Jag ÄLSKAR att fotografera :)

Igår var vi på Parken Zoo och självklart var kameran, sambon och lilla vilda Thilda med ;) Vilka underbara bilder man kan få och surikaterna är ju mina absoluta små djur att ftografera om man bortser ifrån de ljuvliga kattdjuren som aldrig verkar vara framme när man väl har kameran med. Men jag fick nog ett par bilder på både tigrar och geparder. Men jaguarerna tror jag minsann att parken gömt undan denna dag, trist :(

Nu MÅSTE jag bli bättre på att blogga, ber om ursäkt för detta :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag skulle vilja åka till parken zoo eller Kolmården utan barn någon gång, de sista åren har jag struntat i att över huvud taget ta kameran med. För jag vill fota allt, byta vinkel, gå tillbaka, knappa med inställningar och byta objektiv. Och Björn blir ståendes med två barn som jag själv inte har tid med! Haha! Så för att slippa irritation får kameran vara hemma. Och så unket jag varje sommar att jag ska åka utan barnen, men hur kul är egentligen det?

2011-06-04 @ 10:23:36
URL: http://hannasfoton.blogg.se/
Postat av: Hanna

På tal om bloggningen, hade inte du också en utmanglas med dig själv att lägga in dagliga bilder? ;) svårt att hålla sådant! Men bra med tidsfunktionen på bloggen, man kan lägga om bilder för flera dagar på en gång.

2011-06-04 @ 10:25:21
URL: http://hannasfoton.blogg.se/
Postat av: Sanna Ek

tänker på lejonkungen :D fin!

2011-06-15 @ 19:59:44
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: Sanna Ek

tänker på lejonkungen :D fin!

2011-06-15 @ 19:59:47
URL: http://sannaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0