Den norska kärleken är ung..

   Har precis kommit hem ifrån Malmamarken och en kryssning utan internet i 3 dagar så bloggen har blivit något lidande tyvärr.

   Tänkte jag skulle visa lite kärlek på min lilla blogg, fick äran att fota min älskade lillasyster och hennes pojkvän när jag och familjen var i Norge. Vi åkte ut till en strand utanför Oppdal som är omgiven av berg, helt underbart. kallt som attans och jag höll på att frysa ihjäl men här är några av de bilder vi tog:



Stackars lillasyster!

   Sitter och tänker på min lillasyster som har blivit opererad på Trondheims sjukhus för en brusten blindtarm. Attans unge at inte säga ett knyst om att hon har ont när vi är på fjällvandring 1000 meter över havet. Hon är alltid lika go och glad lilla hjärtat så intet ont anade var vi. Nej usch, nu är hon opererad iallafall men jag tänker på henne väldigt mycket nu iallafall då hon har väldans ont och nog har mer krämpor än bara det. eller det vet jag men usch, stackars lilla barn.

   Annars är vi precis hemkomna ifrån en kryssning Jari och jag och nu ska vi precis åka till Malmamarken. Jag skall fortsätta skänka Frida en tanke så får jag skriva om något roligare som jag har att skrva om när jag kommer hem.

   nu ska det jagas monster här ;)

Längst upp i norska fjällen gömmer sig ett monster:


Titta, jag kan faktiskt helt själv. Men ba...

20100727930 (MMS)

Titta, jag kan faktiskt helt själv. Men bara ibland annars ska mamma eller pappa hålla livets goda åt mig :)


Äventyr på staden - eller så ;)

   Idag bär det av ner på stan när lilltösen vaknat och sen ska vi ta oss en matbit nere på Harrys, mums! ser jag redan fram emot. En fin dag att vakna till om lite kylig men underbart är väl det med friskluft kan man tycka. Funderar starkt på när jag skall ta med lilltösen ner till studon och fota henne nu när hon kan springa omkring helt själv, det kommer bli spännande kan jag lova :)

   Sen får Angelina komma hem så vi kan föreviga henne på bild som utlovat ;) Imorgon tså ska vi ut på äventyr igen, har tagit en sista minuten kryssning för att lyxa till det lite bara Jari och jag, det är också något jag ser fram emot.

   Men nu blev duschen ledig så den först.

   PÖSS!!!

Thilda kan bli en lycklig norska, kolla bara ;)

  Vi fann en norsk folkdräkt (inte äkta men från Name It) till tösen och vi kunde ju inte låta bli att köpa denna till henne. Ska bara införskaffa en spetsbody eller skjorta som skall vara till så blir hon en helnorsk tös ;)

   Hon har börjat gått som bara den nu när vi varit i Norge och det blev en hel del tårar kan jag säga när vi skulle åka och jag förstod att vi faktiskt skulle åka hem *snyftar* om ett år får jag kanske se mor och mina systrar igen om jag har tur då kan man inte bli annat än blödig
.

   Nu ska vi äta smörgåstårta och umgås med Thildas farmor och farfar som varit kattvakter och självklart gå igenom Norgeresan som varit helt underbar! ni ska få se en drös med bilder på underbara norge sen!


Då var man på svenska sidan igen med norsk...

Då var man på svenska sidan igen med norsk luft i lungorna, norsk folkdräkt te tösen & en norsktalande finländsk sambo bosatt i Sverige ;) Godnatt odågor! PÖSS


Dagens skratt ;)

   Såhär går det när man skall fota "fina" hästar.. Haha..




Hälsningar ifrån regniga Norge.

   Inatt klockan 02:00 kom vi fram till moders lilla hus i Oppdal i Norge. Att få ihop resesängen till Thilda var något som inte gick så vidare så hon fick glat sova bredvid oss i sängen. Inte för det gick som planerat för hon var mer intresserad av att leka än att sova vilket hon gjorde till 4-5 på morgonen.

   Efter att ha vaknat upp slitna och inte utvilade begav vi oss ner till city i Oppdal för att handla lite långärmat då vi glömt familjens alla jackor innanför dörren därhemma. Det går inte alltid som man vill ;)

   Men vi fann en jacka för 120 kronor till Thilda och en märkesjacka till Jari för 350 kronor och så säger de att Norge är dyrt ;) Thilda fick även världens sötaste norska folkdräkt för jag kan lova att de är betydligt finare än den svenska. Ska nog ta en bild imorgon och lägga ut så ni får se.

   Imorgon bär det av till Oppdal igen då min moder skall ta med mig till stadens naturfotograf så får vi se vad det slutar vid. nu ska vi ta det lugnt och bara mysa.

   PÖSS!!!

   Ps, vill ni se bild så gå in på fotobloggen ;) Ds! 

Matpaus i Hedemora. Får se om bildtexten p...

20100719920-001 (MMS)

Matpaus i Hedemora. Får se om bildtexten på detta mms kommer med denna gång på bloggen men det betvivlar jag dock. Min tur att köra! Pöss!


Norway here I come!

   Då var det dags, kamera, blixtar, batterier, stativ, objektiv, kameraväska, fotoväska, underkläder, sommar kläder & lite varmare kläder, hygienartiklar, 2 bikinis, 2 par skor, datorn, Thildas kläder & leksaker, en bok, mitt smink vad mer kan man önska!? ;)

   Imorgon bär det av till underbara Norge ch min underbara moder samt småsystrar såklart, 11 timmars resa, någon som vill byta?!

   Jag ser iallafall fram emot all tid vi kommer få där framme, alla foton jag skall få ta, allt jag ska få se och allt vi som liten familj skall få uppleva! Nu längtar jag men imorgon lär jag bäva för resan men vad ska man göra ;)

   nu skall det packas vidare sedan skall det raderas en drös med bilder från dator som skall ersättas med nya (Har en kopia av alla bilder på externa såklart!)

   PÖSS!!!

Som vanligt, varför är man inte förvånad!

   Skickar man in ett MMS till bloggen som helt plötsligt förvandlas till ett SMS, WTF!!!

   Jaja ny dag och nya tag och ttans vad blöta vi blev igår, haha. Men roligt var det måste jag säga trots att jag inte är ett så stort KENT fan som min sambo hängde jag med i ett par låtar och hade det så bra så. Det bara öste ner vatten så vi ska vara glda att det var så vrmt som det var igår för man blev blöt vad man än gjorde.

   Idag skall det packas, städas och tvättas inför Norge resan som går av stapeln imorgon. Thilda har sovit över hos Farfar och Farmor inatt så vi är helt solo här hemma och då ska vi väl få något gjort. Bara odågan vaknar någon gång ;)

   Nu ska det donas här!!!
   
  

SMS-inlägg

20100717916 (MMS)


Jag DÖR i hettan!

   Nyduschad och redan död eftersom det kommer fukt och värme krypande över en som en het dimma. Har jagat ett par nya skor idag men som synes inte funnit några så jag får gå i min värdelöst fula, små, blå flip flops en dag till eller så.

   Lilla familjen la sig en stund här och vaknade vid 17 nu är det bara förberedelserna kvar för nu ska vi snart åka till Parken Zoo för att se KENT! Vi kan ju hoppas att det regnat klart för kvällen, åska och buller får gärna ocks hålla sig borta.

   Vad gör ni ikväll?

Det är ju nästan skämmigt.

   Är det så illa att min fotoblogg har mer läsare än denna per dag eller är det bara som så att jag har lite läsare i huvudtaget!? Hoppas jag kan få lite mer respons på allt mirr arbete jag lägger ut nu när det gäller make up och min älskade fotografering.

   skulle vara roligt om man kunde få synas lite mer för jag hoppas verkligen att jag är på rätt spår och att jag gör ett rätt bra jobb när det gäller foto och make up för detta är det bästa jag vet!

   Få in lite mer jobb, barn, gravida, nyfödda, familjekort eller modeller spelar ingen roll för jag tycker detta är så otroligt roligt och vill bara utvecklas mer och mer för att komma någon vart och då måste jag ju kunna fota lite. Så ingen som har något förslag om vart jag skall leta för att fina lite jobb som skulle passa mig?

   Jag vill MER!!!

Fotobloggen på bloglovin?!

   Min nystartade fotoblogg vill visa sina bilder för världen så ni får jättegärna lägga till den på blogglovin så kanske den syns mer.

   //Mouzieephoto

Impuls session!

   Igår blev en heldag. Jag lyckades efter många om och men när jag "slängt" ut min familj att städa. Är ej klar men det ska vi allt hinna med idag. Sen bar det av ner till stan för att äta tapas med Frida, Anders och lillmonstret Lovisa. Mums!

   Kvällen slutade med att jag och Frida åkte hem, jag sminkade fröken och när vi ändå var i farten kollade vi att studion var ledig och drog en repa för att knäppa av ett par kort i motljus. Attans vad snyggt det blev ;)

   Ni får klicka in HÄR för att kika, passa även på att kolla runt bland de bilder som finns och kommentera dom.


Min favoritbild:

   Av lilltösen just nu och jag måste ju säga att jag fick lite hjälp för att få dena bild men bara lite ;)

   Vi var hemma hos Thildas morfar och badade i poolen när moster ville låna kameran så jag ställde in viktbalansen, ISO, bländaren & slutartiden så hon kunde leka lite med kameran. På ett knaptryck kom denna bild till som jag beskurit en hel del och som synes retuscherat men jag älskar den!

   Lägger ut dessa bilder på min rena fotoblogg egentligen men då den är så underbar, i mitt tycke jag vet! Så ville jag bara dela den lite med er.




Modell: Thilda S
Fotografr: Kristin & Anna Lundberg ;)


Thilda äter Pizza!

20100714914 (MMS)

För första gången och det smakar tydligen mums med tanke på alla miner hon gör när hon sitter hos sin far och smackar för fullt. I vanlig ordning så fungerade inte MMS-tjänsten så jag har fått gå in här i efterhand för att ordna till det ;) Idag har två av mina mostrar varit på besök, Mli som egentligen bor i Norge som vi skall åka till på måndag och min storasyster Anna och hennes två små monsterdöttrar Tyra och Moa. Vi tog en glass i slagsta för att sedan åka hem och hämta kameran och bege oss till Skogstorp. i Skogstorp finns det en park (Rosenhofsparken) där vi fann en alldelels egen liten badstrand med brygga så vi befann oss där hela eftermiddagen, ljuvligt! Men jag vet inte om min rödbrända rygg håller med ;) Nej nu skall det publiceras lite bilder!


Retuscherar för fullt...

   Idag har jag som sagt varit iväg och fotat hundar. Gick inte som planerat men vad ska man göra. Varmt är det också så det är nog ingen som har lust att bli fotad hur mycket jag än vill plåta just nu :)

   Jari fick en fin film på thilda när hon är ute och går till farmor. Sötnosen ligger och sover en liten powernap och jag skall alldeles strax plocka upp henne och vänta på att J kommer hem efter träningen så vi kan äta. Sen är det DJ-hero för det blev det inget av igår, hade ju glömt att J hyrt film till mig.

   Nej nu har jag inget vettigt att skriva om men kika på min fotoblogg vet ja, det dyker upp nya foton varteftersom.

   mouzieephoto.blogg.se

Iväg för att fota hundar..

   Är vad jag ska göra denna morgon, har suttit med att dona med mina nya visitkort samt laddat kameran och ordnat med minne på minneskortet ;)

   Kan ju hoppas att det räcker nu iallafall. Min syster ville ha creed för bilden som togs här nedanför då hon tagit den med mina inställningar på kameran. Så varsogod Anna du får din creed för en bild som du tryckt på knappen för och som jag retuscherat som var suddig ifrån allra första början, duktigt gjort ;)

Mitt busfrö har börjat gå!

   Det var nyheten jag försökte förmedla igår men som inte gick, attans MMS-tjänst! Har suttit och komponerat ihop en ny fotoblogg som sagt idag och retuscherat fler underbara bilder på både min älskade väninna Nadja och min dotter, en bild som jag dessutom blev helt störtkär i vi får se vad andra tycker om den när den läggs ut sen ;)

   Nu flög jag ifrån ämnet, haha. jo igår när vi kom för att hämta henne så stod hon vid bordet och skrattade när hennes mor och far klev in. Sen vänder hon sig och tar sina första två steg för att hamna i min famn, underbara unge att vänta tills vi kom ;)

   Idag ska vi inviga DJ-Hero som Jari har köpt till fyndpris, 295 kronor istället för 1200 kronor som det kostade ifrån allra första början.

   Detta är en annan bild som många kan tycka är förstörd när de tagit den men med den här retuschen tycker jag faktiskt att det går alldelels utmärkt!!!


Startar en ny ren FOTOBLOGG!

   Och jag hoppas ni vill följa min blogg på blogglovin. Denna blogg kommer vara en ren fotoblogg där jag kommer lägga ut mina bilder jag fotar och mina jobb jag är på både som fotograf och Make Up Artist.

Bloggen finner ni på: mouzieephoto.blogg.se


EGO - Modellbilder från Hallstahammar


Fotograf: Sanna Ek
Modell: Kristin Lundberg, Jag
Make Up Artist: Kristin Lundberg, Jag


Fick äran att arbeta med den unga men otroligt duktiga fotografen Sanna Ek härifrån Eskilstuna och här är några av de alla bilderna vi tog när vi var på Hallstahammarträffen. Inte många gånger på senare tid man agerar framför kameran och inte bakom ;)


Dagens modellbild - First of many



Modell: Nadja R
Fotograf: Kristin Lundberg, Jag
Make Up Artist: Kristin Lundberg, Jag


Hatar denna MMS-tjänst!

   Vad är det för meningen att åka bort på semestern och blogga och betala en massa pengar på abonnemanget man har när tjänsten inte ens fungerar? Nej nu blir jag faktiskt arg, det är ju inte direkt första gången det händer men ändå får man glatt lägga ut dessa pengar för något som faktiskt inte fungerar, känner man sig ju inte lite lurad om jag skall vara ärlig.

   Har kommit med riktigt roliga nyheter som jag velat dela med mig på bloggen till er och skickat mysiga bilder om helgen som inte alls kommit fram, bara två bilder som sms inlägg men ingen text trots att jag skrivit en hel drös med rader.

   Nej fy skäms på er nu får ni attans ta och ordna till den där tjänsten här på blogg.se så det fungerar för nu börjar jag tröttna på att det skall dras pengar för en tjänst jag inte kan använda mig av!

SMS-inlägg

20100711908 (MMS)


SMS-inlägg

20100709903 (MMS)


Modell för en dag - Boka nu:


Picture - The sunsets at the end of the world

   I slutet av Öland iallafall ;)


Modellfoto - Modell för en dag bild 2

Fotopreview




Model: Malin Lundberg
Fotograf: Kristin Lundberg, Jag
Make Up Artist: Kristin Lundberg, Jag

OBS, detta är bara en preview, alltså inte det färdiga resultatet ;)


Modell för en dag - Fotopreview



Modell: Malin Lundberg
Fotograf: Kristin Lundberg, Jag
Make Up Artist: Kristin Lundberg, Jag

OBS, detta är bara en preview, alltså inte det färdiga resultatet ;)


Dagens sommarbild - After the sunset



Är med och tävlar hos TINKERBELLA om ett stjärnfilter med denna sommarbild!


Bild - Natursköna Borgholm

   Väl på Borgholm tog vi en promenad på kvällen och njöt av sol, solnedgång, natur och en massa fotbollssnack ;) Jag passade på att ta en himla massa bilder på natursköna Borgholm och något jag funderar på är vad alla dessa växter som växer överallt på alla träd. Ser ut att vara en parasit då många av träden har en klängerväxt på sig men är döda. Vackert var det i vilket fall som helst, vilken ironi!



"Bakom mina solglasögon.."

   Nu skall jag och det här charmtrollet bege oss ut på vägarna för att umgås lite med Nadja och Angelina. Om jag bara får ur vagnen ur bagageluckan *muttrar*


Thilda slet tag i en klänning i en affär o...

20100704886 (MMS)

Thilda slet tag i en klänning i en affär och var överlycklig så när mamma skulle lägga tillbaka den så blev det ramaskri. Då får mamma plocka från plånboken ;) får ej göra det till en vana dock då tror ju tösen att hon får allt hon vill. Men första gången så tycker man bara hon är söt ;) nu ska vi gå och äta lite mat innan vi beger oss till Borgholms slottsruin. Blev ej av igår eftersom vi har för länge på stranden. Så nu har man urläcker solbränna efter solglasögonen, haha. Ala solsemester i skidbacken. Nästa år blir det en vecka här bokat, underbart! Hoppas ni har lika fint som vi har det. Pöss!!!


SMS-inlägg

20100703861 (MMS)


Lyxiga Borgholm på Öland! Vi har hyrt vad ...

20100702362 (MMS)

Lyxiga Borgholm på Öland! Vi har hyrt vad vi trodde var en vanlig lägenhet i Borgholm för en riktigt billig penning via min styvmor som är från Öland. När vi kom fram upptäckte vi att det var ett hus vi hade hyrt & började fundera på hur dyrt det här skulle bli. Vi bor mitt i centrala Borgholm, vid havet i en 2,5a med eget kök, dusch & balkong samt uteplats. Jag kan lugnt säga att vi kommer boka upp oss till nästa år en hel vecka för detta är UNDERBART! Imorgon blir det Böda sand & Borgholms slottsruin. Det enda trista är att Thilda vägrar sova här men livet är underbart & jag älskar min familj!


SMS-inlägg

20100702854 (MMS)


Flyr land & rike - After the sunset

   Land och rike är väl kanske att dra i men vi flyr till en av öarna iallafal ;) Öland hägrar, skall strax väcka sambon här så han kan ta och lägga sig i bilen med lilltösen och förhoppningsvis fortsätta sova. Sen skall jag väcka dom när vi är i Söderköping så skall jag bjuda dom på glasscafet.

   Någon som varit där?

  
Om inte så skall jag skicka en bild därifrån sen när vi kommer fram. Jag har varit duktig idag, vaknade klockan 5 och kunde inte somna om, attans bananer. Så det blev en tur till återvinningsstationen sen har jag tankat och städat bilen och nu skall jag faktiskt hoppa in i duschen innan jag bär ut alla saker till bilenoch sist men inte minst familjen. No we are on our way!

   Innan jag lämnar er så undrar jag, var det någon som missade den underbara solnedgången igår? I såfall så kan jag bjuda på den här:


En galen hund och två små vilddjur till ba...

20100701852 (MMS)

En galen hund och två små vilddjur till barn får man slåss med i poolen hos pappa. Men attans vad skönt det är att ta ett svalkande bad särskilt när man har barnvakt på köpet. Nu ska det bli en middagsvila med lilltösen och planera inför morgondagen då vi skall ta en minisemester till Öland. Pöss!!!


RSS 2.0