Firar ensam in det nya året!

   Med en sjuk sambo och en sovande lite dotter så firar jag in det underbara nya året med att sitta och vara patetisk genom att uppdatera min status på FB hela tidensamt kolla på "The 70´s show"

   Tur att jag är så otroligt nere i the 70´s show annars hade jag varit himla uttråkad. Har även passat på att spela mitt nya spel till Wii, epic Mckey. Det var roligt ända tills jag tryckte på fel knapp så nu lär jag ju få spela om 2 timmar, haha, inte min dag idag ;)

   Jag skall inte klaga, var sjuk i jul men fick världens bästa presenter, har en underbar familj och mnstet till dotter som får mig att skratta varje dag så jag tror att jag minsann tar och unnar mig ett litet glas med Baileys för det tycker jag iallafall att jag är värd!

   Gott Nytt År på er kära underbara!!! :)

   Finns det någon annan som sitter ensammen såhär på nyår?

Thilda äter blåbärsglass

201012311306 (MMS)

Jari är magsjuk och jag kom iväg till nyårsmiddagen endast iförd foundatione och svartkajal vad detgäller is minkväg. Attans skitdag rent ut sagt.


Alltid är det något...

Snart dags att ringa in det nya året. Då får man en sjuk sambo, en hel del underbara retuscheringsarbeten och en flaska Moet att ha på nyår. Alltid är det något ;)
Lilltjejen går det ingen nög på iallafall. Om man bortser ifrån att hon håller på att få 3 tänder på en och samma gång så när hon väl är gnällig så gnäller hon men annars är hon helmysig, kramas och leker och skrattar. Det är kärlek. Får vi bara hoppas att sambon blir lite friskare så även han blir glad imorgon.
Men nu hägrar sängen och imorgon skall våran Nespresso bryggare invigas, yummi!!!

Sjuk på julafton, datakrash och noll förståelse för min iMac

Som vanligt fungerar inte mina sms inlägg som jag har här på bloggen. Vitsen var att Thilda åt kinamat för första gången idag och hon är lik sin fader, galen i ris ;)

Härlig jul det varit, jag var sjuk på julafton och hostade halft ihjäl mig men det är bara att bita ihop en dag som den. Senare på kvällen startade jag för första gången min nya iMac för att se vad jag hade köpt för skönhet. Vår gamla dator som jag har all min retuschering på blev då avundsjuk och beslutade sig för att ge upp tanken på att leva och passade på att krasha på 5 minuter. Jippie!
Nu har jag äntligen fått ut alla bilder och för en kvart sen när jag tänkte överföra en bild som jag nu lagt ut på min fotoblogg till den gamla datorn för att komma åt mina actions i CS4 så dog den igen, tror minsann den hatar mig nu!
Nog om det imorgon bär det av till Fazer för jobb så då ser ni mig inte här heller så värst mycket och på onsdag skall jag jobba på Make Up Store, torsdagen går då såklart åt till att fota vidare mina små nyfödda ;)
Så nu vet ni varför min frånvaro ekat här på bloggen ;)

SMS-inlägg

201012271301 (MMS)


Granen går..

...i silver, guld och lila detta år och imorgon kommer bilder upp på Thildas första RIKTIGA julgran. Men nu skall vi slå in paket och dricka glögg!

  LOVE!!!

Mitt lilla hjärta

   Usch vad jag är efter i mitt bloggande, sorgligt och nu måste jag lägga mig tyvärr för natten så jag orkar med morgondagen. Såhär går det när "mamma" är uttråkad:



Mitt 19 månaders monster ;)


Dagens lärdom:

"Dagens lärdom - Ta alltid med extrakläder till en newborn fotografering ;)"


När världen får di att gråta :)

   När man vet vad man brinner för då är livet underbart. För en tid sedan så satt jag och retuscherade min äldsta väninnas underbara gravidmage vilket slutade med en tår eller två, av lycka. Tänk så underbart att JAG fått äran för just den fotograferingen. Gravidmagar är bland det vackraste jag vet.

   Idag fick jag ett återfall. Fick en bokning av en hemmafotografering på en 10 dagars bebis på fredag. Överlycklig! Då var dom där igen de små blöta pärlorna. Denna gång föll dom ej men det var nära. Åh jag känner att jag är rätt ute när jag får äran att föreviga människors små minnen som de vill dela med mig. Nu har jag suttit och retuscherat hela kvällen efter att jag lagt min älskade lilltösen. Skulle ha slutat vid 22 se vad bra det gick. Så nu säger jag tack och hej och lägger mig med ett leende på läpparna!

   Och för er som missat min passion så finns den att kika på HÄR! Och hemmafotograferingar är bland det underbaraste!

Fick inte blogga i helgen :(

   Denna helg var tom på datatid, attans karlar ;) nej jag lovade Jari att ej sitta vid datorn utan att umgås med honom för omväxlingsskull. Trots att jag var iväg igår för en hemmafotografering i 5 timmar men förutom det :) Så ingen retuschering eller något bloggande, himla trist. Känns som om jag ligger efter nu och måste in och kommentera lite.

  Idag har vi varit på luciafirandet på dagis med lilltösen. Fick inte en endaste bra bild på monstret. Men roligt var det och livat men det är väl så det skall vara ;) Funderar starkt på att få till en fotosession med tösen i den klänningen hon hade för den är bedårande och skulle passa bra som ett julkort ;)

   Men nu skall jag laga mat här..PÖSS!!!

Lillan är magsjuk nu istället :(

   Åkte man till dagis för att lämna tösen för att sedan vända i dörren då tösen spytt. Stackars liten.hon somnade i mitt knä här förut lilla tussan gör hon aldrig annars. Fick i sig ite frukt iallafall som verkade stanna i magen så vi håller tummarna för det.

   Själv sitter jag här och planerar fotosessioner, helt underbart! Man får passa på innan hon vaknar och tar all min uppmärksamhet. Åh har pratat med en mor idag som har fått en son på hela 3300 gram och 50 cm lång, Grattis Madde jag längtar tills jag få se den lille IRL!

Idag är en bra dag - That´s it :)

  Fick fotografera en liten i hemmets trygga vrå och se så mycket bättre det BLEV! Fick bilder på lille Kian när han ler och jag bara älskar den bilden (Jo nu är jag ego igen). Jag ÄLSKAR verkligen att fotografera de små så har ni någon som vill ha en hemmafotografering ropa till!

   Nu skall jag lägga mig i sängen och mysa eller ja innan blir det en snabbdusch för imorgon är en annan dag...

   Förresten är ni nyfikna på min bild så kika HÄR!

Sjuklingen var hemma idag men lika glad för det :)

   Hjärtat är iväg och handlar thaimat är så sugen så skickade iväg honom då jag dansat med dammsugaren. Thilda ligger och sjunger i sin säng, tror att det blir dagis imorgon för tösen. Skrattade lite åt bilden jag fick till på henne förra veckan min it-girl. Telefon i ena handen och fötterna i mina foppatofflor jag fick när jag var gravid. Så söt är hon, allt matchas så fint med hennes klänning hon fick förra julen ;)


Ren och kär glädje!

Min lilla sjukling är värd att synas hon med och här är en bild från helgen när hon trots sin hosta varit på sitt glada underbara humör, detta kan bara beskrivas som "ren glädje" och detta gör mig varm inombords!


Idag skall det retuscheras familjebilder

   Men först hägrar duschen, skall ut till Tuna och handla lite samt möta upp vilda Lovisa och hennes mor Frida för en mindre "konferans". PLaner planer, det gäller att planera lite :)

   Har fått en hel del fina bilder på mitt vilddjur som jag senare skall dela med mig av, måste inviga studioblixtarna även på henne min lilla linslus. Vad står på dagschemat för er idag?

Nu blir det Shrek!!!

Imorgon skall jag få fota en 3 veckors liten sötnos så nu vill jag bara sova och vakna upp till morgondagen så jag fåt fotografera :) Har införskaffat mig 2 nya studioblixtar idag och en p'lspläd som skall invigas imorgon, Sen hoppas jag på att finna en skallra som jag skall ha på fotosessionen men vi får se :)

Nu blir det SHREK för hela slanten för nu skall det mysas i sängen, godnatt!!!

Sovande prinsessa

201012011249 (MMS)

Enda gången man får ha henne såhär nära och mysa är när hon är sjuk stackaren :)


RSS 2.0