är lagom trött just nu men det är bara att bita ihop. Nu är det blöjbyte och våra bästa år ;)

Frisören hägrar!

   Nu blir det årets frisyrbyte ;)


Lilla tösen då..

   Hon vaknade med ett ramaskrii här då hon fastnat med benet utanför sängen, stackars liten. Sitter och kollar på gamla bilder, hon har varit en liten knubbis den lilla, det kan man inte tro idag ;)

   Då är det nästan 2 timmar kvar tills Jari kommer hem och jag börjar bli trött här, attans vad det börjar regna nu också. Sitter och planerar fotosessioner i vanlig ordning men imorgon skall det klippas och slingas hår, JIPPIE!!!

   Får hoppas att man blir snyggare än vad man var innan.

   Pöss & Godnatt!!!



Fler tänder på G!

   Igår upptäckte jag vatt tösen fått en till tand i överkäken och sen kommer det två hörntänder också som jag känner under tandköttet. Inte konstigt och hon är lite sur till och från och vaknar en gång per natt. Hon är lätt sövd dock man går bara in och ger henne nappen eller håller om henne i 2 minuter så somnar hon om det är skönt iallafall.

   Idag börjar Jari jobba och jag funderar vad jag skall göra av dagen. Hade planer men i bristen på svar på sms så får jag nog göra något annat skoj. Lite trist att han ska jobba hela veckan dock, eftermiddag dessutom så man ser honom inte förrän vid halv tilv på natten. Vi får se hur glad lilltösen blir utan sin far denna vecka.

   Och snart är det födelsedag, ingen maskerad i år då ingen kan komma, att de ska resa bort och ha sig ;) Jag vet inte, förut kunde jag bli lite bitter när ingen kunde komma men nu känner jag nästan att det inte spelar någon roll, att jag kanks einte ens orkar bry mig om att fira någon födelsedag. Jag fyller ju inte jät eller så. I vilket fall så skall jag införskaffa mig ett nytt objektiv i födelsedagspresent.

   Nästa fråga, macro eller vidvinkel?!

När mamma jobbar dansar Thilda i Parken Zoo

   Thilda passar på att vinka till alla flamongos när hon är i parken med pappa och farmor. Själv har jag varit i en studio i 6 timmar och fotat och nu vill jag bara fota mer, grym ljussättning idag :)

   Så nu ska jag ta och lägga in bilderna i datorn och hoppas jag hinner retuschera något idag som jag kan lägga ut på fotobloggen!


  


Studiofotografering hela dagen.

   Så där nere kommer jag gömma mig om det är någon som är nyfiken på vart jag befinner mig. Underbara Katrin kommer på en fotosession som kommer vara hela dagen för vi kommer nog kunna göra en hel del och vi kan ju hoppas att det inte regnar hela dagen så vi kan komma ut och plåta lite också.

   Har dock vaknat och har ont i hela kroppen man kan undra vad jag gör om nätterna när jag sover, springer maraton eller något för det känns som om jag varit på gymmet hela gårdagen :) Ne en kopp kaffe, en liten dusch sen är jag på G!

Ska man göra en canvas av Thilda också kanske ;)



Inte så seriös bild och inte så seriös retusch men jag kunde inte låta bli ;)


Kattvakt & finbesök månnetro?!

   Då ska jag åka till Poffens katter och leka lite, kanske tar med kameran vi får se ;) sen funderar jag starkt på att dra ner till studion för att fota tösen när hon vaknat här. Det är på tiden och nu när hon kan gå så tror jag det blir roligare, mer spring i benen och en fader som får ränna runt efter henne medans jag fotar ;)

   Sen får vi se om morfar och styvmormor kommer över en sväng sen det skulle ju vara trevligt, de har ej sett henne gå ännu så :)

   Men nu ska jag åka.

   PÖSS!!!

Nyshoppad mor & dotter:

   Då har jag varit och shoppat lite till både dotra och mig. Behöver en ny höstgarderob nu när hösten nalkas och garderoben är tömd ;)

   Det här har blivit en del av garderoben sen jag betällde ifrån HM:



Min brorson är supersöt!

 

   Måste ju även lägga ut min nyretuschera ild här då den är på min brorson så då passar den i den personliga bloggen ;) 

   Första bilden jag har på lillkillen kan jag säga, har massor på min systers barn men ingen på lilla Anton. Men här kommer en av dom. Nu ska det ätas lite lunch medans lilltösen sover, skickas mail och kanske tas en dusch.

   Vad gör ni idag?

   


  

The sofa from outer space! Den här ska jag...

20100805946 (MMS)

The sofa from outer space! Den här ska jag lätt införskaffa när jag får min egna studio förhoppningsvis inom en snar framtid. Familjen är i Västerås och förgyller dagen med att gå och kolla på Media Markt, billiga Nisse som jag fann denna soffa på, lovely! Och sen ska vi äta på Burger King som alltid när vi är här efter att jag introducerade det matstället för Jari :) nej nu ska vi mata tösen. PÖSS!


Mariokart is the sh*t!!!

   Har precis släppt iväg Sofie som var över och spelade lite Mario Kart med mig och Jari, underbart! Länge sen sist vi spelade och umgicks.

   Annars har jag varit labbråtta idag, svärfar ringde imorse och bad mig skjutsa honom till sitt jobb då de hade en liten kris där (de klarar sig inte utan honom på semestern) och klart man ställde upp, så nu har jag spanat in kemilabb och mätt upp kol för testning, det ni. Haha.

   Sen blev det frukost i form av fyllda baguetter som vi köpte på Amarant, hämtade upp Poffen och begav oss hem och här sitter jag nu, har lirat lite kollat hur man kopplar FB till bloggen vilket inte går så bra och lagt ut bild på underbara fröken Jacqueline på fotobloggen ;) 

Tösen blir 15 månader idag :)

   Och vad gör då ett busfrö när man blir så stor förutom att bita mamma i tårna när hon ligger i soffan och myser, klättrar upp och ner för soffan, pratar oavbrutet om saker mamma och pappa inte förstår, vinkar till allt och alla, vandrar runt fram och tillbaka i vardagsrummet för att finna lite bus, efter att hon ätit sin egen mat alltid skall ha något av våran, vilket matvrak, sover alldelels för länge om mornarna ;), jagar katten och ropar efter Kåkå.

   Vet inte hur lång hon är eller hur mycket hon väger då vi haft semester istället för att gå in på BVC, hon ska ju ändå in på 18 månaders kontrollen sen. Hon har 74/80 i kläder och 19 i skor. Somnar runt 21 på kvällarna och vaknar mellan 10-12. Älskar sina små smörgåsrån. Och nu ska hon få sin första av två powernaps så hon orkar leka med pappa sen när mamma är iväg och fotograferar ;) 



Men åh orka!!!

*morrar*

Strypa katt nej men sterilisera, förstörd ESPRIT väska två dagar gammal, ja nästan, mörda katt, ja nära, det var det bordet det, på måndag blir det två mindre äggstockar här hemma kan jag säga, nu är jag arg *morr*


"Can you stand 20.000 hits with a spoon from the spoonkiller?!"

   Haha, värsta längsta trailern för en film som inte ens är en film:


Retuscherar lite sommarbilder på familjens Ölanssemester ;)


Fullt ös idag - Morss!

   Lägga Thilda, städa, plocka undan iallafall, dricka upp kaffet, duscha, väcka Thilda, få besök av moster och kusiner, bege oss till Parken Zoo, fotografera, retuschera, planera inför fotosession och make up på tisdag, äta dricka, sova men nu skall Thilda sova :)

RSS 2.0