Godmorgon..

   Det blev en heldag igår med. Mijo var över och vi tog en sväng ner på stan igår för att äta sushi med Madelojni. Sen en snabbfika så stackars J fick äta också, han äter ju inte sushi. Sen gick vi iväg till slagstaglass, blev dock ingen glass för mig då Thilda prompt skulle äta så jag tar en extra kula nästa gång.

   Sen roade vi oss med tv-spel på kvällen jag och J. Eller jag kollade på när han spelade då det är så otroligt schyssta filmsekvenser i det här spelet: Metal Gear solid 4 - Guns of the patriots! Men sista filmsekvensen varade ju i en timma så jag kom ju inte i säng förens halv 3 inatt. Det var ingen höjdare. Är sådär lagom trött idag men jag får skylla mig själv. Får ta en lugn kväll idag istället :)

   Rösta på min blogg nu som gick vidare i årets sommarblogg: http://idahjortsberg.blogg.se/2009/july/omgang-2-20-stycken-aterstar.html

   Känns som jag är veteranen på den här sidan, känner mig så gammal. haha. Har ju börjat medverka i en hel del tävlingar på sista tiden, något skoj ska man väl ha för sig! Har nog Creyla.blogg.se  att tacka för det ; )


Kommentarer
Postat av: Amanda

haha...den inspirationen var gratis. ^^ Och deltar man inte kan man heller inget vinna så mera tävlingar! ^^



2009-07-19 @ 13:50:13
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Nadja

Sushi skulle jag vilja äta igen, har ätit de 2 ggr men inte kommit fram till om jag gillar de eller inte hehe

2009-07-19 @ 17:14:15
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har faktiskt aldrig ätit sushi.. Har inte vågat, haha.

2009-07-19 @ 22:21:01
URL: http://chainsawy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0