Änglavakt - Är vad Thilda har

   Med hjärtat i halsgropen.....tror aldrig jag varit så rädd som jag blev alldelels nyss i hela mitt liv. Jari satte ner Thilda i gåstolen en stund och här sitter vi och tar det lugnt medans Thilda springer fram och tillbaka i hallen för att åka fort ner för den lilla backe vi har till vardagsrummet (bor i ett snett hus kan man lugnt säga)

   Kabrak säger det och hela skohyllan faller över Thilda som står i hallen och vi ser bara benen på henne när hyllen faller ner över henne för att fastna lutandes emot väggen mitt emot. Både jag och Jari rusade fram och befarade det värsta vi var nästan påväg mot bilen på en gång. Lyfter på hela hyllan och där står en skrikandes Thilda som är helt tokig såklart och rädd men inte EN skråma på ungen!

   Så nu har Jari ånges för han sate henne i gåstolen och jag för att jag ställt den förbaskade hyllan där som åker ut ögonaböj!!!

   Jag var ju tvungen att sitta och hålla om henne i tio minuter för att leta efter något fel på tösen men som sagt inte ens en skråma, hon hmnade precis under hyllan så det var himla tur att det var en vägg mitt emot, usch känner mig som en hemsk människa nu!

Kommentarer
Postat av: Emeli

Oj, men vilken tur att det gick så bra :)

2010-04-29 @ 19:28:06
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/
Postat av: angelica

Oj men fy så läskigt, tur att det gick bra iaf!



Jo skolan går jättebra, men som du säger, det går väldigt fort & vi som har frisörfelen oxå, det är verkligen speedat så vissa grejer sitter ju mer än andra kan man ju lugnt säga. Jag känner mig ju inte som ett sminkproffs ännu, och vi har slutprov nästa vecka så det känns lite jobbigt men jag ska öva & plugga massor =). I vår make up del så har gått så himla fort, vi har ju lärt oss massor, och vi kan ut på jobb men jag skulle nog vela haft lite mer tid =)! Kanske att jag går en extra make up utb sen =)!

2010-04-29 @ 19:37:12
URL: http://remembertoliveyourlife.blogg.se/
Postat av: angelica

hur gåre för dig? =)

2010-04-29 @ 19:37:25
URL: http://remembertoliveyourlife.blogg.se/
Postat av: Nadja

Skönt att de gick så bra för henne! Förstår att ni blev rädda ;-/

2010-04-29 @ 20:23:35
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Niffert

Lite drastist att kasta hyllan kanske. Ni kan ju fästa den vid väggen, det ska man ju egentligen göra, småttingar eller ej.

2010-04-29 @ 21:10:25
Postat av: Malin

Men fy vad läskigt! Man blir ju så fruktansvärt rädd! Skönt att allt gick bra!!



Vi ses i morgon!



KRAM

2010-04-29 @ 21:57:31
URL: http://andthroughitall.blogg.se/
Postat av: Jacqueline

FY så läskigt. Men skönt att allting gick bra och hon inte gjorde sig illa.

2010-04-29 @ 22:18:22
URL: http://jacqueline87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0