Som jag längtat!

Efter dessa delikatesser ;) och julmust och en hel del på julbordet som jag i år INTE får äta, typiskt!

Med en sjuk sambo, dunkande huvudvärk, molande mage & ett monster till dotter som kan allt, vet allt men vill inget så är jag värd detta tycker jag och gottar mig ner i soffan till kvällens händelse, Milan - Barcelooooona!


När Thilda invaderar studion..

Så passar hon på när jag redan fotograferar någon annan. Övade dansposer gjorde lilla Anna i studion för ett fotoprojekt och då Thilda är så glad i Anna så kunde jag inte låta bli ;)


Gårdagens äventyr.. Make Up Store firade 15 år

I Eskilstuna dock och där stod jag på baren och fotograferade alldeles för mycket bilder på den underbara showen. Fint när man kommer på sig själv att man står och hoppar och nästan dansar när man kikar på bilder (Ni som känner mig och vet hur jag fungerar när jag är inne i mitt fotograferande förstår nog vad jag menar..ahah) Det är bra när man syns som mest. Alla make uper är gjorde av Make Up Stores underbara make up artister!


Var även på Stockholmsmässan, Fotomässan är nog ett bättre ord men det var detta jag somnade till igår, fullt ös helt enkelt!



Dagens arbetsoutfit!

Jobbade på make up store och sminkade idag, ack så skönt :) ännu bättre var att komma hem till en varm middag som stod på bordet & det var inte sambons förtjänst utan faktiskt Frida & lilla Lovisa som kommit över med västerbottenspaj de lagat dagen till ära, mums!


Fullt ös!

På besök hos hos lilla Eliott som snart blir 1 år. Livat värre är det då dom är överallt & ingenstans. Barna har nog lekt slut på oss för vi mödrar somnar snart i soffan & Thilda skall nog sova en stund då hon börjar bli lite besvärlig & bångstyrig. Och mamma ska nog vila höfterna under tiden tror jag :(


Macrofotografering - Mina rosor är frysta

Rosorna har ju blommat ett halvår för tidigt i trädgården och resultatet kan ju då bli att jag inte kommer få några nya till våren, vi får se hur det går med den saken, Fick iallafall några fina macrobilder på mina röda små frusna stackars blommor.


Mitten på juni & snart semester ;)

Det är om man skall tro på allt som står i tidningen denna onsdag morgon i november. Undrar om de fått solsting på redaktionen ;)


Lördagsshopping ;)

En händelserik dag med svärmor och nu börjar det se ut som ett hem :)

En blågrå ryamatta, en ny kökslampa, turkosa & svarta kuddar, 2 blå ljuslyktor, 3 böcker med tapeturval till min turkosa fondvägg & en steghylla från MIO. En dålig bild men nu är jag väldigt nöjd över mina inköpta divaner i vardagsrummet.

Bastu & så har jag målat klart mitt vardagsrumbord så nu ska det gottas framför tvn med gott samvete :)


Årets fars dag present!

Detta är dock till min dotters far min älskade sambo och bättre hälft. Han fick den redan idag då jag packade upp den tillsammans med alla canvastavlor till studion. Vilket år som fotograf jag haft, så roligt att se svart på vitt vad man gjort & snart har jag 1 års jubileum i företaget :)


Som jag har längtat :)

Inväntar kvällens Criminal Minds genom att sluka popcornpåsen & svälja ner allt med ett glas julmust, Mums!!!


Thildas nya inköp:

Eftersom mamma är svag för jeansklänningar så kunde jag inte låta bli att köpa denna underbara lilla klänning till tösen. Thilda skulle promt sätta den på sig på en gång och se hur glad hon är. Nu är det beställt tecknat i tv-soffan :)


Sista läkarebesöket på Neo för Thilda :)

Idag var vi på sjukhuset för det sista besöket hos läkaren för lilla vilda Thilda. Hon blev "friskförklarad". Hon har ju med jämna mellanrum varit inne på besök där de kikat på om hon växt som hon ska då hon var lite oproportionerlig sedan födseln men NU har hon kommit ikapp och utvecklas precis som ett litet minimonster ska!

12 kg och 88 cm lång är tösen, vi fick 100 frågor och läkaren konstaterade bara att jag har en frisk tös med ett bra intellekt och en lugn och glad närvaro. Samt att hon har väldigt lätt för att lära sig språket så nu skall jag verkligen f sambon att lära henne mer finska, ett språk helt gratis ju :)


Idag har det varit fullt ös i huvudtaget för imorse kom Eskilstuna Kuriren hem till studion med redaktören för Evelina som intervjuade mig för ett reportage där jag fotograferade nyfödda. Då hon ej hört att det är så många som gör det, tror hon fastnat rätt bra för mina bilder så jag är jättelycklig över att få besök av dom särskilt efter att jag fåt se alla underbara bilder jag fått till från dagens fotografering, vill ni se dom så får ni in och kika på min gruppsida på facebook eller gå till min syster blogg HÄR med inriktning foto.


Nu säger jag godnatt och återkommer imorgon :)

Hatar min blogg idag, någon mer som har problem att publicera?

Jäkla h*rblogg är allt jag har att säga idag. Har jag skrivit världens längsta jäkla inlägg sen när jag trycker på publicera så blir hela inlägget tömt och förkastat.. Nej nu vaknade mina hormoner så nu ska jag ta ett glas med julmust och bli snäll igen!

Maskerad

Godmorgon, en snabb sneakpeak på tösen när hon skulle iväg denna morgon, hon blev VÄLDIGT glad när hon såg sig i spegeln :)


Imorgon är det maskerad..

Och gissa vad Thilda skall vara jo hon har bestämt att hon skall vara Mimmi så självklart har mamma ordnat det till henne :) Ska göra henne klar till halv 8 imorgon sen ska hon få springa in i studion så jag får föreviga hennes lilla outfit.

Imorgon är detockså dags för en barnfotografering sen ska det målas här hemma, möbler till att börja med sen blir det till att ge sig på lite väggar här hemma så jag får den ordning jag vill ha ;) Är det någon som börjat fundera på julklappar till sina barn? Thilda kommer ju få så mycket leksaker så jag har försökt övertala alla att handla lite större och dyrare saker tillhenne istället så slipper hon få 100 onödiga saker som jag ändå får slänga undan hela tiden.


Thilda ska få en kanelbulle ifrån Bombadill ifrån mig, hon har ju redan en muffins så det är lika bra att fortsätta trenden ;)



RSS 2.0