Bild - Macrobilder av ett uppskattat Tack!

   Jag blev så rörd idag, även om det inte märktes. Jag var lite stressad idag när jag levererade de färdiga bilderna på Weronikas gravidmage när jag var nere i studion idag. (Skulle ha en spontan plåtning med Malin & Elin)

   Och vad passar inte bättre än att man leker med lite närbilder på den presenten jag fick, känner mig så uppskattad för det lilla och det behövde ni verkligen inte men det värmde och jag hoppas bara ni är så nöjda ni kan vara med bilderna, Weronika, Lars och lilla Leah!

   PÖSS!!!



Kommentarer
Postat av: Malin

Åh så söt liten bukett! :)

2010-02-21 @ 23:23:50
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

Nej men oj så spännande! Ja vi får hoppas att choken för mig inte blir för stor ;)

Vilken fin blomma du fick. :)

2010-02-22 @ 08:06:14
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: werre

det är klart att vi är nöjda! bilderna är jätte fina! vi har redan bestämmt att du ska få ta kort på våran lilla familj sen när plutten har kommit fram!

2010-02-22 @ 11:02:15
URL: http://dujagochvi.blogg.se/
Postat av: werre

va roligt, vi blev så missnöjda med "tidningskortet" vi tog med Leah så det vill vi inte göra igen, bättre om man kan få vara med och välja lite :D tror nog du fixar det galant!

hoppas du får en roligare dag än jag, är hemma med Leah som är tokförkyld och vi eldar för fullt eftersom istiden kom tillbaka :( vill ju ha vår!

2010-02-22 @ 11:59:55
URL: http://dujagochvi.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jättefin bild på blommorna :-) Visst är det kul med macro? Jag köpte ett macroobjektiv i somras, och jag har nog aldrig använt ett objektiv så mycket under så lång tid förr. Skitkul!

2010-02-22 @ 13:38:39
URL: http://hannasfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0