Jag blir så j-a ledsen..

 Hade jäkla långt inlägg här för 5 minuter sen men varför bry sig att skriva jag gör ju ändå alltid fel och förstår ingenting så jag skiter fullständigt i att försöka förklara men har god lust att slänga alla mina planer inför 1 november i sjön!!!

Med en klump i magen och ett ledset hjärta ska jag gömma mina tårar i duschen...


PS, Jari är underbar han är inte skälet till mina känslor.Ds


Ny header & porträttbild ;)

Hur ser designen ut nu?

Clean!


En kopp te..

... i vanlig ordning är vad mornarna startar med nu för tiden. Favoriten är ju då mitt mintte av någon underlig anledning. Thilda har sovit som en stock så idag är det jobb och dagis som gäller, attans så tråkigt! Men det är bara två arbetsdagar och det ska jag väl stå ut med. Sen händer det ju lite roliga saker denna vecka då jag ska leka med kameran igen, denna gång ett lite vackrare motiv än mig själv så det ser jag fram emot.

   Godmorgon alla nattsuddare!

   PÖSS!!!

Måste man vara snygg på profilbilden?

  Dagens självporträtt men vem sa något om att man måste vara snygg på sina så kallade "profilbilder"? ;)




Fotograf, Make Up Artist & Fotograf: Kristin Lundberg


Första VABBEN!

   Idag är vi hemma jag och lilla vilda Thilda. Fröken fick försig att vakna kockan halv 4 och vara tvärförbannad och väldigt snuvig. Så idag blir det till att ta sin första vabbdag. Kan ju hoppas hon är trevligare nu när hon vaknat här. Hon sitter och äter sina frukostmackor medans jag smuttar på en kopp te.

   Så nu är hon tyst men det kan ju vända det kan jag lova ;) Snart börjar våra bästa år, något som jag har en liten bekännelse att skriva om sen *skrattar*

Frukostmackan är den bästa mackan!

201009261102 (MMS)

Thilda sitter och sjunger och pratar för fullt emellan hostattackerna när hon äter sina mackor på morgonen. Det bästa som finns. Så idag har det varit til att vara hemma med tösen och familjen när hon är lite sjuker fortfarande, får se om det blir dagis imorgon eller ej.


Modell Malin & "extrem makeup"

Idag så blev det inget modellfoto som planerat så då blev det till att åka över till Malin för att öva på en makeup som jag skall göra egentligen inte förrän nästa vecka och fota. Indian Peafowl - Påfågel. Denna make up kommer jag absolut göra om då jag för vanans skull hade kort skärpedjup på bilderna när jag skule fota sminkningen men denna gång skulle jag nog inte haft det, man lär sig något nytt var dag. Men nu fårni iallafall se vad jag håller på med, lite mer skätpa på det här och en hel makeup så skall nog även dessa bilder bli bra ska ni se :)

   Så nästa gång skall inte skärpedjupet vara på 2,8 (Mest för att slippa använda blixt) och fokusera ENDAST på iris utan nästa gång blir det studioblixtar och ett skärpedjup på kankse 7 eller 8 ;)




Modell: Malin L
Fotograf & Make Up Artist: Kristin Lundberg


Thilda bet mig - Den Spjuvern!

   Bara så ni vet så är min dotter ett monster, ett litet ett ;) Har varit hemma hos Malin idag för att göra en sminkbild då modelln jag skulle fota idag hoppade av igår kväll. Attans bananer!!!

   Så idag har vi fotat påfågelöga och firat farmos som fyller hela 49 år idag, GRATTIS!!! Nu blir det till att lägga tösen då klockan är efter 19, lägga upp bilderna jag tagit på gravidmagesessionen, min första manliga modell & påfågelögati9 datorn för vidare redigering. Sen blir det filmkväll med sambon ;)

   Kan även meddela att jag är kvar i tävlingen från Hallstahammarträffen där man tävlar om 2 blixtar som juag är i STORT behov av just nu. Den sämsta placeringen just nu skulle vara nummer 7 men vi håller tummarna för att jag tagit bättre bilder än så :)

Make Up Store Produkter - Gratis är gott!

   Ett skepp kommer lastat som jag skrev ;) Fick hem mitt smink idag och nu skall det testas grejer. Blemish & Spot remover samt Brightening Serum är två av de produkter jag skall recensera här på bloggen genom att demonstrera dom på min hy, första bilden tagen idag :)



Några av produkterna förutom de två förstnämnda:

Eylash - Longpeak
Tribrow
Lippencil - Russian
Cover all mix
Foundation - Milk
Blothing Powder
Recenseras
Dual Foundation - Berlin
Brush Pipe
Sparkling Powder - Frosted Silver
Recenseras
Lipstick Sealer Recenseras
Neutralizer Yellow Recenseras

Gratis är gott!!!


Vad är detta för SPAM!?

!Annika Granstedt  ([email protected]) om Fotopreview - Ellen 1 år:

Tycker om det du skrev! Trevligt att se en del nyttiga saker och inte bara det generella sakerna som man kan läsa om hela tiden. ;)"

Detta fick jag som kommentar både här och på min fotoblogg, kan någon förklara vad det är för idioti och skräp som jag INTE vill ha i min blogg!? Man blir skickad till dumma hemsidor för resor, reklam het enkelt!

Det enda som skilde var emailadressen, nej nu blir jag barsk!

Spärra = IP: 93.158.65.174


Gissa vad jag gör den 9e november!?

Hihi


Klockan 19 och jag är stendöd...

   zzzZzzZzz... La tösen här klockan 19 och hon so,mnade på vå röda, jag funderar starkt på att göra henne sällskap. Ska man känna sig död klockan 19 på kvällen, skall det vara såhär! Nej suck jag orkar faktiskt ingenting just nu. Skulle sätta in en massa familjebilderi Thildas fotoalbum men det får nog vänta tills imorgon.

   Nu ska jag gräva ner mig i sängen och bara mysa och rå om mina onda fötter och ömma rygg.. *mummlar*

Usch för tidiga mornar...

   Då bär det av upp tidigt denna vecka och idag ska tösen till dagis för sin första heldag, får se hur det går.Tror hon håller på att bli sjuk stackaren. Hon höll på att skrämma livet ur mig inatt när hon vaknade och jag har aldrig hört det ljudet ifrån henne. Var tvungen att sitta och lyssna om hon andades som hon skulle för hon lät verkligen inte som hon ska. Förmodligen är det slem som hon fått i halsen och ej fått bort därav att hon vaknar och låter sådär, det va hemskt. Lätt att försöka lugna henne när man själv blir helt uppspelt för man tror att det är något hemskt som händer med stackaren och man kan inte göra något åt det.

   Nej det hoppas vu hon slipper, ska strax plocka upp henne för att åka till dagis som sagtsen får vi se hur hon mår den här veckan. Nu är min "datatid" slut som jag satt upp, en snabb visit på FB sen ska jag göra mig klar här ;)

Första arbetsdagen avklarad. Nu är Kristin...

Första arbetsdagen avklarad. Nu är Kristin trött & har ont i fötterna. Hem till dotter, rösta, lägga sig i ett varmt bad och ta en efterlängtad vilopaus! Love.


SMS-inlägg

201009181072 (MMS)


Thildas sommarminne:

   Till dagis så har vi blivit ombedda att göra ett "sommarminne" från hur sommaren varit för de små och här är Thildas sommarminne:


Inte mycket till bloggande..

  Hälsan först

*I´ll be back*


Thilda lär synas i höst!

   Ett par av hennes skor kom hem igår, neongula! Haha. Så hon lär ju synas den lilla. Har gått jättebra att lägga henne vid 19 nu på kvällarna, rätt skönt. Då kan en annan ställa om sig för att gå upp tidigt på mornarna.

   På söndag börjar min första arbetsdag på Skogaholms (Fazer) på nästan 2 år. Kommer jobba 7-16 fast bara 75%, jag har ju andra planera att dona med ;) Men pengar går alltid åt! Så idag bär det av till dagis efter en kopp med honungsvatten sen ska jag faktiskt hem och sova för min hals känns som ett sandpapper just nu så jag har inte lust med någontign kan jag säga.

   Vad är det för stil att börja bli sjuk precis när man ska börja jobba nej vet du vad!



Sa ju det neonlysande och fina ;)


Har tappat rösten!

   Vad ska en pratkvarn som jag göra när jag tappat rösten och vart i hela friden skall jag finna den? Usch och jag som måste till jobbat idag och disskutera schemat inför nästa vecka, lätt när man inte har något man kan säga :) Lite honungsvatten på det här sen kan vi hoppas att den sakta men säkert finner sig tillbaka till min hals. Har ingen lust att bli sjuk så jag hoppas verkligen att detta bara är halsen som spökar och ingenting annat.

   Idag ska jag faktiskt fixa håret innan jag ska till dagis med lillan, vilket lyx :)

   Testade att lägga Thilda för första gången igår klockan 19:00 och hon har sovit HELA natten och vaknade nyss här, halelulija det funka! Får se hur denna dag går men det hade ju varit underbart om hon kunde vända sina tider lite. nu fattas det bara att hennes mor skall lyckas med samma sak.

   Men nu skall det drickas honungsvatten :)



   Fick henne dessutom att ÄNTLIGEN hålla flaska igen själv så hon kan dricka sin välling som hon ska. Det gjorde hon när hon var 4 månader gammal sen la hon av med det, mitt lilla bus! Sen invigde hon sin nya otroligt snygga pyjamas (om mamma får säga det själv då det är mina färger, knallrosa och lila ;) )



 


Thilda trivs som fisken i vatnnet på dagis!

201009131047 (MMS)

Men tyvrr har vi inte funnit något regnställ då tösen är så liten så hon fick låna Heddas regnbyxor när de skulle på promenad. Kan snacka om att tösen var smutsig när hon kom hem sen :)


Vad står på agendan idag då?

   Till att börja med skall jag duscha sen väcka tösen som ska på vidare inskolning på dagis idag. Hon har så roligt på dagis riktigt kul att se henne så glad hon bara rusar in när man kommer med henne dit ;)

   Ska ringa en massa samtal idag, jag som hatar att prata i telefonen när jag måste planera saker :) Ska ringa chefen, banken, fota 1 års session och planera bröllopssession. Dricka en hel massa honungsvatten för min hals & ringa ännu mer samtal. Det blir en livad vecka det här men först duschen!

Nej nu är jag helslut!

Det blev alldelels för mycket donat med att göra klart alla bilder ifrån Wilgots familjefotografering så bilderna som skulle upp här får faktiskt vänta tills imorgon för nu tänker jag lägga mig!

Godnatt mina vänner, kika in på min FOTOBLOGG för att se resultatet

PÖSS!!!

Thilda har fått ny garderob

   Inför vintern har vi u införskaffat oss två overaller och två par skor till lilltjejen. Det blev ett par nya gula av alla färger jag vet ;) pax skor och ett par röda kavat skor i storlek 20. Måste ha en hel storlek större på vinterskorna, ack så små fötter lilltösen har.

   En röd overall som jag visat sen tidigare på dagis och en svart otroligt snygg måste jag säga med små monster på baksidan som reflexer ifrån KappAhl, ska lägga ut bilder sen. Sen blev det även två nya pyjamasar idag i "mammas" färger knallrosa och lila samt stjärnor på som hon kommer vara ursöt i. Det gäller att passa på att handla när man får så bra erbjudanden :)

   Igår var vi borta hela dagen därav frånvaron på bloggen men ska lägga ut lite bilder sen så ska ni få se vad vi roade oss med för skoj. Mysigt var det iallafall en tripp till Katrineholm och Norrköping ;)

   Nu ska vi kika klart på fotbollen här.

   PÖSS!!!

Min bättre hälft fyller 30 idag!

   Idag fyller min älskade hela 30 år men han ser inte ut att vara en dag över 18 ;) Det om ASG får välja då han alltid får visa legg när han lmnar in tipset eller köper snus. Det är ju lite kul medans en annan aldrig får visa legg, jag är nog en gammal nucka redan :)

   Brukar alltid skriva att detta är en av favortibilderna och det är det också men det är den enda bilden jag faktiskt tagit mig tid att ta på karln också :)

   Nu har inte jag tid med er skall laga middag och städa här.

   PÖSS!!!





Visste du att...

   På grund av filmen "Rasputin and the Emperess" som kom 1932 så stämde frun som var Rasputins påstådda mördare filmbolaget MGM för kränkning av privatlivet.

   Irina Jussopov som hon hette stämde inte bara bolaget utan hon vann även rättstvisten! Anledningen till att detta är i mina ögon lite intressant beror på att tack vare detta så började Hollywoods filmstudios att lgga till "This motion picture is a work of fiction" i eftertexterna på alla sina filmer.


   För er som ej vet vem Rasputin var så kan jag bara nämna att han var en av de så kallade heliga män som nästlade in sig hos tsarfamiljen i Ryssland som de flesta känner till då de blev mördade eller snarare avrättade 1918. Då man ej fann fakta som visade att en av döttrarna Anastasia också omkommit i massakern så har många försökt få en del av makten ocj rikedommarna som tsarfamiljen lämnat efter sig genom att försöka övertyga människot om att de faktiskt varit den försvunna Anastasia.

   Nu på senare år har DNA-tekniken bevisat att hon faktiskt omkommit tillsammans med sin familj.

   Rasputin

   Tsarfamiljen



                                    Man lär sig något nytt var dag!


Brottom brottom..

   Inskolning på dagis med Thilda, hem och sova, handla mat, handla Jaris lunch, vila, upp och hoppas och plocka upp vilddjuret, ringklocka ring, farfar hämtar Thilda för en barnfri dag när jag nu skall ner och möta Sanna för att planera våra lömska planer för senare ikväll blir det möte för oss två ;)

   Hemma klockan 21, ses då.. rusa rusa...

SUCK!!!

   All text borta på mms smset igen, nu ger jag fasen upp och går och lägger mig!!!

SMS-inlägg

201009071045 (MMS)


Inskolningens första dag :)

Men mellanmålet var gott ikväll *skrattar*



1505 sms raderade!

   Hur många sms har du haft sammanlagt på din telefon? :) Jag upptäckte idag att det kanske var dags att radera lite sms men inte trodde jag att jag hade hela 1505 sms i inkorgen, slå det om ni kan :) Har till och med bildbevis!


   Och är ni uttråkade denna eftermiddag tycker jag ni skall gå in på min fotoblogg för att se mina nya Trash The Dress bilder!


Dagens MacGruber citat:

"MacGruber, I thoght you were dead!
So did I"

Det finns en hel del citat och monologer som man inte kan göra annat än att skratta åt i denna film :)




Hatar MMS-TJÄNSTEN!!!

   Suck vad är det för mening med att skicka mms till bloggen, att ens ha den tjänsten när den fungerar varje gång, attans onödigt att sitta och betala en massa pengar för något som typ ALDRIG fungerar! *morr* nej nu blev jag lite butter där.

   Den otroligt fula bilden jag skickade på mig själv igår var ju en bild på min kvällsmakeup som jag bara älskar! Knallrosa sotning - love it!

   Och idag bär det av till att fota TTD, någon som kan veta vad det är tro?

   Om inte annat så lär ni få veta det om ni kikar in på min FOTOBLOGG ikväll för jag lär lägga ut en bild eller två från dagens session. ej nu blir det kaffe!

SMS-inlägg

201009041043 (MMS)


Inget vettigt alls...

   Godmorgon. Idag är det POFFENS födelsedag, min lilla röding och henne skall vi fira. Fast just nu sitter jag och retuscherar lite familjebilder i vanlig ordning. Thilda är hos farfar och farmor och sambon ligger i sängen och är lite hängig. Vilken bra familjedag ;)

   Ska nog också ta och lägga mig och vila lite, känner inte att jag har något givande att skriva ner på bloggen just för tillfället men tro mig, det kommer ;)

Inte utan min nalle! Thilda har börjat fav...

201009031034 (MMS)

Inte utan min nalle! Thilda har börjat favorisera sina mjukisdjur och här är den som ska med ut. Nu ska jag gå och beställa smink för 3000 som jag fått, någon som är åtminstonde är lite avis?


SMS-inlägg

201009021033 (MMS)


Som vanligt..

   Hinner jag inte blogga om det jag vill men jag ska, måste bara plocka ner en boll eller två ifrån de jag har i luften ;)

Uppe tidigt idag, ska iväg upp till Stockholm denna morgon för årets kick-off på Make Up Store inför den stora visningen på Berns som jag sen skall kika på. Får se om jag får med mig kameran eller ej ;) Skulle vara roligt. Thilda får vara med farfar idag men det är en dag imorgon också och då hinne rjag vara med tösen.

   Känner mig riktigt laddad denna morgon trots att jag har alldelels för mycket att tänka på. Men det är ju jag i ett nötskal. Ser fram emot att få se höstens kollektion samt träffa alla från huvudkontoret i Stockholm som jag haft så mycket kontakt med den senaste tiden. Så får vi se vart det leder men nu till makeup rummet för här skall sminkas efter frukostne.

   Wish me luc, PÖSS!!!

SMS-inlägg

201009011027 (MMS)


Thilda testar en ny overall till dagis :)

201009011024 (MMS)

Thilda testar en ny overall till dagis :)


RSS 2.0