Fotopreview - Portrait



Fick äran att fota Nadja som ni kankse minns och här är en av favoriterna, har ju bara lagt ut de "svåraste" bilderna jag tagit på damen men här är en av favoriterna. Som sagt, bara en preview!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Det låter supermysigt, själv har jag dragit på mig halsont och ska bara försöka ta det lugnt..

Nej, jag är inte så sugen på att plugga, alls. Vill tjäna pengar och kunna resa, köpa mer kamerautrustning och så. Drömmen, målet, är att starta eget företag med fotograferingen. Så det är tre distanskurser jag ska läsa, förhoppningsvis jobba parallellt, och det är två fotokurser och en affärsutveckling och entrepenörskap! Och om min kille vill plugga någon annan stans, kan jag följa med :)

2010-04-12 @ 13:06:37
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: Sanna

Många har sagt till mig att satsa direkt från början efter som att jag egentligen inte har någontin att förlora, som ett annat jobb. Sen har jag ju ingen familj förutom pojkvän & föräldrar + syskon. Det får vänta lite :)

Måste bara lära mig mer om pappersbiten, det är ju dubbelt så mycket pappersarbete som att ta en bild.. Usch! Men jag hoppas kursen lär mig och att jag kan skapa en kundkrets och sprida namnet under tiden :) detta är verkligen något jag vill! Och det bästa är, att desto mer man gör, desto mer lär man sig. Ååh blir helt glad av bara tanken!

Det är distanskurser utan sammankomster, så de utgår från Jönköping & Halmstad!



Har länge vart intresserad av fotoklubben, bland annat för studion, men inte tagit tag i det och sökt information!

Medlemspriser och regler?

2010-04-12 @ 13:14:34
URL: http://sannaaek.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det är riktigt intressant, billigt med :) ska kolla med min kompis vexy.blogg.se, det var hon som sa att vi borde gå med för ett tag sen! :)

2010-04-12 @ 14:36:26
URL: http://sannaaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0